IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Губиме ли !
    Не мога да ти помогна. ....
    Пожелавам ти, бъдещ успех!
    Я се стегни и смени стратегията. Съвсем си се депресирал, ако си от София искаш ли да поговорим и пием по едно малко ,защото те смятам за свестен ....
    Ако искаш тогава ще се доказваме...
    Извинявай, но с всичко, което си описал досега може да си само на загуба, дори и като включим в сметките "способността" ти от време на време да си купуваш утрешния вестник.

И, да, дори ФМ губи пари от инфлацията, пък какво остава за останалите като мен.

P.S.
    Благодаря за поканата, но не виждам смисъл да пием каквото и да било, ако ще се баламосваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
      Айде запри се бе, човек! Купил си колкото купуваше и Булгартабак при всяка разпродажба. На БФБ обаче лесно те хващат, като си измисляш, та реши на DAX да се преместиш, а! Калпазанин! То така, на хартия и с огледало за обратно виждане, всеки може да инвестира.

Губиме ли !
      Не мога да ти помогна. ....
      Пожелавам ти, бъдещ успех!
      Я се стегни и смени стратегията. Съвсем си се депресирал, ако си от София искаш ли да поговорим и пием по едно малко ,защото те смятам за свестен ....
      Ако искаш тогава ще се доказваме...

Коментар

. Днес съм купил за 15 К и ако не се качат ще ги разпродам без да ми мигне ухото с каквато и да е загуба.......
        ..
        Ей за това не ти вярвам, при тренд надолу с подобна стратегия, която постоянно казваш че следваш ти ще реализираш в средносрочен план по-сериозни загуби отколкото при самото бай енд холд. Що не си сметнеш колко точно си загубил от германски акции за последната една година - след това виш колко е паднал софикс и ако си направил по-голяма загуба - в което аз лично не се съмнявам - просто се спри.

Супер тъпо изглежда при положение че си поне 30% надолу върху целия си портфейл от германски акции, а от някой загубата ти най-вероятно е и по над 50-60% да приказваш колко е зле на БФБ щото една позиция била паднала с 30 %

Коментар

То ако беше секретарка ,досега да съм те уволнил..вече публично писах ,че излезнап на 1,75 - 1,80 евро...
          Да ако беше толкова досега да съм реализирал загуби от 10 К евро за последният месец ....е чак толкова ларж не съм. Затова губите защото даже и следващият връх да ми е под покупната цена аз ги разкарвам ако е над печеля....докато не излезнете на ДАХ и ДАУ няма да стане от вес спекуланти. Равновесие чака сега чичко Алианц ,ако не е другата година да се качи след изборите /парламентарните/ ако не по другата зима а аз чакам тримесечието . Днес съм купил за 15 К и ако не се качат ще ги разпродам без да ми мигне ухото с каквато и да е загуба.......

П.П. Не само ИХБГ а и НИКА ,БРЕФ и ЕМКА...
          Айде запри се бе, човек! Купил си колкото купуваше и Булгартабак при всяка разпродажба. На БФБ обаче лесно те хващат, като си измисляш, та реши на DAX да се преместиш, а! Калпазанин! То така, на хартия и с огледало за обратно виждане, всеки може да инвестира.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Средната му е над 4

То ако беше секретарка ,досега да съм те уволнил..вече публично писах ,че излезнап на 1,75 - 1,80 евро...
            Да ако беше толкова досега да съм реализирал загуби от 10 К евро за последният месец ....е чак толкова ларж не съм. Затова губите защото даже и следващият връх да ми е под покупната цена аз ги разкарвам ако е над печеля....докато не излезнете на ДАХ и ДАУ няма да стане от вес спекуланти. Равновесие чака сега чичко Алианц ,ако не е другата година да се качи след изборите /парламентарните/ ако не по другата зима а аз чакам тримесечието . Днес съм купил за 15 К и ако не се качат ще ги разпродам без да ми мигне ухото с каквато и да е загуба.......

П.П. Не само ИХБГ а и НИКА ,БРЕФ и ЕМКА...
            Last edited by Монти; 21.09.2011, 14:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Да бе да, а корабчета плуват ли Ти ако ги целеше така нещата, както ти излиза от постовете за една година да си милионер
              Бааа не ми били корабчета, най-ми били подводнички
              клониран досадник

Коментар

защото го продавах на 3,3 евро а ти продаде ли ИХБГ на 1,04 лева ....
                Да бе да, а корабчета плуват ли Ти ако ги целеше така нещата, както ти излиза от постовете за една година да си милионер

Коментар

Не знам, що купуваше комерца на над 3 като сега можеш наполовина
                  Средната му е над 4

Коментар

защото го продавах на 3,3 евро а ти продаде ли ИХБГ на 1,04 лева ....

Коментар

Е как къде.... Уплашихме го за БРЕФ и трябваше да сложа някоя хиледарка на 55+ стинки че отиде коню в реката....
                      Равновесие я кажи защо трябва да купувам на 94 когато може и на 75 ст и кажи дали чичко Алианц ще играе в НИКА ,ЕМКА и ИХБГ ,БРЕФ и Стара планина....... ,след няколко дни.
                      този път може да пропусне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Абе, къде изчезна "първи стъпки"? Неговият оптимизъм определено липсва на бфб-то?
                        Е как къде.... Уплашихме го за БРЕФ и трябваше да сложа някоя хиледарка на 55+ стинки че отиде коню в реката....
                        Равновесие я кажи защо трябва да купувам на 94 когато може и на 75 ст и кажи дали чичко Алианц ще играе в НИКА ,ЕМКА и ИХБГ ,БРЕФ и Стара планина....... ,след няколко дни.
                        този път може да пропусне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                          Тъй,тъй.Нека сега някой кудкудяк,все едно кой,да обясни на FM как само за един ден печели повече,отколкото неговия депозит му носи за година.
                          И на следващия ден си "избиваш" печалбата Ма в тоя форум, никой не си признава къде се е ушил, нали ? Само печалбите се "деклариарат"
                          клониран досадник

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Тъй,тъй.Нека сега някой кудкудяк,все едно кой,да обясни на FM как само за един ден печели повече,отколкото неговия депозит му носи за година.
                            Гащи,знаеш ,че ни си прав ,нали!!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                              Не само днес. Трябва да се продава до достигане на реалните стойности на БГ индексите, като за мен СОФИКС трябва да е 70-120 пункта.
                              А какво стана с прогнозата за 2200 ? Прибра я в чекмеджето ли ?

Коментар

• Реалната е 700.Ненормални смешковци,без 20 евро в джоба сте вие!като нямате нищо не пишете.
                                Last edited by mibova; 21.09.2011, 13:18.

Коментар

Working...
                                X