IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
    Ами явно е много важна за НАТО и ЕС след като още на конференцията в Ялта, Чърчил и Рузвелт се озъбват на Сталин за Гърция, а нас ни харизват с лекота.
    Явно и за ЕС е важна след като им дадоха нови 130 милиарда евро и им опростиха 107 милиарда частните кредитори. Явно е важна след като дългът им 430 милиарда евро и е 160% от БВП. А ние с БВП 35 милиарда и 15% дълг от БВП само 1 милиард да поискаме и ще ни цъфне МВФ на ревизия и да дърпа ушички.
    Да си важен е въпрос не само на уважение, но ина самоуважение.
    Гърция е люлката на демокрацията, а БГ е люлката на овчедушието.
    Извинявай, но нищо не ми каза....

Като оставим настрана никому ненужните приказки, чия "люлка" е Гърция, останалото е плод на прости сметки.

"Дадоха" им 130 милиарда, като 110 веднага заминават в кредиторите й.

Кредиторите вече си взеха каквото можаха от Гърция.

Хайде сега пак да те питам - и дано ми отговориш сериозно - С какви поне 2 (ДВЕ) стратегически причини, Гърция е важна за ЕС, Еврозоната и НАТО??

П.П. Ако пак споменеш България - значи ти си пиян. Само те предупреждавам.

Коментар

• Сбъркан си не е топ шита Фонда, а ЗХБГ,т43.
      Не е ли ?

Коментар

• Ами явно е много важна за НАТО и ЕС след като още на конференцията в Ялта, Чърчил и Рузвелт се озъбват на Сталин за Гърция, а нас ни харизват с лекота.
        Явно и за ЕС е важна след като им дадоха нови 130 милиарда евро и им опростиха 107 милиарда частните кредитори. Явно е важна след като дългът им 430 милиарда евро и е 160% от БВП. А ние с БВП 35 милиарда и 15% дълг от БВП само 1 милиард да поискаме и ще ни цъфне МВФ на ревизия и да дърпа ушички.
        Да си важен е въпрос не само на уважение, но ина самоуважение.
        Гърция е люлката на демокрацията, а БГ е люлката на овчедушието.

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Не съм пиян, а и да съм - няма голяма разлика. Все не мога да мисля....

Кажи ми поне 2 (две) стратегически причини, поради които Гърция е много важна за ЕС и НАТО.

П.П. Без Турция, ако обичаш.

Коментар

Ти пиян ли си? От теб не съм очаквал подобно лекомислено изказване !
          Не съм пиян, а и да съм - няма голяма разлика. Все не мога да мисля....

Кажи ми поне 2 (две) стратегически причини, поради които Гърция е много важна за ЕС и НАТО.

П.П. Без Турция, ако обичаш.

Коментар

• Винаги се намират купувачи на които да ги продадеш с 200% профит. Хората са ирационални същества и обичат да си дават парите за глупости и Шитове. Ей ви на Вас Оптимистите - колкото повече се Шитват артиите на БФБ, с толкова по-голям хъс ги купувате
            А емитента се сети на колко % е +

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            ..или купуваш светещи връзки за обувки с надеждата да ти светне пред погледа.....

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение

То било много лесно значи - слагаш по няколко къси на индексите на 1 март и в края на месеца си готов! После чакаш следващият март под някоя палма с коктейлче
              ..или купуваш светещи връзки за обувки с надеждата да ти светне пред погледа.....

Коментар

• Който е пикал срещу пазара винаги се Упикавал, а в повечето случаи и Осирал

П.П. а септември 2008г. стана като Май сурр...... до 697 СОФИКС

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Спомням си за тенджерата която вече е изпуснато налягането..... ,но си спомням че няколко ДФ се опитаха да обърнат пазара съжаление неуспешно и юни ни заклаха.....2008 г. .

Коментар

Who the fuck is хедж фонд мениджърът Денис Гартман ???
                  Я се върни в началото на 2008г. и си припомни БГ хедж фонд мениджъри и всякакъв друг добитък роден какви глупости изговориха .....

Да ти давам ли примери с хедж фонд мениджърите на Беърингс, Енрон и Лемън ???
                  Спомням си за тенджерата която вече е изпуснато налягането..... ,но си спомням че няколко ДФ се опитаха да обърнат пазара съжаление неуспешно и юни ни заклаха.....2008 г. .

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                    А тва бил другаря Караиванов,......Пека друг не ми вика така....
                    Че аз не се крия, просто Модерастите ми трият никовете. И никога не съм бил другар, нито пък някога ще бъда Ювигий

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

ПеКа, пак ли заблуждаваш хората......

То било много лесно значи - слагаш по няколко къси на индексите на 1 март и в края на месеца си готов! После чакаш следващият март под някоя палма с коктейлче

Коментар

• Who the fuck is хедж фонд мениджърът Денис Гартман ???
                        Я се върни в началото на 2008г. и си припомни БГ хедж фонд мениджъри и всякакъв друг добитък роден какви глупости изговориха .....

Да ти давам ли примери с хедж фонд мениджърите на Беърингс, Енрон и Лемън ???

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        21.02.2012
                        Гартман: Сделката с Гърция ще се разпадне след изборите през април
                        Всичко, което политиците могат да направят е да отложат фалита с няколко седмици, или в най-добрия случай с няколко месеца, коментира инвеститорът
                        Сделката с гръцките кредитори ще се разпадне, след като през април в Атина бъде избрано ново правителство, прогнозира хедж фонд мениджърът Денис Гартман, цитиран от CNBC.

Въпреки че инвеститорите се надяваха, че споразумението ще доведе до успокояване на ситуацията в силно задлъжнялата балканска страна, Гартман посочва, че заложените цели, особено тези за понижаване на съотношението на дълг към брутен вътрешен продукт (БВП), както и мерките за бюджетни икономии, имат малък шанс да бъдат изпълнени.

„Всичко, което политиците могат да направят е да отложат фалита с няколко седмици, или в най-добрия случай с няколко месеца“, пише Гартман в писмо до свои клиенти. „Гърция ще фалира, но вероятно не докато сегашното правителство е на власт“...................
                        Ето един на мойто мнение ....
                        Немският финансов министър пък предложи да не правят избори..
                        Холанският и люксембурският пък се мъчат да ги направят прокекторат...
                        Това според теб от доверие към гърците ли е....?

Коментар

Март лоПа на вратата - а за твое сведение Март никога не е бил добър за индекси и борси. Защото туранагите тогава репатрират. А защо го правят ли? Ще ти кажа на 31 Март
                          ПеКа какво репатрират туранагите от България. Друг е въпроса че кери трейда нещо не върви както преди от както туранажката валута все на юг се движи. Та и техните дати не влияят чак толкова силно.

Коментар

Март лоПа на вратата - а за твое сведение Март никога не е бил добър за индекси и борси. Защото туранагите тогава репатрират. А защо го правят ли? Ще ти кажа на 31 Март

ПеКа, пак ли заблуждаваш хората......

Коментар

Сюрприз !!!! Ювиги, доживях да чуя от теб нещо истинско и реалистично. Поздрави и адмираци за което.
                              А тва бил другаря Караиванов,......Пека друг не ми вика така....

Коментар

И като как си го представяш това? Нали не мислиш, че 130 милиарда ще им ги изсипат накуп, днес и сега, за да могат маляките да се извъртят???

21.02.2012
                                Гартман: Сделката с Гърция ще се разпадне след изборите през април
                                Всичко, което политиците могат да направят е да отложат фалита с няколко седмици, или в най-добрия случай с няколко месеца, коментира инвеститорът
                                Сделката с гръцките кредитори ще се разпадне, след като през април в Атина бъде избрано ново правителство, прогнозира хедж фонд мениджърът Денис Гартман, цитиран от CNBC.

Въпреки че инвеститорите се надяваха, че споразумението ще доведе до успокояване на ситуацията в силно задлъжнялата балканска страна, Гартман посочва, че заложените цели, особено тези за понижаване на съотношението на дълг към брутен вътрешен продукт (БВП), както и мерките за бюджетни икономии, имат малък шанс да бъдат изпълнени.

„Всичко, което политиците могат да направят е да отложат фалита с няколко седмици, или в най-добрия случай с няколко месеца“, пише Гартман в писмо до свои клиенти. „Гърция ще фалира, но вероятно не докато сегашното правителство е на власт“...................
                                Ето един на мойто мнение ....
                                Немският финансов министър пък предложи да не правят избори..
                                Холанският и люксембурският пък се мъчат да ги направят прокекторат...
                                Това според теб от доверие към гърците ли е....?

Коментар

Working...
                                X