IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    с такава крехка душевност си национално богатство Иска се мъжкари да има, не съвсем безмозъчни ако щеш, но да се действа, без много псувни
    Май усещам накъде биеш. Имам самурайски меч, и ако действам ще е с него, така че по-добре да не.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Ко да го праиш... И аз мога да нареждам понякога... Позитивно е, че от тези хартии имам съвсем козметично количество, а гневът ми е по-скоро принципен. Плебейската революция из страната ни наранява крехката ми душевност.
      с такава крехка душевност си национално богатство Иска се мъжкари да има, не съвсем безмозъчни ако щеш, но да се действа, без много псувни
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Е ама на нищо не прилича това - такова псуване на държавата чак ми запариха ушите Запри се малко, докато не ми е запарило и другаде някъде да *ва и пазара, кой ни е бил по главата с него да се занимаваме, че и акъл да му даваме
        Ко да го праиш... И аз мога да нареждам понякога... Позитивно е, че от тези хартии имам съвсем козметично количество, а гневът ми е по-скоро принципен. Плебейската революция из страната ни наранява крехката ми душевност.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          И сега БФБ държавно форевър. Тва е пазар!
          Дано тълпата е доволна - борсата е държавна, монополистът е озаптен... Де** тъпата страна България, **би тъпия народ, да го **А!
          Не е препоръка.
          Е ама на нищо не прилича това - такова псуване на държавата чак ми запариха ушите Запри се малко, докато не ми е запарило и другаде някъде да *ва и пазара, кой ни е бил по главата с него да се занимаваме, че и акъл да му даваме
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Незаслужено подценявате акциите на оператора. Оборота ще расте с или без приватизация. От там ще растат и печалбите. Очаквам в близко бъдеще много активна търговия при Еларг. Акционерите с много ниска придобивна цена ще имат изгода да продадат на пазар за да не платят данък, а купувачите ще вземат сигурна доходност по-голяма от лихвите. Това са доста добри комисионни за борсата. Отделно докато е държавна ще имаме и дивидент. Не бих се изненадал след няколко години той да гони и левче. Лично аз съм си накупил достатъчно при средна съвсем малко над текущите стойности. Мисля да не ги пипам в следващите пет години. Не вярвам да се повтори историята с ХДПАТ, но очаквам растеж в пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Мен ако питаш в цената беше пре-калкулирана приватизацията.
              беше когато стана 3,50
              Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
                на мен ли нещо не ми е ясно, ама не разбирам защо разпродавате, като в тази цена отдавна беше калкулирано, че приватизацията не е никак сигурна, а отделно и лятото ще има по-голям дивидент

разбира се, Не е препоръка
                Мен ако питаш в цената беше пре-калкулирана приватизацията.

Коментар

• на мен ли нещо не ми е ясно, ама не разбирам защо разпродавате, като в тази цена отдавна беше калкулирано, че приватизацията не е никак сигурна, а отделно и лятото ще има по-голям дивидент

разбира се, Не е препоръка
                  Last edited by sa60o0; 14.03.2013, 11:27.
                  Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Коментар

• И сега БФБ държавно форевър. Тва е пазар!
                      Дано тълпата е доволна - борсата е държавна, монополистът е озаптен... Де** тъпата страна България, **би тъпия народ, да го **А!
                      Не е препоръка.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Във връзка с процедурата по приватизация на държавното участие в "Българска Фондова Борса - София" АД и "Централен Депозитар" АД, гр. София, днес, 13 март, 2012 година, в "Българска фондова борса – София" АД бе получено следното уведомление от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК):
                        На 25.02.2013 г. в АПСК е постъпило писмо от Министерството на финансите, с което АПСК е уведомена, че Министерството на финансите, в качеството си на собственик на 50,0542% от капитала на "Българска Фондова Борса - София" АД гр. София, оттегля възлагането за извършване на приватизационната процедура за дружеството.
                        С Протоколно решение №2304/25.02.2013 г. Изпълнителният съвет на АПСК прекратява сключения с "Патриа Корпорейт Файненс" а.с. договор за възлагане извършването на маркетинг на "Българска Фондова Борса - София" АД и "Централен Депозитар" АД, гр. София и за възлагане изготвянето на анализи на правното състояние, информационни меморандуми и приватизационни оценки на 50,0542% от капитала на "Българска Фондова Борса - София" АД, гр. София и 43,07% от капитала на "Централен Депозитар" АД, гр. София.
                        С Решение от 07.03.2013 г. Надзорният съвет предлага на Изпълнителния директор да предприеме съответните действия по прекратяване на приватизационната процедура.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                          Да не вземат да отложат приватизацията сега...
                          Вероятно ще има забавяне, но който и да дойде на власт му е ясно, че трябва да я приватизира. Хубаво е че оборотите скочиха, може пък да се окаже 4е забавянето е добре за цената

Коментар

• Да не вземат да отложат приватизацията сега...
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                              И тук ли спряха трговията.... Не ми излизат никакви оферти???
                              Просто не дават възможност за разпродажби по собствената си позиция
                              А то всъщност BSO трябва да се вдига, защото сега в шашканията, ще се сключат много сделки и печалбата ще се качи!

Коментар

• И тук ли спряха трговията.... Не ми излизат никакви оферти???
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X