Първоначално изпратено от Eon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
И накрая какво ще стане, пак ще има балъченца продали на дъно и пак ще има вайкания и подмятания. Пак ще дойдем на спора, кой колко печалба и колко загуба е направил, подигравки как е продал на дъно и купил на върха.
Този филм го гледаме от 2008 и цикъла се повтори поне 2 пъти.Не мисля, че сега ще е по-различно.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНе бързай да ставаш хищник. Хубавите работи бавно стават. Още повече на тоя мечи пазар ... до август догодина се очертава мъка, мъка ....
Идеята ми е сега да ям шамарите и да се уча в движение. То на плиткото всеки може.
Прежалил съм определна сума, се ще устискам до другия Август. Важното е да си намеря моя стил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕее, та аз съм само от 2-3 месеца на пазара.
Главно демо. И само от 2 седмици съм real. Brand new.
Все още опознавам и себе си в тая област. Зодията ми е хищническа.
Надявам се да се превърна накрая в мечка или вълк, а не да съм от онези 80% + изядени прасенца и овци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеако гледаш само 2 месеца .... а, трябва ли да трепериш следващите два или всеки два месеца ...
Главно демо. И само от 2 седмици съм real. Brand new.
Все още опознавам и себе си в тая област. Зодията ми е хищническа.
Надявам се да се превърна накрая в мечка или вълк, а не да съм от онези 80% + изядени прасенца и овци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеBREFF.
Бие Софикс с над 15% последните 2 месеца. Защо ли...всеки да си отговори сам.
Но средносрочно само, докато пазара потегли стабилно нагоре.
Имам слабост и към Елхим, точно сега е идеално за влизане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеналожен към софикс ... еврохолд също не е зле + е ликвиден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи има си и сайтове (www.infostock.bg) където можеш по доста критерии да селектираш.
Има и excel, хващаш мишката и молива и почваш да правиш scoring според това кои критерии са най важни за тебе. Те така. А и трябва регулярен update.
А доколко са надеждни онлайн данните е друг въпрос
Нямам обаче физическа възможност (време) да го правя както трябва. Ще се посвещавам май само на NYSE.
-Цена
-Дата
-Хоризонт
-Аргументи
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеКак ги селектираш тези акции, имам предвид по какъв критерий ти се виждат скъпи?
Има и excel, хващаш мишката и молива и почваш да правиш scoring според това кои критерии са най важни за тебе. Те така. А и трябва регулярен update.
А доколко са надеждни онлайн данните е друг въпрос
Нямам обаче физическа възможност (време) да го правя както трябва. Ще се посвещавам май само на NYSE.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеБраво Генерале ! Поздравления за последното изречение. Страхотен нюх. А има играчи, които цял живот на тех. анал. се надяват.
(Най-добрата стока за ген Али Киртиков - Седми.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеЗнаеш ли,не съм злонамерен.Но не ми се иска отново да дискутираме неща,за които сме си говорили в миналото.Фиксирано е в архива и нямам нужда да се доказвам за нещо пред някого.И тъй като предполагам,че нито си нов във форума,нито си наивен......Е,бъди здрав.
P.S.:Дъното ще си проличи.Като го усетя,ще го споделя.
Техническият анализ е неефикасен.
(Най-добрата стока за ген Али Киртиков - Седми.)Last edited by lalka 75; 25.11.2011, 20:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИ на мене ми се струва, че пазара ще пада още бая. И то не само поради нагативните новини дето валят отвсякъде.
Противно на мненията на доста участници тук,че повечето акции са срамно евтини, аз мисля точно обратното. Едва успях да селектирам 3-4 акции дето имат (евентуално) потенциал за влизане сега. И то едни..ама такова си е то на БФБ. Всички други са повече или по-малко надценени според мен.
Така че Софикс от около 200 не е изключен.Нали все пак трябва да направим W- то като хората.
Не знам, може би съм прекален песимист, или твърде консервативен и си давам голям margin of safety, ма то е щото съм нов...
Коментар
Коментар