Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМоже да има и по-ниско дъно - около 238 дори...
Не забравяйте, че страшната зима тепръва предстои, че вълна от недоволство надига, че отново ни отрязаха от Шенгенът, че престъпното правителство продължава да трупа глупост след глупост, че олигофренът с питекантропският череп става все по-неадекватен, но и по-нагъл, че гномът с бабешките цъкли е непоклатим на постът си, въпреки тоталната си неспособност, че законността се разпада, а Маймуната сякаш живее в някаква паралелна вселена...
Така че, тия дето оцелеем, и на по-ниско ще можем да пазаруваме, мисля аз. Психологическото ниво от 300 вече е пробито (макар днес само временно), спартанците, макар и след упорита съпротива, капят като круши, така че - бъдете оптимисти - скоро ще гушите по акцийка по две на още по-ниски ценички... Да подсещаме дядо и баба пенсионери, че от Масовата имат това-онова - колкото за хлебецът, те така и така не ги използват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеБичи е дакато е почнал от Софикс 2000 преди четири години >>> че досега е все бичи >>>> а като падне под 200 тогава ще стане мечи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение"....когато един пазар не се влияе от мечи новини, то той е бичи ..." - цитат от известен инвеститор.като е почнал от Софикс 2000 преди четири години >>> че досега е все бичи >>>> а като падне под 200 тогава ще стане мечи
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение...сигурно щото съм алчен и обичам да ловя дънаМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКажи го на себе сии не се коси
За мен нещата са ок. Направих си "мултифонд" още преди КФН да го измислят. Станах си дългосрочен на БФБ, но не страдам...сигурно щото съм алчен и обичам да ловя дъна
Първо трябва да опознаеш себе си, след това пазара и чак след това нещо може и да се получи. Ако човек си затваря очите пред собствените си слабости, спекулира всъщност на тъмно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДъното се удря когато вече няма на къде да стават по-зле нещата. А това към момента не е така.и не се коси
За мен нещата са ок. Направих си "мултифонд" още преди КФН да го измислят. Станах си дългосрочен на БФБ, но не страдам...сигурно щото съм алчен и обичам да ловя дънаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеMай ударихме дъното!!!
Успех колеги!!!
Не забравяйте, че страшната зима тепръва предстои, че вълна от недоволство надига, че отново ни отрязаха от Шенгенът, че престъпното правителство продължава да трупа глупост след глупост, че олигофренът с питекантропският череп става все по-неадекватен, но и по-нагъл, че гномът с бабешките цъкли е непоклатим на постът си, въпреки тоталната си неспособност, че законността се разпада, а Маймуната сякаш живее в някаква паралелна вселена...
Така че, тия дето оцелеем, и на по-ниско ще можем да пазаруваме, мисля аз. Психологическото ниво от 300 вече е пробито (макар днес само временно), спартанците, макар и след упорита съпротива, капят като круши, така че - бъдете оптимисти - скоро ще гушите по акцийка по две на още по-ниски ценички... Да подсещаме дядо и баба пенсионери, че от Масовата имат това-онова - колкото за хлебецът, те така и така не ги използват...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАма ти наистина си страшен песимист....я малко по-весело........Разбирам,че или са те съкратили,или си пред съдия -изпълнителя,или ....си изгубил и последният си лев....Ама като гледам...щом още пишеш ...си добре....
П.С.......или си продал на СОФИКС 310 ....и сега се чудиш чкак да накараш и другите да го направят
....ах ти маймуууунко
Продал съм далеч преди софикс 310
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДъното се удря когато вече няма на къде да стават по-зле нещата. А това към момента не е така.
Ама ти наистина си страшен песимист....я малко по-весело........Разбирам,че или са те съкратили,или си пред съдия -изпълнителя,или ....си изгубил и последният си лев....Ама като гледам...щом още пишеш ...си добре....
П.С.......или си продал на СОФИКС 310 ....и сега се чудиш чкак да накараш и другите да го направят
....ах ти маймуууунко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеMай ударихме дъното!!!
Успех колеги!!!
Коментар
Коментар