IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
    И накрая какво ще стане, пак ще има балъченца продали на дъно и пак ще има вайкания и подмятания....... .
    Неминуемо предстои тоя вариант да се проиграе.Отговорът е в картинката:
    Attached Files

Коментар

• И накрая какво ще стане, пак ще има балъченца продали на дъно и пак ще има вайкания и подмятания. Пак ще дойдем на спора, кой колко печалба и колко загуба е направил, подигравки как е продал на дъно и купил на върха.

Този филм го гледаме от 2008 и цикъла се повтори поне 2 пъти. Не мисля, че сега ще е по-различно.
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
        Не бързай да ставаш хищник. Хубавите работи бавно стават. Още повече на тоя мечи пазар ... до август догодина се очертава мъка, мъка ....
        Аааа, не, макар и като че ли да си прав.
        Идеята ми е сега да ям шамарите и да се уча в движение. То на плиткото всеки може.
        Прежалил съм определна сума, се ще устискам до другия Август. Важното е да си намеря моя стил.

Коментар

• Ама още ли има шаранчета, дето да си бълбукат тука

Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Еее, та аз съм само от 2-3 месеца на пазара.
            Главно демо. И само от 2 седмици съм real. Brand new.
            Все още опознавам и себе си в тая област. Зодията ми е хищническа.
            Надявам се да се превърна накрая в мечка или вълк, а не да съм от онези 80% + изядени прасенца и овци.
            Не бързай да ставаш хищник. Хубавите работи бавно стават. Още повече на тоя мечи пазар ... до август догодина се очертава мъка, мъка ....

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
              ако гледаш само 2 месеца .... а, трябва ли да трепериш следващите два или всеки два месеца ...
              Еее, та аз съм само от 2-3 месеца на пазара.
              Главно демо. И само от 2 седмици съм real. Brand new.
              Все още опознавам и себе си в тая област. Зодията ми е хищническа.
              Надявам се да се превърна накрая в мечка или вълк, а не да съм от онези 80% + изядени прасенца и овци.

Коментар

BREFF.
                Бие Софикс с над 15% последните 2 месеца. Защо ли...всеки да си отговори сам.
                Но средносрочно само, докато пазара потегли стабилно нагоре.
                Имам слабост и към Елхим, точно сега е идеално за влизане.
                ако гледаш само 2 месеца .... а, трябва ли да трепериш следващите два или всеки два месеца ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  наложен към софикс ... еврохолд също не е зле + е ликвиден.
                  въобще не е зле даже!!!

Коментар

• наложен към софикс ... еврохолд също не е зле + е ликвиден.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• BREFF.
                      Бие Софикс с над 15% последните 2 месеца. Защо ли...всеки да си отговори сам.
                      Но средносрочно само, докато пазара потегли стабилно нагоре.
                      Имам слабост и към Елхим, точно сега е идеално за влизане.

Коментар

Ми има си и сайтове (www.infostock.bg) където можеш по доста критерии да селектираш.
                        Има и excel, хващаш мишката и молива и почваш да правиш scoring според това кои критерии са най важни за тебе. Те така. А и трябва регулярен update.
                        А доколко са надеждни онлайн данните е друг въпрос
                        Нямам обаче физическа възможност (време) да го правя както трябва. Ще се посвещавам май само на NYSE.
                        Дай пример с една твоя успешна позиция на БФБ, по твой избор .......
                        -Цена
                        -Дата
                        -Хоризонт
                        -Аргументи

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                          Как ги селектираш тези акции, имам предвид по какъв критерий ти се виждат скъпи?
                          Ми има си и сайтове (www.infostock.bg) където можеш по доста критерии да селектираш.
                          Има и excel, хващаш мишката и молива и почваш да правиш scoring според това кои критерии са най важни за тебе. Те така. А и трябва регулярен update.
                          А доколко са надеждни онлайн данните е друг въпрос
                          Нямам обаче физическа възможност (време) да го правя както трябва. Ще се посвещавам май само на NYSE.

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
                            Браво Генерале ! Поздравления за последното изречение. Страхотен нюх. А има играчи, които цял живот на тех. анал. се надяват.
                            (Най-добрата стока за ген Али Киртиков - Седми.)
                            Керка,от коя Инсинуация беше!!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Знаеш ли,не съм злонамерен.Но не ми се иска отново да дискутираме неща,за които сме си говорили в миналото.Фиксирано е в архива и нямам нужда да се доказвам за нещо пред някого.И тъй като предполагам,че нито си нов във форума,нито си наивен......Е,бъди здрав.
                              P.S.:Дъното ще си проличи.Като го усетя,ще го споделя.
                              Техническият анализ е неефикасен.
                              Браво Генерале ! Поздравления за последното изречение. Страхотен нюх. А има играчи, които цял живот на тех. анал. се надяват.
                              (Най-добрата стока за ген Али Киртиков - Седми.)
                              Last edited by lalka 75; 25.11.2011, 20:27.

Коментар

И на мене ми се струва, че пазара ще пада още бая. И то не само поради нагативните новини дето валят отвсякъде.
                                Противно на мненията на доста участници тук,че повечето акции са срамно евтини, аз мисля точно обратното. Едва успях да селектирам 3-4 акции дето имат (евентуално) потенциал за влизане сега. И то едни..ама такова си е то на БФБ. Всички други са повече или по-малко надценени според мен.
                                Така че Софикс от около 200 не е изключен.Нали все пак трябва да направим W- то като хората.
                                Не знам, може би съм прекален песимист, или твърде консервативен и си давам голям margin of safety, ма то е щото съм нов...
                                Как ги селектираш тези акции, имам предвид по какъв критерий ти се виждат скъпи?

Коментар

Working...
                                X