Шо стана бре Танасе ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеТ.ч. от другата седмица ще скочат оборотите и цените съответно.
Коментар
-
Kъде си на море???
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАха, и аз съм тъй. И сега като гледам морето е без вълничка. Водата бистра като сълза.
Айде чао. Отивам на плаж...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНякои са на почивка до края на седмицата и са на работа чак от другата седмица.
Т.ч. от другата седмица ще скочат оборотите и цените съответно.
Айде чао. Отивам на плаж...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Някои са на почивка до края на седмицата и са на работа чак от другата седмица.
Т.ч. от другата седмица ще скочат оборотите и цените съответно.
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеДнес очаквах подобряване на оборота и търговията, все пак вече сме Септември, но положението май си е пак същото като вчера
Хората се върнаха от отпуски, но търговията е пак така умряла.
Някой очаква ли скоро да има подобрение на положението, че така просто е безсмислено.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Oпределено!!!
това ще е от голямо значение!
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСамо ако ГЕРБ загубят изборите....Пазара ще реагира положително на новинЪтЪ....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеMaй Октомври ще е големия скок.
Коментар
-
Maй Октомври ще е големия скок.
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДа няма "август е септември".Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСептемри, септември ще е големият ЪП. Щото ще съм отпуска.
През 2009та бях отпуска август и тогава беше големият ЪП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеВсичко,което си написал е вярно,4i40.С две думи - обосрался.Оказах се на много ветровито място.Но за твое успокоение ти давам една формула,по която да пресмяташ как нарастват вложените пари.Така или иначе,ъпърчетата смятат по този начин и забиват в земята FM.
Днес морето беше като езеро, но повяваше културно на североизток.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГаки спря да купува и борсата умря....
Хич не ме интересува....Беше обещал 9% ръст и аз затова натоварих преди седмица.
Гакиии, има червен флаг на морето....Стига си се жапотил в плиткото, ами утре да качиш с 8% "моята" позиция....
Коментар
Коментар