IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уроци от кризата?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
    какво е ислямски/арабски акаунт ?
    Без олихвяване по позициите.

ПП: НАИВНИК, изтеглени са, аз чета внимателно какво подписвам

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      какво е ислямски/арабски акаунт ?
      Сметка на която счетоводител е Аллах, а не Господ.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• какво е ислямски/арабски акаунт ?
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Не мюсюлмани и не арабски. Написал съм го дословно - ислямски, точно от теб очаквам и да го знаеш - затова приемам че с постинга си се шегуваш

В общите условия си пише при технически грешки какво става - но как го виждаш "грешки от страна на търгуващите", я обясни моля? Че всичкото трейдър дето оплескало някой скалп ще иска анулиране тогава хахахаха
          Аз казах каквото имах да казвам. Имай предвид, че много от бъкет-шоповете допускат умишлени грешки и след това на база на общите си условия ти канцелират доста от печалбите.
          Не знам дали си изтеглил риъл нещо от тези печалби основани на брокерски грешки или още са ти на книга. Просто имай едно на ум.
          От там нататък възможността за мюсюлмански, арабски, ислямски, мохамедански акаунт винаги е съществувала. И наистина има възможност за арбитраж, но само ако ползваш два посредника или един посредник с два акаунта. Имай предвид обаче че и това е включено като опит за измама в много от брокерите.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Малеее, не мога да изчета темата. Кви ги говорите тук бря)) Имало такива брокери дето дават лихва за използване на парите им??? И не са се защитили в общите условия с клауза за незабавно прекратяване на договора при използване на грешки от страна на търгуващите ???
            И че бихте станали мюсюлмани само за да използвате арабски акаунт
            Тва не е истина
            Не мюсюлмани и не арабски. Написал съм го дословно - ислямски, точно от теб очаквам и да го знаеш - затова приемам че с постинга си се шегуваш

В общите условия си пише при технически грешки какво става - но как го виждаш "грешки от страна на търгуващите", я обясни моля? Че всичкото трейдър дето оплескало някой скалп ще иска анулиране тогава хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
              Веднъж по погрешка може и да е станало, ама редовно да минава тоя номер, няма как просто.
              Щом си казал точно пък ти ... ха-ха

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                безумно и смешно е да се пери някой, че прави реален арбитраж примерно в коварчев и делтасмок...

джейми ти не си помирисвал пазара, а това дето гледаш на екрана е 8-ма цедка, която на всичкото отгоре минава през ръцете на брокер да ти я потвърди (когато им отърва)

и за десерт една гатанка

малко човече, работи за голяма заплата, НО няма пари в брой, няма смешни депозити , няма смотани имоти и търгува само с чужди пари, защото е пич - печели много, ама мангиза го няма...що е то

джейми със съдрани джебове !
                Втора гатанка - глупак със собствени пари, набити в БФБ и вече с 80% загуби. Що е то - Бърти

Много си ми смешен с тия опити да ме атакуваш лично - и пари в брой си имам, и джебовете ми са здрави. Но ти се ще да е другояче, нали?
                По-добре с кредити и на печалба + голяма заплата отколкото собствените кинти в БФБ неликвидност + загуба.

Вече съм го писал - опира до наличие на АКЪЛ. Аз го имам, ти го нямаш - оттам и резултатите

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Като вземеш да добавяш доходност ще се справяш добре докато пазара се движи в относително прогнозируемо от теб състояние. В един момент ще си промени състоянието и ти няма да го хванеш, ще започнеш да натрупваш малки но стабилни загуби може и години да трябват ако все пак не заемаш голям активен риск. Но със сигурност ще си прецакаш стратегията.

Просто не ме интересува познаване на пазар. Беше ми интересно докато ставаше дума за арбитраж.

Има разлика между "познаване" на пазара с кристално кълбо - и търговия. Макар че 99% от донорите не я правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Малеее, не мога да изчета темата. Кви ги говорите тук бря)) Имало такива брокери дето дават лихва за използване на парите им??? И не са се защитили в общите условия с клауза за незабавно прекратяване на договора при използване на грешки от страна на търгуващите ???
                    Тва не е истина
                    Веднъж по погрешка може и да е станало, ама редовно да минава тоя номер, няма как просто.

Коментар

• Малеее, не мога да изчета темата. Кви ги говорите тук бря)) Имало такива брокери дето дават лихва за използване на парите им??? И не са се защитили в общите условия с клауза за незабавно прекратяване на договора при използване на грешки от страна на търгуващите ???
                      Тва не е истина

Коментар

Доходността .. малка ли ти е 7% месечно? Кумулативната е над 100% годишно.
                        При нулев на практика риск.
                        джейми, какъв точно арбитраж правиш?
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• безумно и смешно е да се пери някой, че прави реален арбитраж примерно в коварчев и делтасмок...

джейми ти не си помирисвал пазара, а това дето гледаш на екрана е 8-ма цедка, която на всичкото отгоре минава през ръцете на брокер да ти я потвърди (когато им отърва)

и за десерт една гатанка

малко човече, работи за голяма заплата, НО няма пари в брой, няма смешни депозити , няма смотани имоти и търгува само с чужди пари, защото е пич - печели много, ама мангиза го няма...що е то

джейми със съдрани джебове !
                          Last edited by bertram; 04.02.2011, 01:11.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Никакъв, смятам че си намерил страхотна ниша ако наистина я използваш. Нямам проблем и с това, че се опитваш да се доказваш че схващаш пазара. честно казано само ме дразнеше тона ти - за това и започнах да се заяждам.

Както ти бях писал стори ми се че лъжеш че разбираш пазара и след това за моя изнеданада ми се стори че всъщност ти си вярваш че правиш успешни сделки. От това противоречие първо ми хрумна, че си някакъв измамник, след това че правиш реклама. По никакъв начин не съм предполагал ,че някой в България се занимава с арбитраж.

Ами с тази допълнителна доходност ще направиш това което повече на форекс правят. Ако се придържаш към арбитража и се запазят възможностите има голяма вероятност да печелиш продължително. Като вземеш да добавяш доходност ще се справяш добре докато пазара се движи в относително прогнозируемо от теб състояние. В един момент ще си промени състоянието и ти няма да го хванеш, ще започнеш да натрупваш малки но стабилни загуби може и години да трябват ако все пак не заемаш голям активен риск. Но със сигурност ще си прецакаш стратегията.

Просто не ме интересува познаване на пазар. Беше ми интересно докато ставаше дума за арбитраж.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Съвсем нормално ти се смеехме. Ако заемаш активни позици на пазар, а не арбитражни това което говориш е невъзможно. Ако беше казал още в началото че печелиш от арбитраж нещата щяха да са доста по ясни.

И в момента се опитваш да се правиш че разбираш от пазари, а ти твърдо не разбираш. За това ни най-малко не съм си променил мнението.
                              Какъв ти е проблема с арбитражите и активните сделки не разбирам, парите не миришат и са честно изкарани нали?
                              Писах ти вече за следващия експеримент - там арбитража е изместен от точно такива "активни" и доходността е по-висока. Детайли ще ти пускам на час по лъжичка и за него, не е тайна някаква (всъщност е ултра-простичко и близко до ума).
                              Има време, ще доомекнеш
                              Пък и мнението ти не ми движи сделките, слава Богу.

Съвсем нормално е както шопа за жирафа "е те такова животно нема". За вас нЕма, ама си е ваш проблем, не мой

Коментар

Така, значи сега си в етап на отричане на графиките. Ще те почакам до утре да узрееш

Относно хедж-фондове и т.н. - направил съм това, заради което на всички ви беше смешничко - използвах кредити, сам се сещаш че доходността ми е в пъти над разходите по тях. Само че сега аз се смея

За хедж-фондове има други регулации, условия и т.н. - и доходността е различна (най-малкото заради липсата на лост - в такива размери). Както и да е, решил съм проблема с капитала както ми е било удобно.
                                Съвсем нормално ти се смеехме. Ако заемаш активни позици на пазар, а не арбитражни това което говориш е невъзможно. Ако беше казал още в началото че печелиш от арбитраж нещата щяха да са доста по ясни.

И в момента се опитваш да се правиш че разбираш от пазари, а ти твърдо не разбираш. За това ни най-малко не съм си променил мнението.

Коментар

Working...
                                X