Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеhttp://dnes.dir.bg/news.php?id=10754842&nt=4
Министърът на здравеопазването Стефан Константинов и на министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков подадоха оставки.Custodite sortem vestram
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/news.php?id=10754842&nt=4
Министърът на здравеопазването Стефан Константинов и на министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков подадоха оставки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа дано! таман ще реинвестирам дивидентите мощно!Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеа дано! таман ще реинвестирам дивидентите мощно!
Явно си взел добри дивиденти около 6% за година???
Коментар
-
Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнениеНякога! Просто капитала е затворен в банките!Не очаквай да влезнат свежи пари скоро! В рамките на 6мес.никаква промяна от настоящите нива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСкоро и нашите индекси ще тръгнат нагоре .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСъкън, недей така.
Още само 1-2 хубаво червени дни ми са нужни та да ми се изпълнят заявките.
После биковете да заповядат. Почти съм готов за тях. 42/55% дивидентни/растежни.
Явно съм от най големите оптимисти тука, понеже днес гледам съм останал само 6.5% в кеш. Че и те ще се уартят утре, дано.
А само преди 10-ина дни бях приготвил над 30% бели пари за черни дни (Софикс под 300)
Ама и то с новия Софикс с избушковци и Енергони вътре - спирам да го следя този индекс така или иначе - unreliable, totally
На мен най-дивидентната (Бреф) ми е направила и най-голям растеж до сега - над 100%
Как ги делиш?
друг пример мисля че и СФТРД и ФПП са идеален пример за акции с потенциал за ръст и в същото време даващи доста мазен дивидент!
Съгласен?
Успех!
Коментар
-
Имам едно предложение към Инвестора и специално към Мариан
Преди малко повече от година бяха побликували една таблица за компаниите от СОФИКС ,фрии флоута им,текущата цена ...и от там тежестта им в индекса.
http://www.investor.bg/analizi/361/a...ofarma,112802/
Дне се помъчих да видя актуалния фррии флоут на компаниите ..естествено на сайта на БФБ ...ама там данните са много стари(какво ли се учудвам)Последните данни са от 19.12.2011
http://bse-sofia.bg/?page=SOFIX
...а би трябвало да го актуализират поне на месеца един път...Баси ,сменят индекса а не са сложили данни за фрии флоута
Тези ...айде да не казвам какви ....поне това да бяха направили...
че ....понеже цените на някои компании много се промениха надолу....
ЦКБ,ХИМ,ПИБ. други са на същите нива.....БРЕФ.....трети са по-високи ЕУБГ
СЪОТВЕТНО ТЕЖАТ ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО относително към индекса
Така,че ще е добре ако направят пак такава таблица...
Че днес не мога да си обясня някои неща ,които се случват
ПоздравиLast edited by BOBAN1; 15.03.2012, 21:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСкоро и нашите индекси ще тръгнат нагоре .
Още само 1-2 хубаво червени дни ми са нужни та да ми се изпълнят заявките.
После биковете да заповядат. Почти съм готов за тях. 42/55% дивидентни/растежни.
Явно съм от най големите оптимисти тука, понеже днес гледам съм останал само 6.5% в кеш. Че и те ще се уартят утре, дано.
А само преди 10-ина дни бях приготвил над 30% бели пари за черни дни (Софикс под 300)
Ама и то с новия Софикс с избушковци и Енергони вътре - спирам да го следя този индекс така или иначе - unreliable, totally
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеАми да опасно е и без това сме достатъчно стресирани.
От ДФ Златен Лев бяха много отзивчиви и поне човека с който говорих звучеше като човек на когото можеш да се довериш.
Коментар
-
Много евтина и атрактивна акция е Хима за чужденците според менThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар