Май облаците взеха да се поразпръскват ... !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеФискалист, моите уважения, позна На чаша чудесно червено вино, ноооо... в мрежата има повече социални функции отколкото в телевизора, (както го е забелязъл и покойния вече Ст. Джобс) Относно чалгата - при мен не вирее. Да ме прощават чалгаджиите, но ... все пак съм живял в пещера преди стотици хиляди години. Не искам да се връщамCustodite sortem vestram
Коментар
-
Либийската фондова борса отвори отново врати за първи път след падането на режима на полковник Муамар Кадафи. В първия ден оборотът на борсата, на която се търгуват книжата на 10 компании, беше на стойност 3.9 млрд. либийски динара (3 млрд. долара), посочи генералният мениджър на борсата.
хаха а там имаше война ха се га познайте кога и тук ще е нагоре?споре юдейте никогамолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха, че то да се намери алтернатива на идиот е най-лесното. Горе долу всечке нормални вършат работа.
Най нормалния и честния за последните 22 години докара страната до банкрут.
Спомняш ли си зимата на 1997 ?
PS Ма стига сме спамили в тая тема, не му е мястото тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМного умно. Също не съм му особен фен.
Ама не каза каква/кой му е алтернативата ?
Щото като се сетя за нея и ми иде отвътре да почна да се кръстя макар да съм атеист...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениедокато Бойко не си отиде трудно може да се говори за оптимизъм. Докато ни управляват говедари само булшита може да расте
Ама не каза каква/кой му е алтернативата ?
Щото като се сетя за нея и ми иде отвътре да почна да се кръстя макар да съм атеист...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗа ценители на зрелищата ще бъде добро време. На чаша хубаво питие и пред телевизора. Ще има турбо чалга и народни хора.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеЕдва ли ще е толкова щастлив колкото... самият ТрайчоCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеhttp://dnes.dir.bg/news.php?id=10754842&nt=4
Министърът на здравеопазването Стефан Константинов и на министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков подадоха оставки.
Къде е оставката на Борисов? Тогава ще говорим за оптимизъм.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар