If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз така мисля,както е тръгнало може догодина и по-голям дивидент да видим.....знае ли човек!
Вчера ,парламента задължи фин.министър да възстанови 1000М във Фонда, дали няма да се сети да притисне държавните компании за нови дивиденти от неразпределената печалба
3,5 млн.лв. от финансовите приходи са лихви свързани с обратно изкупуване.
Има 196 млн.лв. Вземания, свързани с уговорка за обратно изкупуване при финансовите активи, като има инфо, че са безлихвени.
Някой може ли да подксаже за какво става въпрос?
Определено и на мен ми е интерено някой ако може да подскаже какви са тези инструменти. Аз лично си представям нещо като репо сделки с ДЦК (имам презумцията, че трябва да е нещо много нискорисково). И може би е формулирано като много краткосрочен инструмент, който се купува с някаква отстъпка и затова да не го вядят с лихва.
3,5 млн.лв. от финансовите приходи са лихви свързани с обратно изкупуване.
Има 196 млн.лв. Вземания, свързани с уговорка за обратно изкупуване при финансовите активи, като има инфо, че са безлихвени.
Някой може ли да подксаже за какво става въпрос?
Ще станем кат в Германия, а там тока вече е 40 цента, со всичките му фотоволтации, ветропоказатели и т.н. До 5г и в БЪЛГАРИЯ ще е толкова, може да изпълним петилетката и за 3 години
Да тъгувам!? Че аз не тъгувам по акции бе пич! Като стигнат таргета ми ги продавам и толкова. Е, някои хора може да се влюбват в някои акции, но аз не съм от тях.
Ще станем кат в Германия, а там тока вече е 40 цента, со всичките му фотоволтации, ветропоказатели и т.н. До 5г и в БЪЛГАРИЯ ще е толкова, може да изпълним петилетката и за 3 години
Живея в Немско, миналата 23 плащах по 0,515 евро цента за 1 кВ. В момента плащам по 0,295.
Да тъгувам!? Че аз не тъгувам по акции бе пич! Като стигнат таргета ми ги продавам и толкова. Е, някои хора може да се влюбват в някои акции, но аз не съм от тях.
Само така и Ч.Б.М.!P.S.Без каквито и да било препоръки все пак от 3 януари до вчера оборота ми надхвърли 390К
Коментар