Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеВие забелязахте ли търговията днес - бас държа, че Стандарт не са продали нищо днес, и водени от един спад навън и новините около Стандарт - маса спекулант разпродаде днес - естествено да яхне поредната вълна надолу - ама дали и дали не си просто вхърлиха на хазарт акциите за без пари
Не я разбирам така тая игра - ама явно някои
Пак казвам в такива смутни времена - за мен стратегията е осредняване и пак осредняване при дружества където мажо не е печатал нови акции, имат добри коефициенти дебт то собтствен капитал, и дълга босрова история - димек тези дружества дето ще пак на БФБ и след 20 г.
Коментар
-
Вие забелязахте ли търговията днес - бас държа, че Стандарт не са продали нищо днес, и водени от един спад навън и новините около Стандарт - маса спекулант разпродаде днес - естествено да яхне поредната вълна надолу - ама дали и дали не си просто вхърлиха на хазарт акциите за без пари
Не я разбирам така тая игра - ама явно някои
Пак казвам в такива смутни времена - за мен стратегията е осредняване и пак осредняване при дружества където мажо не е печатал нови акции, имат добри коефициенти дебт то собтствен капитал, и дълга босрова история - димек тези дружества дето ще пак на БФБ и след 20 г.There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЕвротейските индекси ще отиват още 7-10% нагоре а тук с 200 акции на Еврохолд смъкваме индекса с 0.4%. Не сме за Европа, но лошото е че не сме и за Африка
И няма как да е иначе, как да дойде чужденец на пазар който собствените му институционални играчи неглежират и мачкат. Пазар, чийто шеф на регулатора счита за равнозначен на долна, квартална игрална зала с 20 комарджии в нея
Коментар
-
Историята със Стандарт почва да се охарактеризира с една пиеса....Много шум за нищо.Ако и утре няма нещо по фрапиращо ,може би продават на Румънската или на Монголската....
Иначе почнах да виждам очертанието на пакетче при Емка и Индустриален капитал холдинг... защо там ли ? Ами защото съм дребен и не мога да вдигна качествено някой позиции а тези има кой голям да поработи при холдинга по малко а при Емка повече....
Не е препоръка!
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеОК ...нямам много време сега ....Утре ще се консултирам и ще пиша.....Само да те питам.....Според теб ДАНЪКЪТ върху тази ЛЪЖЛИВА печалба ,която не съществува според равновесие и теб...".НА ХАРТИЯ" ЛИ ГО ПЛАщАТ ....ИЛИ РЕАЛНО ПРВЕЖДАТ ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА...
Вече съм притеснен за инвестицията си в ХИМа ....нищо ,че е на много ниска цена.Утре ще се консултирам с един добър софийски адвокат,който е специалист сферите на търговското и облигационното право .Дано ми помогне как да си търся правата....Дали срещу ЛЪЖЛИВИТЕ мАЖОРИТАРИ.....ИЛИ срещу някой друг,който се мъчи да подклажда недоверие в компанията в която съм инвестирал
Хайде чао засега....Отивам да режа салатата
Айде още един тръгнал да плаши с адвокати, задето не всички пишат каквото му харесва. А за данъците - според теб колко данък се плаща за печалби от борсови операции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеДнес явно за празника на дамите има големи промоции - по някои позиции може да се купят около 600 акции на цената на 1 роза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеДнес явно за празника на дамите има големи промоции - по някои позиции може да се купят около 600 акции на цената на 1 роза.
Тъй като не виждам оптимистични коментари аз като най-големия оптимист тук и това не е майтап след като съм акционер на ХДпат ще напища един положителен коментар.
Вече 2 часа BG40 държи на +0.01% повишение.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
.
3 фирми държат 1/2 от пътищата
Три големи фирми имат сключени договори за поддържане на 56% от републиканските пътища. Това са Трейс Холдинг (4500 км), контролираният от Васил Божков Холдинг Пътища (3800 км) и пазарджишката Интегрирани пътни системи (2000 км), свързана чрез поредица от фирми с Корпоративна търговска банка.
Справката излиза от публикуваните на сайта на пътната агенция договори с фирмите в цялата страна. Ако държавата похарчи напълно бюджета за зимно почистване на шосетата от 52 млн. лв., предвиден за този сезон, трите фирми би трябвало да получат поне 25 млн. лв.
До сключване на договорите се стигна след търгове, при които в редица области нямаше никаква конкуренция. В 11 областни града е имало само по един кандидат и точно в тях единичните стойности на извършваната работа са най-високи. Само в 2 области е имало повече от три оферти и там са се получили в пъти по-ниски стойности. Една от тях е Пернишка област, в която чистенето на снега се плаща по 140 лв., докато във Враца и Монтана за същото се броят 909 лв. или разликата е 7 пъти.
Нито един договор няма крайна стойност и това позволява манипулиране на постигнатите в търговете резултати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеБобан, а ти сериозно ли мислиш, че счетоводителите на Химимпорт не нагласят отчетите си, както им скимне, съвсем законно разбира се?
Вече съм притеснен за инвестицията си в ХИМа ....нищо ,че е на много ниска цена.Утре ще се консултирам с един добър софийски адвокат,който е специалист сферите на търговското и облигационното право .Дано ми помогне как да си търся правата....Дали срещу ЛЪЖЛИВИТЕ мАЖОРИТАРИ.....ИЛИ срещу някой друг,който се мъчи да подклажда недоверие в компанията в която съм инвестирал
Хайде чао засега....Отивам да режа салатата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБорда е стабилност , но и спирачка пред развитиетоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар