IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Иде щастливият финал...
    Едва ли ще е толкова щастлив колкото... самият Трайчо
    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Сигурно на мястото на Трайчо ще сложат някой с купена диплома.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Популизмът, тъпотията и соц мисленето са пандемия в тази държава.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          http://dnes.dir.bg/news.php?id=10754842&nt=4

Министърът на здравеопазването Стефан Константинов и на министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков подадоха оставки.
          Иде щастливият финал...
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Не ме разбрайте погрешно в последните години съм имал както и акции така и кеш!Но съм таргувал както с citygroup а също така и с hansenaturalcorp цялата ми печалба е около 17К $! И всичко виси по банки! В момента разполагам с около 12000 акции на ЕМКА и с малко от тютна!!!

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news.php?id=10754842&nt=4

Министърът на здравеопазването Стефан Константинов и на министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков подадоха оставки.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                а дано! таман ще реинвестирам дивидентите мощно!
                Според мен, няма да имаш проблем, не се притеснявай
                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Явно си взел добри дивиденти около 6% за година???

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
                    Някога! Просто капитала е затворен в банките!Не очаквай да влезнат свежи пари скоро! В рамките на 6мес.никаква промяна от настоящите нива...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Скоро и нашите индекси ще тръгнат нагоре .
                      Някога! Просто капитала е затворен в банките!Не очаквай да влезнат свежи пари скоро! В рамките на 6мес.никаква промяна от настоящите нива...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Съкън, недей така.
                        Още само 1-2 хубаво червени дни ми са нужни та да ми се изпълнят заявките.
                        После биковете да заповядат. Почти съм готов за тях. 42/55% дивидентни/растежни.
                        Явно съм от най големите оптимисти тука, понеже днес гледам съм останал само 6.5% в кеш. Че и те ще се уартят утре, дано.
                        А само преди 10-ина дни бях приготвил над 30% бели пари за черни дни (Софикс под 300)
                        Ама и то с новия Софикс с избушковци и Енергони вътре - спирам да го следя този индекс така или иначе - unreliable, totally
                        интересно разделение на дивидентни и растежни - особенно за БФБ!!!
                        На мен най-дивидентната (Бреф) ми е направила и най-голям растеж до сега - над 100%

Как ги делиш?
                        друг пример мисля че и СФТРД и ФПП са идеален пример за акции с потенциал за ръст и в същото време даващи доста мазен дивидент!
                        Съгласен?
                        Успех!

Коментар

• Имам едно предложение към Инвестора и специално към Мариан

Преди малко повече от година бяха побликували една таблица за компаниите от СОФИКС ,фрии флоута им,текущата цена ...и от там тежестта им в индекса.

http://www.investor.bg/analizi/361/a...ofarma,112802/

Дне се помъчих да видя актуалния фррии флоут на компаниите ..естествено на сайта на БФБ ...ама там данните са много стари(какво ли се учудвам)Последните данни са от 19.12.2011

http://bse-sofia.bg/?page=SOFIX

...а би трябвало да го актуализират поне на месеца един път...Баси ,сменят индекса а не са сложили данни за фрии флоута

Тези ...айде да не казвам какви ....поне това да бяха направили...

че ....понеже цените на някои компании много се промениха надолу....

ЦКБ,ХИМ,ПИБ. други са на същите нива.....БРЕФ.....трети са по-високи ЕУБГ

СЪОТВЕТНО ТЕЖАТ ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО относително към индекса

Така,че ще е добре ако направят пак такава таблица...

Че днес не мога да си обясня някои неща ,които се случват

Поздрави
                          Last edited by BOBAN1; 15.03.2012, 21:44.

Коментар

Съкън, недей така.
                            Още само 1-2 хубаво червени дни ми са нужни та да ми се изпълнят заявките.
                            После биковете да заповядат. Почти съм готов за тях. 42/55% дивидентни/растежни.
                            Явно съм от най големите оптимисти тука, понеже днес гледам съм останал само 6.5% в кеш. Че и те ще се уартят утре, дано.
                            А само преди 10-ина дни бях приготвил над 30% бели пари за черни дни (Софикс под 300)
                            Ама и то с новия Софикс с избушковци и Енергони вътре - спирам да го следя този индекс така или иначе - unreliable, totally

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              Ами да опасно е и без това сме достатъчно стресирани.

От ДФ Златен Лев бяха много отзивчиви и поне човека с който говорих звучеше като човек на когото можеш да се довериш.
                              Вижте им проспекта и не пишете глупости, може и да не купуват..

Коментар

Винаги е било така - така ще бъде и сега (както винаги с известно закъснение) - днес видяхме Хима изкупувания към края - някои викат Идексният - кой знае кой е

Много евтина и атрактивна акция е Хима за чужденците според мен
                                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Working...
                                X