IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Разбира се..... че ще направят извънредно ОСА ....
    Ти вярваш ли в цената 5 лева...
    Не е препоръка...
    ами да щом я пиша.
    С интерес чакам отчета в понеделник. Колко кеш имаха - по 1лев на акция ли беше?
    ехееееее размечтах се!
    ама ако ги купи някой голям оператор той ще трябва да ни предложи и на нас цена, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      е ако продажбата е на пролет - дивидента ще иде при новия собственик!
      или чакаш извънреден дивидент?
      Разбира се..... че ще направят извънредно ОСА ....
      Ти вярваш ли в цената 5 лева...
      Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Не знам колко струва ,но преди това държавата ще прибере целият наличен кеш ,като дивидент....
        Продажбата ще е другата година през пролетта.....така че и големите продажби в Каолин ,БТН и Софарма ще минат през отчет...
        Имам малко от 2,7 ,но не можах да попълня и сега мисля дали да се рискува.... работата е на кантар....
        Не е препоръка...
        е ако продажбата е на пролет - дивидента ще иде при новия собственик!
        или чакаш извънреден дивидент?

Коментар

тук целта ми беше 4лева, но с оглед на обстоятелствата вдигам на 5лв!
          Не знам колко струва ,но преди това държавата ще прибере целият наличен кеш ,като дивидент....
          Продажбата ще е другата година през пролетта.....така че и големите продажби в Каолин ,БТН и Софарма ще минат през отчет...
          Имам малко от 2,7 ,но не можах да попълня и сега мисля дали да се рискува.... работата е на кантар....
          Не е препоръка...

Коментар

• РЪГАИ ТОМИ...

Коментар

• Излезна един политик, каза нещо и взеха да купуват акции и да се качва цена.

Коментар

• тия да не са сложили една нула повече

Коментар

ПФБК ли подават така лекичко лекичко?
                  Добре а колко струва БФБ според вас?
                  Търсих анализ във връзка с листването, но не можах да намеря.
                  тук целта ми беше 4лева, но с оглед на обстоятелствата вдигам на 5лв!

Коментар

... Процедура обаче изобщо не бе открита. По неофициална информация по това време за 50,5% от борсата е имало оферта от 26 млн. евро , но тя е била отхвърлена.
                    .../БЛИЦ
                    Тия от блиц дали въобще са се усетили що за простотия са написали!?
                    Хем не била въобще открита процедура, хем била отхвърлена оферта!?!?

Коментар

• Ще трябва да се чака за да се види как ще се оцени борсата. Вече забравих от колко време е приватизират. Надявам се че през 2014 година ще се случи. Все пак на това правителство му трябват пари за харчене, като гледам как са почнали да вземат заеми.

Коментар

• УУУУУУУУУУУУУУУУП

Коментар

• Удри уйно!

Коментар

• ПФБК ли подават така лекичко лекичко?
                            Добре а колко струва БФБ според вас?
                            Търсих анализ във връзка с листването, но не можах да намеря.
                            Last edited by tony1975; 25.10.2013, 11:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                              Отдавна чакаме тази приватизация. Да се надяваме, че първо ще раздадат целият кеш като дивидент. А отхвърлянето на на оферта от 26 млн. евро за 50% си е направо престъпление, като се вземе предвид, че текущата пазарна капитализация е 19 млн. лева.
                              за това казвам че ми се струва преувеличено - 26млн. евро са много пари при 19млн. лева капитализация на цялата БФБ!

Коментар

• Отдавна чакаме тази приватизация. Да се надяваме, че първо ще раздадат целият кеш като дивидент. А отхвърлянето на на оферта от 26 млн. евро за 50% си е направо престъпление, като се вземе предвид, че текущата пазарна капитализация е 19 млн. лева.

Коментар

Working...
                                X