IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мисля че е от някакво значение бройката. Човекът показва какво се случва с 1000 лева вкарани в БГ артии. И по 1000 броя да бяха резултатът е същия. Всъщност не е така. Има много артии от които не са се изтъргували по толкова бройки

Коментар

• Ти ме утрепа. На тебе с тези малко броики комисионните са ти по голями от дивидентите. Нищо това е новобранска грешка - иначе добър подбор на 80процента. Вдигни броиките и анализираи как се развиват . Ще имаш успех- то и търпение се иска

Коментар

• Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнение
        Ето го оптимизмът на БФБ и то за някои компани за които може да се каже че редовно дават дивиденти.
        Не е препоръка.
        Ми кой ти е виновен че си хващал на поразия падащи ножове.
        Не че и аз не съм, ама не и в такава палитра и степен.
        Сега пооближи малко раните, поусредни по-ниско и току виж още тая година си излязъл на 0-та.
        Пък и ако само тия илядо лева са ти песимистичните - здраве му кажи.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Тва илядо лева вкарани в български артии лЕ е?
          май да

Коментар

Ето го оптимизмът на БФБ и то за някои компани за които може да се каже че редовно дават дивиденти.
            Не е препоръка.
            какъв е тоя портфейл бе човек? 10 БРЕФ-чета ?

Коментар

Не е препоръка.
              Тва илядо лева вкарани в български артии лЕ е?

Коментар

• Ето го оптимизмът на БФБ и то за някои компани за които може да се каже че редовно дават дивиденти.
                Не е препоръка.
                Attached Files

Коментар

• Гърците изтеглиха 15 милиарда евро от техните банки и сега са зле, защото ги инвестират у нас.

Коментар

• http://e-vestnik.bg/13826/ide-li-gra...etna-iznenada/
                    Доста интересно

Коментар

• Гледайте утре пазара- ще е яко зелен.

Коментар

• Wse си мисля, че тази година ще е за Европа, а догодина за периферията и

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Късно,но се случват, нали
                          Погледни го от добрата страна. Софикс 300, на 5% от дъното, до 2 г. - 500,след 3 - 1000. Почти ката ден някой на зор разпродава нелоши акции на супер цени.
                          Като Клондайк е сега БФБ. Увиснали носове - идеално време да си алчен.
                          Лощото е че ми свърши кеша. Преди 2седмици бях 50/50 растежни/дивидентни. Сега е вече 2:1.Нямам накъде да оптимизирам вече.
                          Понеделник кеширам обаче близо 1/4 от НИСЕ - и тука.
                          "2011 година е четвъртата, в която SOFIX приключва със стойности, започващи с 300 и 400.
                          В крайна сметка сега погледите ще бъдат насочени към Европейския съюз. Очакванията са динамиката на износа ни, който е насочен основно за там, както и движенията на чуждите капиталови пазари да дадат тон за песен на БФБ-София. Факт е, че през отминаващата 2011 г. нерядко се говореше, че сред продавачите са чужди портфейлни инвеститори.

Предстои да видим дали песента ще е весела или тъжна"
                          /Investor/
                          Няма какво да се услушваме."Full ahead".
                          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Късно,но се случват, нали
                            Погледни го от добрата страна. Софикс 300, на 5% от дъното, до 2 г. - 500,след 3 - 1000. Почти ката ден някой на зор разпродава нелоши акции на супер цени.
                            Като Клондайк е сега БФБ. Увиснали носове - идеално време да си алчен.
                            Лощото е че ми свърши кеша. Преди 2седмици бях 50/50 растежни/дивидентни. Сега е вече 2:1.Нямам накъде да оптимизирам вече.
                            Понеделник кеширам обаче близо 1/4 от НИСЕ - и тука.
                            Ами аз гледам точно от добрата страна, положителното е, че винаги имаме предостатъчно време да реагираме. Сигурен съм, че точно както сега сме един от най-най-падналите пазари след време ще сме отново най-най в обратната посока

Коментар

• Всичко зависи от заема и лихвите и колко време ще се чака

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                С риск да бъда пунктуален от 317.73 до 257.65, са си малко над 23 % от дъното. Съвсем друга тема е дъното на NYSE и сегашната стойност. Наблюдавайки "корелацията" се чудя ако още 2-3 пъти друсне NYSE дали няма да хлопнем кепенците към 0.

http://www.bnb.bg/bnbweb/groups/publ...20y_dck_bg.pdf
                                Хе,хе, оптимисти сме май,а
                                Би трябвало да пишеш в другата тема.

Както и да е. Никой не е казал че такъв вариант е изключен.
                                В такъв случай моя екшън план би бил следния :

Вземам първия възможен заем без да му придирям много на лихвата
                                и влизам на Софикс 250 с двойно по-голяма от сегашната сума.
                                После за няма и 2 години ще имам 3-4Х главницата.

Не мож ми скърши оптимизма.

Коментар

Working...
                                X