If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В началото на януари си поставих за цел през тази календарна година да не гоня печалба,а да съхраня капитала си,присъствайки на борсата.Силно се съмнявам,че ще успея.И ще следвам основното правило - никакво вкарване на свежи пари,при никакви обстоятелства.Спазването му ме предпази от сериозни загуби в последните години.А т.н. "осредняващи" потънаха в небитието.Амин!
В началото на януари си поставих за цел през тази календарна година да не гоня печалба,а да съхраня капитала си,присъствайки на борсата.Силно се съмнявам,че ще успея.И ще следвам основното правило - никакво вкарване на свежи пари,при никакви обстоятелства.Спазването му ме предпази от сериозни загуби в последните години.А т.н. "осредняващи" потънаха в небитието.Амин!
Пак бъркаш Гаки - не виждаш ли каква е играта в момента - нарочно се натискаха ценита надолу за да може големите да си усреднят позициите от 2006-2007 - и по всичко личи ще успят да направят това с излизащите чужди играчи и някои дребни които също се лъжат да продават
Когато ПФ и ДФ си направят добро усредняване, гледайте какво рали ни чака
Та усредняване му е майката за излизане от загубите - ако някой все пак иска да излезе на плюс някой ден
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Дам, борсИЧКАТА е в корелация само при спад, не и ръстовете.
Апропо, на борсите предполагам не се кибичи 10-15 минути за сделка?
от 10 ч. до сега има 52 м на 1,9 на Комерсбанк и 19 м на Дойчебанк на 35 .....
Може да ги сметнеш по колко акции минават на минута на всяка една позиция....
Коментар