Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Щом БФБ допускат такива грешки, какво остава за начинаещите???
-"Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери на 14-тия ден след деня на ОСА, а именно – на 14.07.2022 г. Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 13.07.2022 г."
-от кога сътълмента е 1 ден???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Късия ми е 2.58% от портфейла и не ми е проблем.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеПодозирам, че само си търсиш повод за да прочетеш 100г ноти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Хубава седмица за БНЕБ
[ATTACH=CONFIG]n3946495[/ATTACH]
само днес минаха 10 млн вече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеМда...с два дена върха съм изтървал
Да не каже някой, че не съм предупредилТака както предупреждавах в Балонерко,така както предупреждавам и в Агро балона
Интересни са и реакциите на масовкатаВсе едни и същи са,но независимо от тях накрая се стига до неминуемото ,а именно студен душ ,водопой и накрая към кланицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеМда...с два дена върха съм изтървал
Да не каже някой, че не съм предупредилТака както предупреждавах в Балонерко,така както предупреждавам и в Агро балона
Интересни са и реакциите на масовкатаВсе едни и същи са,но независимо от тях накрая се стига до неминуемото ,а именно студен душ ,водопой и накрая към кланицата
нарисувай елхата, да знаем къде да я чакаме
- 1 like
Коментар
-
Мда...с два дена върха съм изтървал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТъргувани обеми Юни 2 475 897.8 MWh
спрямо юни 21-ва +25%
Q2 22 - Q2 21 + 17%
H1 22 - H1 21 + 18,5%
дано успеем да направим ръст спрямо Q3 21-ва, то беше много силно, най-силното тримесечие за 21-ва, с 55% ръст спрямо 20-та
2021г. 01.01.-30.06. Сделки: 36 624; Обем лева: 243 345 262.98лв.
2022г. 01.01.-30.06. Сделки: 58 278; Обем лева: 509 076 540.43лв.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Късия ми е 2.58% от портфейла и не ми е проблем.
А отделно при индексния шорт индекс рядко има сделки, така че се избягват дневни флуктуации в интервала +-5 %
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Няма почивен ден тоз акордеон
продаде ли късия или продължаваш да си хеджиран?
Коментар
Коментар