IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    имам усещането, че утре ще е интересен ден... може и да бъркам
    просто предчуствие.

успех
    Ти какво, пускаш проклятия за борсата ни ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Който го е поел вече...има "социален опит" и няма да се мъчи.
      Да му мислят тези със златото ....изнасилването ще е групово. Виждаш ли Пешко как си трае. Сигурно чака да мине на късо когато опре на 1300....или Софикса стигне дотам
      Заглавие: Re: Златото
      От: Петър Караиванов
      Изпратено на: Пон Дек 12, 2011 11:21 pm
      До: ХХХХХХХХХХХХХХХХХ
      Отговори с цитат Доклавай личното съобщение Изтрий съобщение

До 1615/20 има потенциал за спад при златото според мен. Реакцията е нормална предвид сложната ситуация в ЕЗ и понижението на основната лихва от страна на ЕЦБ.

Нещо май-май пак злорадстваш влизайки в ролята на мой адвокат, без изобщо да си наясно с нещата !

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        За мен дъното ще бъде някъде след , като видим 1-2 грандиозни фалита...

Според теб кой ще фалира....кажи една -две фирми де....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
          Казах ви преди време, дано да е сложен вазелина.
          Който го е поел вече...има "социален опит" и няма да се мъчи.
          Да му мислят тези със златото ....изнасилването ще е групово. Виждаш ли Пешко как си трае. Сигурно чака да мине на късо когато опре на 1300....или Софикса стигне дотам
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• имам усещането, че утре ще е интересен ден... може и да бъркам
            просто предчуствие.

успех
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Определено няма на къде по-зле да станат!!!
              Искаш да кажеш, че не се сещаш за поне два или три реалистични сценария при които икономиката изпада в клинична смърт

Защото ако има налице подобен реалистичен при дадени обстоятелства сценарии, до докато не бъдат премахнати тези обстоятелства, може да стане и по-зле.

Или с други думи дъното да е още далеч

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                Твърдо ще разпробием 300 на СОфикс днес.

Чшшшш, инвеститорчетата, слагайте вазелина!
                Казах ви преди време, дано да е сложен вазелина.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                  това ако не е swift trade

ама това за държавния бюджет ощететен със стотици хилиди левове е малко преувеличено
                  Явно са те. Някой може ли да потвърди ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Определено няма на къде по-зле да станат!!!
                    За мен дъното ще бъде някъде след , като видим 1-2 грандиозни фалита...
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Определено няма на къде по-зле да станат!!!

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Дъното се удря когато вече няма на къде да стават по-зле нещата. А това към момента не е така.
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• 1.На БФБ не може да се печели от мечи тренд щото няма къси. Тогава единствената възможност остава опита за манипулиране на пазара, чрез групиране на овчи стада..простете - исках да кажа мечи.

Не всичко е манипулация. Аз лично просто си казвам мнението. И това че мнението ми не съвпада със слепия оптимизъм на някой друг не ме прави мен манипулатор, а него доброто момче. Защото като гледам загуби се трупат към момента ако някой слуша оптимистите - така че всъщност те манипулират в кофти посока

2.Горното мероприятие може да се изпълни успешно от неуспешни трейдъри, управляващи подходящо количество активи, работещи на заплата + % и нехаещи за доходността на акциите които купуват

Няма нужда никой да бута пазара. Той сам си пада. Ако има бутане то е в посока нагоре. Като се опитват да закрепят някакви дървени позиции за да могат да продадат по-големи обеми на оптимистите.

3.Успеха на "театралната пиеса" може да се гарантира чрез нейното разбиване на няколко действия и участието на известни конферансиета /банализатори/ .
                        Целта на занятието е проста - избиване на комплекси /или парични загуби /....или и двете

Спада не е никаква пиеса - това си е реалността в момента и само сляб може да го отрече. Пиесата е е оптимизма. Където в повече случай си е уан мен шоу по някоя позиция, с цел събиране на повечко оферти купува че да може след това да ги снабди с "изгодни" акции

4.Всичко свършва, когато дойде заветния миг - изтича "джентълменското споразумение" и започне наддаване. Някои зли езици във форума писаха , че това вече се е случвало през 2008 - май ставаше дума за БАЛИАНЦ или МАЛИАНЦ .

Като спре да пада ще почне да се вдига. И какво от това. Това си е нормалната игра.

Аз наистина съм аматьор, имам много-малко сделки /успешно-късметлийски/ и не се вслушвам в съветите на профитата. - и тук ти е грешката, като се усещаш че не правиш нещата както трябва не е зле да се вслушваш и в други гласове, а не само във вътрешни такива

Моля, опровергайте ме с false или true за всяко от моите четири съновидения.

Не ви съветвам да вземате предвид написаното при вземане на инвестиционни решения, нито да сънувате подобни сънища !!! - твоите сънища са масово сънувани. Имаше една статия в Сега преди години за пазара на лалугери - Хърсев я беше написал за пазара на недвижими имоти, но идеално се връзва и за борсата ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          това ако не е swift trade

ама това за държавния бюджет ощететен със стотици хилиди левове е малко преувеличено
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Много яко - като гледам как се насъбраха мечоците на един коментар....а казват, че нямало стадо от мечки. ...освен да сте овце в мечи кожи
                            Имам няколко подозрения, които придобих след дълбок сън и хвърляне на боб, които желая да споделя. Вие кажете доколко е възможно - в % , моля.
                            1.На БФБ не може да се печели от мечи тренд щото няма къси. Тогава единствената възможност остава опита за манипулиране на пазара, чрез групиране на овчи стада..простете - исках да кажа мечи.
                            2.Горното мероприятие може да се изпълни успешно от неуспешни трейдъри, управляващи подходящо количество активи, работещи на заплата + % и нехаещи за доходността на акциите които купуват
                            3.Успеха на "театралната пиеса" може да се гарантира чрез нейното разбиване на няколко действия и участието на известни конферансиета /банализатори/ .
                            Целта на занятието е проста - избиване на комплекси /или парични загуби /....или и двете
                            4.Всичко свършва, когато дойде заветния миг - изтича "джентълменското споразумение" и започне наддаване. Някои зли езици във форума писаха , че това вече се е случвало през 2008 - май ставаше дума за БАЛИАНЦ или МАЛИАНЦ .

Аз наистина съм аматьор, имам много-малко сделки /успешно-късметлийски/ и не се вслушвам в съветите на профитата.

Моля, опровергайте ме с false или true за всяко от моите четири съновидения.

Не ви съветвам да вземате предвид написаното при вземане на инвестиционни решения, нито да сънувате подобни сънища !!!
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Няма нито име на фирмата, нито на аферистите
                              Интересно защо ли......... можеби за да не могат евентуалните "ужилени" да си потърсят парите.

Иначе Софикса се държи дори по геройски от ЗЛОТО, но ке падне......... 300-та спартанци няма да издържат дълго................

Като го гледам ЗЛОТО днес как се огъва........ мисля Софикса като се отприщи надолу ще спре, чак на 200-а. А можеби тия които държат Софикса, чакат някакво дъно навън?!
                              Last edited by Xman1; 14.12.2011, 15:08.

Коментар

• Няма нито име на фирмата, нито на аферистите

Коментар

Working...
                                X