IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май облаците взеха да се поразпръскват ... !

Коментар

• Да им е честито на куклите на конци

Коментар

• Делян Добрев
        бивш шеф на Форуком Фонд Имоти АДСИЦ-Хасково

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
          Фискалист, моите уважения, позна На чаша чудесно червено вино, ноооо... в мрежата има повече социални функции отколкото в телевизора, (както го е забелязъл и покойния вече Ст. Джобс) Относно чалгата - при мен не вирее. Да ме прощават чалгаджиите, но ... все пак съм живял в пещера преди стотици хиляди години. Не искам да се връщам
          Имах предвид, че такива страсти ще се развихрят на екрана и по площадите.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Либийската фондова борса отвори отново врати за първи път след падането на режима на полковник Муамар Кадафи. В първия ден оборотът на борсата, на която се търгуват книжата на 10 компании, беше на стойност 3.9 млрд. либийски динара (3 млрд. долара), посочи генералният мениджър на борсата.

хаха а там имаше война ха се га познайте кога и тук ще е нагоре?споре юдейте никога
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Сегашния топидиот ако поддържа същия курс ще ни разбие в скалите Управлението ни е като излязло от комикс за дилбърт.

Но наистина не е тук мястото, по-скоро в темата за песимизма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Хахаха, че то да се намери алтернатива на идиот е най-лесното. Горе долу всечке нормални вършат работа.
                Дали ?

Най нормалния и честния за последните 22 години докара страната до банкрут.
                Спомняш ли си зимата на 1997 ?

PS Ма стига сме спамили в тая тема, не му е мястото тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Много умно. Също не съм му особен фен.
                  Ама не каза каква/кой му е алтернативата ?

Щото като се сетя за нея и ми иде отвътре да почна да се кръстя макар да съм атеист...
                  Хахаха, че то да се намери алтернатива на идиот е най-лесното. Горе долу всечке нормални вършат работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    докато Бойко не си отиде трудно може да се говори за оптимизъм. Докато ни управляват говедари само булшита може да расте
                    Много умно. Също не съм му особен фен.
                    Ама не каза каква/кой му е алтернативата ?

Щото като се сетя за нея и ми иде отвътре да почна да се кръстя макар да съм атеист...

Коментар

• Напротив очaква ни бум на финансовите пазари!
                      Въпросът е кога

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        За ценители на зрелищата ще бъде добро време. На чаша хубаво питие и пред телевизора. Ще има турбо чалга и народни хора.
                        Фискалист, моите уважения, позна На чаша чудесно червено вино, ноооо... в мрежата има повече социални функции отколкото в телевизора, (както го е забелязъл и покойния вече Ст. Джобс) Относно чалгата - при мен не вирее. Да ме прощават чалгаджиите, но ... все пак съм живял в пещера преди стотици хиляди години. Не искам да се връщам
                        Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                          Едва ли ще е толкова щастлив колкото... самият Трайчо
                          За ценители на зрелищата ще бъде добро време. На чаша хубаво питие и пред телевизора. Ще има турбо чалга и народни хора.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• докато Бойко не си отиде трудно може да се говори за оптимизъм. Докато ни управляват говедари само булшита може да расте

Коментар

• Не забязвате ли че през 6-8 месеца искат да ни командарят турци и комунисти!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                http://dnes.dir.bg/news.php?id=10754842&nt=4

Министърът на здравеопазването Стефан Константинов и на министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков подадоха оставки.
                                Появиха се от нищото и се върнаха там.

Къде е оставката на Борисов? Тогава ще говорим за оптимизъм.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X