If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Който го е поел вече...има "социален опит" и няма да се мъчи.
Да му мислят тези със златото ....изнасилването ще е групово. Виждаш ли Пешко как си трае. Сигурно чака да мине на късо когато опре на 1300....или Софикса стигне дотам
До 1615/20 има потенциал за спад при златото според мен. Реакцията е нормална предвид сложната ситуация в ЕЗ и понижението на основната лихва от страна на ЕЦБ.
Нещо май-май пак злорадстваш влизайки в ролята на мой адвокат, без изобщо да си наясно с нещата !
Който го е поел вече...има "социален опит" и няма да се мъчи.
Да му мислят тези със златото ....изнасилването ще е групово. Виждаш ли Пешко как си трае. Сигурно чака да мине на късо когато опре на 1300....или Софикса стигне дотам
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
1.На БФБ не може да се печели от мечи тренд щото няма къси. Тогава единствената възможност остава опита за манипулиране на пазара, чрез групиране на овчи стада..простете - исках да кажа мечи.
Не всичко е манипулация. Аз лично просто си казвам мнението. И това че мнението ми не съвпада със слепия оптимизъм на някой друг не ме прави мен манипулатор, а него доброто момче. Защото като гледам загуби се трупат към момента ако някой слуша оптимистите - така че всъщност те манипулират в кофти посока
2.Горното мероприятие може да се изпълни успешно от неуспешни трейдъри, управляващи подходящо количество активи, работещи на заплата + % и нехаещи за доходността на акциите които купуват
Няма нужда никой да бута пазара. Той сам си пада. Ако има бутане то е в посока нагоре. Като се опитват да закрепят някакви дървени позиции за да могат да продадат по-големи обеми на оптимистите.
3.Успеха на "театралната пиеса" може да се гарантира чрез нейното разбиване на няколко действия и участието на известни конферансиета /банализатори/ .
Целта на занятието е проста - избиване на комплекси /или парични загуби /....или и двете
Спада не е никаква пиеса - това си е реалността в момента и само сляб може да го отрече. Пиесата е е оптимизма. Където в повече случай си е уан мен шоу по някоя позиция, с цел събиране на повечко оферти купува че да може след това да ги снабди с "изгодни" акции
4.Всичко свършва, когато дойде заветния миг - изтича "джентълменското споразумение" и започне наддаване. Някои зли езици във форума писаха , че това вече се е случвало през 2008 - май ставаше дума за БАЛИАНЦ или МАЛИАНЦ .
Като спре да пада ще почне да се вдига. И какво от това. Това си е нормалната игра.
Аз наистина съм аматьор, имам много-малко сделки /успешно-късметлийски/ и не се вслушвам в съветите на профитата. - и тук ти е грешката, като се усещаш че не правиш нещата както трябва не е зле да се вслушваш и в други гласове, а не само във вътрешни такива
Моля, опровергайте ме с false или true за всяко от моите четири съновидения.
Не ви съветвам да вземате предвид написаното при вземане на инвестиционни решения, нито да сънувате подобни сънища !!! - твоите сънища са масово сънувани. Имаше една статия в Сега преди години за пазара на лалугери - Хърсев я беше написал за пазара на недвижими имоти, но идеално се връзва и за борсата ни.
Много яко - като гледам как се насъбраха мечоците на един коментар....а казват, че нямало стадо от мечки. ...освен да сте овце в мечи кожи
Имам няколко подозрения, които придобих след дълбок сън и хвърляне на боб, които желая да споделя. Вие кажете доколко е възможно - в % , моля.
1.На БФБ не може да се печели от мечи тренд щото няма къси. Тогава единствената възможност остава опита за манипулиране на пазара, чрез групиране на овчи стада..простете - исках да кажа мечи.
2.Горното мероприятие може да се изпълни успешно от неуспешни трейдъри, управляващи подходящо количество активи, работещи на заплата + % и нехаещи за доходността на акциите които купуват
3.Успеха на "театралната пиеса" може да се гарантира чрез нейното разбиване на няколко действия и участието на известни конферансиета /банализатори/ .
Целта на занятието е проста - избиване на комплекси /или парични загуби /....или и двете
4.Всичко свършва, когато дойде заветния миг - изтича "джентълменското споразумение" и започне наддаване. Някои зли езици във форума писаха , че това вече се е случвало през 2008 - май ставаше дума за БАЛИАНЦ или МАЛИАНЦ .
Аз наистина съм аматьор, имам много-малко сделки /успешно-късметлийски/ и не се вслушвам в съветите на профитата.
Моля, опровергайте ме с false или true за всяко от моите четири съновидения.
Не ви съветвам да вземате предвид написаното при вземане на инвестиционни решения, нито да сънувате подобни сънища !!!
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Интересно защо ли......... можеби за да не могат евентуалните "ужилени" да си потърсят парите.
Иначе Софикса се държи дори по геройски от ЗЛОТО, но ке падне......... 300-та спартанци няма да издържат дълго................
Като го гледам ЗЛОТО днес как се огъва........ мисля Софикса като се отприщи надолу ще спре, чак на 200-а. А можеби тия които държат Софикса, чакат някакво дъно навън?!
Коментар