If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От няколко дена се водят изпитания на SOFIX на "натиск" и резултатите са общо взето задоволителни.Задържа се на нива около 300,неподвластен на обкръжаващите ни лоши новини.Сега предстоят нови изпитания на "опън",които ще се проведат в научната лаборатория с ръководител gen.Ali Kirtik.Едва тогава можем да говорим за имагинерни нива и дали ще го споходи щастие "кудкудяка".
"....когато един пазар не се влияе от мечи новини, то той е бичи ..." - цитат от известен инвеститор.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
От няколко дена се водят изпитания на SOFIX на "натиск" и резултатите са общо взето задоволителни.Задържа се на нива около 300,неподвластен на обкръжаващите ни лоши новини.Сега предстоят нови изпитания на "опън",които ще се проведат в научната лаборатория с ръководител gen.Ali Kirtik.Едва тогава можем да говорим за имагинерни нива и дали ще го споходи щастие "кудкудяка".
Генерале, надежда всяка забравете..... Работата е - паре нЕма - действайте !
В момента се тестват нервите на по-лабавите психически бичета които да се нашият с надежда, че кота 300 е непревземаема като Одринската крепост. След още няколко финта обаче, "троянският кон" ще бъде вкаран в крепоста и после като ми се развихрят ония ми излезли от коня...........
Но по-добре да спра до тук, че КАШПИРОВСКИ ще взема да колабира и да ми тежи на съвеста.
Коментар