IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Софикс на 250 или на 350

Коментар

• Най-лошото е че днес оборота е само 10 700 000 плюс дребни.

Коментар

• мисля, че е време за графики и анализи

с интерес очаквам нещо от сашко каролски

Коментар

• Само оптимист №1 Пепи може да спаси положението.

Лошото е, че Пепи не ще да пише.

Пепи - Къде си?

Кажи эащо реши да си отидеш?
          Кажи къде сгрешихме и с какво?
          Кажи, че днес не искаш да ни видиш,
          че нищо между нас не е било.

Къде си в този час,
          къде си в този миг,
          да чуеш нашия глас,
          да чуеш нашия вик.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            Филма 300, ама комедията...
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Софикса стана кат филма 300.

И май ке падне
              Филма 300, ама комедията...

Коментар

• Mай ударихме дъното!!!

Успех колеги!!!
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                  От няколко дена се водят изпитания на SOFIX на "натиск" и резултатите са общо взето задоволителни.Задържа се на нива около 300,неподвластен на обкръжаващите ни лоши новини.Сега предстоят нови изпитания на "опън",които ще се проведат в научната лаборатория с ръководител gen.Ali Kirtik.Едва тогава можем да говорим за имагинерни нива и дали ще го споходи щастие "кудкудяка".
                  "....когато един пазар не се влияе от мечи новини, то той е бичи ..." - цитат от известен инвеститор.
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Декемврийски SOFIX.
                    тая снимка е много подходяща за темата "Златото балон ли е?"

Коментар

От няколко дена се водят изпитания на SOFIX на "натиск" и резултатите са общо взето задоволителни.Задържа се на нива около 300,неподвластен на обкръжаващите ни лоши новини.Сега предстоят нови изпитания на "опън",които ще се проведат в научната лаборатория с ръководител gen.Ali Kirtik.Едва тогава можем да говорим за имагинерни нива и дали ще го споходи щастие "кудкудяка".
                      Генерале, надежда всяка забравете..... Работата е - паре нЕма - действайте !
                      В момента се тестват нервите на по-лабавите психически бичета които да се нашият с надежда, че кота 300 е непревземаема като Одринската крепост. След още няколко финта обаче, "троянският кон" ще бъде вкаран в крепоста и после като ми се развихрят ония ми излезли от коня...........
                      Но по-добре да спра до тук, че КАШПИРОВСКИ ще взема да колабира и да ми тежи на съвеста.

Коментар

• Декемврийски SOFIX.

Коментар

• Едно нещо е сигурно, Софикс винаги пада...

Коментар

• Софикса стана кат филма 300.

И май ке падне

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                              Чувал съм, че веднъж Дан Колов преборил мечка с голи ръце... Представете си какъв успех щеше да има на борсата
                              Да, бил без ръкави и голите му ръце стискали пушката за мечки
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• От няколко дена се водят изпитания на SOFIX на "натиск" и резултатите са общо взето задоволителни.Задържа се на нива около 300,неподвластен на обкръжаващите ни лоши новини.Сега предстоят нови изпитания на "опън",които ще се проведат в научната лаборатория с ръководител gen.Ali Kirtik.Едва тогава можем да говорим за имагинерни нива и дали ще го споходи щастие "кудкудяка".

Коментар

Working...
                                X