IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ами че пич то така се прави. Не се търси дъното, а се търси момента след дъното. Човек и да влезе на 20% отгоре от дъното пак е много по-добре отколкото да влезе 20% преди дъното, тогава ще му трябва 30% растеж
    Прав си, ама ние за това дъно говориме като за нещо постоянно и непроменливо! Кой гарантира, че отскока от него ще е 30% примерно, а и за какъв период?
    Как точно ще процедирате, не се заяждам? Примерно Софикс се задържа още на 300 /не казвам, че ще стане/ и започват едни сесии примерно 3 дни в седмицата плюс, 2 минус, но със седмичен ръст от 1-2%. Колко дни или седмици трябва да минат, за да се каже това е дъното?

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Ами сигурно го е страх, че ако ги сподели със широката публика ще изпусне промоцията....
      Подозирам, че когато спада спре и акциите започнат да катерят /когато и да стане това/ той, и още няколко такива ще пускат постове как са усетили дъното и как имат ххх бройки акции от компаниите на най-ниската цена, разбира се! То тук само аз съм на загуба, ама май нямам толкова пари, та всички останали да са на печалба
      А това за БФБ "маркер" според мен е глупост, защото нещата зависят от вън, няма как там да се срива всичко, а тук финансови гурута да виждат тяхни си маркери!
      Някой по-читав и опитен от мен колега от форума каза все пак, че под "маркера" се има предвид изсипвания на огромни пакети от акции - нещо като случилото се днес при Ланда явно.
      Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
        Без ирония ти благодаря за отговора. Подозирам обаче, че след време, когато спада спре ще започнеш да казваш как си усетил дъното и имаш х бр. акции на най-ниската цена разбира се . Въпросът е не "после да си припомняме", а сега да се каже за бъдещето. То после и аз мога да кажа, че съм Номер1
        Ами че пич то така се прави. Не се търси дъното, а се търси момента след дъното. Човек и да влезе на 20% отгоре от дъното пак е много по-добре отколкото да влезе 20% преди дъното, тогава ще му трябва 30% растеж

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Пряко свързани са с поведението на пазара като цяло,а така също и на индивидуалните участници.В основата са психологически фактори.Това обаче дава възможност да им се дава разнопосочна оценка.Не си заслужава да градим разговора на тази плоскост.Лично за себе си съм направил съответните изводи.Ситуацията е изкушаваща,но ще е прибързано да развързвам кесията.Поне после ще има за какво да си припомняме.
          Без ирония ти благодаря за отговора. Подозирам обаче, че след време, когато спада спре ще започнеш да казваш как си усетил дъното и имаш х бр. акции на най-ниската цена разбира се . Въпросът е не "после да си припомняме", а сега да се каже за бъдещето. То после и аз мога да кажа, че съм Номер1

Коментар

Пряко свързани са с поведението на пазара като цяло,а така също и на индивидуалните участници.В основата са психологически фактори.Това обаче дава възможност да им се дава разнопосочна оценка.Не си заслужава да градим разговора на тази плоскост.Лично за себе си съм направил съответните изводи.Ситуацията е изкушаваща,но ще е прибързано да развързвам кесията.Поне после ще има за какво да си припомняме.
            В тези "маркери" форума има ли някаква тежест - имам в предвид мненията на потребителите...

Коментар

Генерале, сподели какви са тези "маркери"...

Коментар

• Gold
                1,573.00
                -86.90
                -5.24%

Коментар

Питал съм го 3 пъти поне и или няма отговор, или отговаря с картинка, обикновенно с текст на руски под нея /намира го за много оригинално/. Въпреки, че този негов пост е относително градивен и съдържа някакво мнение, от него по принцип само самочувствие и нищо смислено!
                  Ами сигурно го е страх, че ако ги сподели със широката публика ще изпусне промоцията....

Коментар

Питал съм го 3 пъти поне и или няма отговор, или отговаря с картинка, обикновенно с текст на руски под нея /намира го за много оригинално/. Въпреки, че този негов пост е относително градивен и съдържа някакво мнение, от него по принцип само самочувствие и нищо смислено!
                    Подозирам, че когато спада спре и акциите започнат да катерят /когато и да стане това/ той, и още няколко такива ще пускат постове как са усетили дъното и как имат ххх бройки акции от компаниите на най-ниската цена, разбира се! То тук само аз май на загуба, ама май нямам толкова пари, та всички да са на печалба от мен
                    А това за БФБ "маркер" според мен е глупост, защото нещата зависят от вън, няма как там да се срива всичко, а тук финансови гурута да виждат тяхни си маркери!
                    Някой по-читав и опитен от мен колега от форума каза, че под "маркера" се има предвид изсипвания на огромни пакети от акции - нещо като случилото се днес при Ланда явно.
                    Last edited by първи стъпки; 14.12.2011, 18:53.

Коментар

За утре е доста ясно.SOFIX ще се понижи под 300.Дали ще изплува в последните 5 минути на аукциона е въпрос на гадаене.Но така или иначе все още не се наблюдават устойчиви "маркери" за формиращо се дъно.Не ми трябват близки запознанства от "трети" вид.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        имам усещането, че утре ще е интересен ден... може и да бъркам
                        просто предчуствие.

успех
                        За утре е доста ясно.SOFIX ще се понижи под 300.Дали ще изплува в последните 5 минути на аукциона е въпрос на гадаене.Но така или иначе все още не се наблюдават устойчиви "маркери" за формиращо се дъно.Не ми трябват близки запознанства от "трети" вид.
                        Attached Files

Коментар

Парите в огромната си част са въображаеми. И като такива могат просто да изчезват, когато достатъчно хора не могат да си ги представят.
                          +1111111
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

На международните борси им хвърлям само по едно око и не търгувам, но тази ситуация ми се вижда странна: Значи инвеститорите не искат злато /което те си възприемат като сигурност/, не искат акции, а в същото време банките реват за ликвидност /т.е. и там ги няма парите/. Въпрос: Къде са парите, излезнали от позиции при акциите, златото и банките???
                            Парите в огромната си част са въображаеми. И като такива могат просто да изчезват, когато достатъчно хора не могат да си ги представят.

Коментар

В златото ще има много сълзи. Там балона вече се спука. Сега въпроса е у кого ще остане големия минус.
                              На международните борси им хвърлям само по едно око и не търгувам, но тази ситуация ми се вижда странна: Значи инвеститорите не искат злато /което те си възприемат като сигурност/, не искат акции, а в същото време банките реват за ликвидност /т.е. и там ги няма парите/. Въпрос: Къде са парите, излезнали от позиции при акциите, златото и банките??? Аааа, и по важния въпрос: В какво все пак ще се инвестира този кеш?
                              Last edited by първи стъпки; 14.12.2011, 17:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Който го е поел вече...има "социален опит" и няма да се мъчи.
                                Да му мислят тези със златото ....изнасилването ще е групово. Виждаш ли Пешко как си трае. Сигурно чака да мине на късо когато опре на 1300....или Софикса стигне дотам
                                В златото ще има много сълзи. Там балона вече се спука. Сега въпроса е у кого ще остане големия минус.

Коментар

Working...
                                X