Много е рано за равновесна цена
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнтереса е според цената
Всяко чудо за три дни ,интересно след третият колко ще е цената....
Коментар
-
Къси продажби и маржин сделки може да се сключват с емисии, които за последните 20 сесии отговарят на следните условия:
1. С тях са сключвани сделки на регулирания пазар най-малко през 15 сесии;
2. Минималният среднодневен обем от финансови инструменти, с които са сключени сделки на регулирания пазар, е не по-малко от 5000 броя;
3. Среднодневният брой сключени сделки на регулирания пазар е не по-малко от 30;
4. Произведението от броя финансови инструменти от дадена емисия и цената на затваряне за последния ден на търговия с този финансов инструмент на регулирания пазар е не по-малко от 20 000 000 лв.
5. Свободно търгуемият обем (free-float) трябва да бъде не по-малко от 15% от емисията (по смисъла на Наредба №16 свободно търгуем обем акции са акциите, разпръснати сред лица, притежаващи пряко не повече от 2% от емисията).
още 19 дни трябва да се търгуват активно и цената трябва да се повиши за да отговорят на точка 4Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеИ едно питане - може ли да се търгуват на късо акциите на БФБ ? В смисъл, че нали трябва да отговаря на някакви условия, а не съм наясно дали дружеството БФБ отговаря на условията на БФБ ?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от optional Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/news/article/110581/339.html
"Борсовата приватизация според министъра ще се случи през пролетта, по-точно "като цъфнат дърветата". Целта на борсата ни, по думите му, е да бъде регионален лидер на Балканите"
добре, че не е като цъфнат налъмите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИнтереса е според цената
Между другото вече се натрупа оборотче от над 30 000 бр.
Но на тази цена(2,3лв/бр) все още ще изчакам да купувам.
Като падне под левче , може би
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеКъде може да се види каква е акционерната структура ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеА дали изобщо някой я иска тая приватизация(имам предвид управляващите)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеза мен тука по-важно от цената е дали има интерес към акциите с оглед на предстоящата приватизация на бфб!
Коментар
Коментар