If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво! Купуваш със сериозна премия пред посоката на пазара!
-Размер на капитала след увеличението (лева): 13 165 720 (при консервативен резултат от БНЕБ от 7мил. див. към БСЕ за 2023г. - в най лошия случай си 2акц* 0,40/ на сегашната ти покупка за акция- НАЙ КОНСЕРВАТИВНО)!
Ланшната ми маневра от целия ХЕС в БСЕ-75%;- само до тук е с над 2 500лв.+( ланшните 0,4682 са сторнирани още тогава от цена на придобиване), и ще повторя че тук нещата са в развитие за мен, дори и да бъде атакувано увеличението- то не променя нищо!
+25% в 11С - чертежа предстои да го дооцени...
-Само подкрепа и субективно предположение свързано с въображение вероятно,- без препоръка!!!
Браво! Купуваш със сериозна премия пред посоката на пазара!
-Размер на капитала след увеличението (лева): 13 165 720 (при консервативен резултат от БНЕБ от 7мил. див. към БСЕ за 2023г. - в най лошия случай си 2акц* 0,40/ на сегашната ти покупка за акция- НАЙ КОНСЕРВАТИВНО)!
Ланшната ми маневра от целия ХЕС в БСЕ-75%;- само до тук е с над 2 500лв.+( ланшните 0,4682 са сторнирани още тогава от цена на придобиване), и ще повторя че тук нещата са в развитие за мен, дори и да бъде атакувано увеличението- то не променя нищо!
+25% в 11С - чертежа предстои да го дооцени...
-Само подкрепа и субективно предположение свързано с въображение вероятно,- без препоръка!!!
У сенките се прокрадва пророкуване за съдбата на БНЕБ, ама да вземат врачките да се осведомят поради що чини тука БНЕБ.
Не напразно е "диагностициран" от някои по прозорливи колеги!
Въпросния чиновник,- бие комбана за кумунистически такива! Забравя основната работа на Държавата!
Не ни остава нищо друго, освен да си го приемем с "бремето- или болейката".
Тук сме на пода на справедливите оценки, -рано или по късно следите се чертаят и оставят Дълбока Диря!!!
... златната кокошка БНЕБ, та направо не я извадят от тук с едно решение за 5 минути и да си вземат ... Невъзможно ли ти звучи? ...
Колега много си прав, че на някой чантаджия може да му хрумне нещо по отношение на БНЕБ, но според мен с оглед на това, че изваждането от БЕХ по попосока БФБ, бе по препоръка на Европейската комисия, този риск се минимизира. Просто не вярвам Евро-атлантическите поклонници да посмеят да го направят! Иначе рисковете държавен служител да инвестира държавни пари в стъртъпи или да ги сложи в КТБ (както доста от министерствата и Софийската Топлофикация), това е отворен риск. Ама риска и доходноста са ръка за ръка, ако не сме склонни да поемаме риск, отиваме в банката и влагаме при нула цало нула, нула и нищо доходност.
А след като бюджетът е празен, защо им е посредник, за да си вземат парите от златната кокошка БНЕБ, та направо не я извадят от тук с едно решение за 5 минути...
А след като бюджетът е празен, защо им е посредник, за да си вземат парите от златната кокошка БНЕБ, та направо не я извадят от тук с едно решение за 5 минути и да си вземат цялата сума от там, а не намалена с два данъка дивидент и със заплатите на хрантутниците в БФБ? Невъзможно ли ти звучи? Ми то на много хора и коалиция на кирчококорчовия умнокрасивитет с БХ им звучеше като научна фантастика, ама
Не знам доколко е лесно просто да се извади БНЕБ, след като вече е в БФБ. Все пак тук има значителен миноритарен интерес, който не може да бъде нарушен прекалено грубо, защото в противен случай ще е порой от съдебни дела. Но че има риск от някакво криво решение на държавата си е валидна хипотеза. Съгласен!
А тези два данъка дивидент къде ги видя, нямам представа.
А след като бюджетът е празен, защо им е посредник, за да си вземат парите от златната кокошка БНЕБ, та направо не я извадят от тук с едно решение за 5 минути и да си вземат цялата сума от там, а не намалена с два данъка дивидент и със заплатите на хрантутниците в БФБ? Невъзможно ли ти звучи? Ми то на много хора и коалиция на кирчококорчовия умнокрасивитет с БХ им звучеше като научна фантастика, ама
Знам само, че бюджета е празен и няма нужда от ..ц..
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар