Пазарното катеначо продълчава...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
+1
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеА бе престанете с този свръхоптимизъм че ми пуашите мичетата балъчета а трябва още доста да пълня дисагите на камилските кервани с пергаменти.Не пожелавайте мечката на ближния си а само нейните пергаменти.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеА бе престанете с този свръхоптимизъм че ми пуашите мичетата балъчета а трябва още доста да пълня дисагите на камилските кервани с пергаменти.Не пожелавайте мечката на ближния си а само нейните пергаменти.www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНякои ще изтърват промоцията.
Фискалният резерв на България е намалял под 5 млрд. лв. / по БНТ/
То един оптимизъм...Last edited by yoyo1; 02.09.2011, 07:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНещо с борсата не е наред,
Тъмни облаци задават се отвред.[/img]
Е, и млади камикадзета, които след година две ще мислят че са богове
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеЗначи да ви светна. БФБ ще почне да катери тогава, когато .....
http://www.youtube.com/watch?v=ugGpH...eature=related
ПС: И геният е безсилен там, където условията не позволяват победа !
ПС2: Дори това да е Brigadenfuehrer SS SchellenbergДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Някои ще изтърват промоцията.
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеГледайте днес и утре, пък след празниците ще си говорим пак.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеЗначи да ви светна. БФБ ще почне да катери тогава, когато качат за търговия Македонската надеца. До тогава Ви ще ядеде и наденицата и бахурата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеШо стана,шо стана!!!Уйде наденицата!!!А и момата!!!www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от know how Разгледай мнениеШо стана бре Танасе ?
Коментар
Коментар