If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не мисля че е от някакво значение бройката. Човекът показва какво се случва с 1000 лева вкарани в БГ артии. И по 1000 броя да бяха резултатът е същия. Всъщност не е така. Има много артии от които не са се изтъргували по толкова бройки
Ти ме утрепа. На тебе с тези малко броики комисионните са ти по голями от дивидентите. Нищо това е новобранска грешка - иначе добър подбор на 80процента. Вдигни броиките и анализираи как се развиват . Ще имаш успех- то и търпение се иска
Ето го оптимизмът на БФБ и то за някои компани за които може да се каже че редовно дават дивиденти.
Не е препоръка.
Ми кой ти е виновен че си хващал на поразия падащи ножове.
Не че и аз не съм, ама не и в такава палитра и степен.
Сега пооближи малко раните, поусредни по-ниско и току виж още тая година си излязъл на 0-та.
Пък и ако само тия илядо лева са ти песимистичните - здраве му кажи.
Късно,но се случват, нали
Погледни го от добрата страна. Софикс 300, на 5% от дъното, до 2 г. - 500,след 3 - 1000. Почти ката ден някой на зор разпродава нелоши акции на супер цени.
Като Клондайк е сега БФБ. Увиснали носове - идеално време да си алчен.
Лощото е че ми свърши кеша. Преди 2седмици бях 50/50 растежни/дивидентни. Сега е вече 2:1.Нямам накъде да оптимизирам вече.
Понеделник кеширам обаче близо 1/4 от НИСЕ - и тука.
"2011 година е четвъртата, в която SOFIX приключва със стойности, започващи с 300 и 400.
В крайна сметка сега погледите ще бъдат насочени към Европейския съюз. Очакванията са динамиката на износа ни, който е насочен основно за там, както и движенията на чуждите капиталови пазари да дадат тон за песен на БФБ-София. Факт е, че през отминаващата 2011 г. нерядко се говореше, че сред продавачите са чужди портфейлни инвеститори.
Предстои да видим дали песента ще е весела или тъжна"/Investor/
Няма какво да се услушваме."Full ahead".
Късно,но се случват, нали
Погледни го от добрата страна. Софикс 300, на 5% от дъното, до 2 г. - 500,след 3 - 1000. Почти ката ден някой на зор разпродава нелоши акции на супер цени.
Като Клондайк е сега БФБ. Увиснали носове - идеално време да си алчен.
Лощото е че ми свърши кеша. Преди 2седмици бях 50/50 растежни/дивидентни. Сега е вече 2:1.Нямам накъде да оптимизирам вече.
Понеделник кеширам обаче близо 1/4 от НИСЕ - и тука.
Ами аз гледам точно от добрата страна, положителното е, че винаги имаме предостатъчно време да реагираме. Сигурен съм, че точно както сега сме един от най-най-падналите пазари след време ще сме отново най-най в обратната посока
С риск да бъда пунктуален от 317.73 до 257.65, са си малко над 23 % от дъното. Съвсем друга тема е дъното на NYSE и сегашната стойност. Наблюдавайки "корелацията" се чудя ако още 2-3 пъти друсне NYSE дали няма да хлопнем кепенците към 0.
Хе,хе, оптимисти сме май,а
Би трябвало да пишеш в другата тема.
Както и да е. Никой не е казал че такъв вариант е изключен.
В такъв случай моя екшън план би бил следния :
Вземам първия възможен заем без да му придирям много на лихвата
и влизам на Софикс 250 с двойно по-голяма от сегашната сума.
После за няма и 2 години ще имам 3-4Х главницата.
Коментар