If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ме разбрайте погрешно в последните години съм имал както и акции така и кеш!Но съм таргувал както с citygroup а също така и с hansenaturalcorp цялата ми печалба е около 17К $! И всичко виси по банки! В момента разполагам с около 12000 акции на ЕМКА и с малко от тютна!!!
Съкън, недей така.
Още само 1-2 хубаво червени дни ми са нужни та да ми се изпълнят заявките.
После биковете да заповядат. Почти съм готов за тях. 42/55% дивидентни/растежни.
Явно съм от най големите оптимисти тука, понеже днес гледам съм останал само 6.5% в кеш. Че и те ще се уартят утре, дано.
А само преди 10-ина дни бях приготвил над 30% бели пари за черни дни (Софикс под 300)
Ама и то с новия Софикс с избушковци и Енергони вътре - спирам да го следя този индекс така или иначе - unreliable, totally
интересно разделение на дивидентни и растежни - особенно за БФБ!!!
На мен най-дивидентната (Бреф) ми е направила и най-голям растеж до сега - над 100%
Как ги делиш?
друг пример мисля че и СФТРД и ФПП са идеален пример за акции с потенциал за ръст и в същото време даващи доста мазен дивидент!
Съгласен?
Успех!
Дне се помъчих да видя актуалния фррии флоут на компаниите ..естествено на сайта на БФБ ...ама там данните са много стари(какво ли се учудвам)Последните данни са от 19.12.2011
Съкън, недей така.
Още само 1-2 хубаво червени дни ми са нужни та да ми се изпълнят заявките.
После биковете да заповядат. Почти съм готов за тях. 42/55% дивидентни/растежни.
Явно съм от най големите оптимисти тука, понеже днес гледам съм останал само 6.5% в кеш. Че и те ще се уартят утре, дано.
А само преди 10-ина дни бях приготвил над 30% бели пари за черни дни (Софикс под 300)
Ама и то с новия Софикс с избушковци и Енергони вътре - спирам да го следя този индекс така или иначе - unreliable, totally
Винаги е било така - така ще бъде и сега (както винаги с известно закъснение) - днес видяхме Хима изкупувания към края - някои викат Идексният - кой знае кой е
Много евтина и атрактивна акция е Хима за чужденците според мен
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар