IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1.3 милиона лева към 30.09 за счетоводно и административно обслужване! машшалла! По 145 палки на месец да им водят счетоводството! Къде другаде освен в едно държавно предприятие. Не е истина!
    Last edited by keizer; 29.11.2023, 14:50.
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

В неконсолидирания печалбата е 1.5 милиона за деветмесечието. Ако не получат дивиденти от свързани лица през 4то тримесечие, дивидентът който ще раздадат е много по-малък от тазгодишния. Дивидентът се изплаща от неконсолидираната печалба.
      Преди 2 години получиха дивидент от БНЕБ през последното тримесечие. Според мен и сега могат да го изиграят по този начин

Коментар

В неконсолидирания печалбата е 1.5 милиона за деветмесечието. Ако не получат дивиденти от свързани лица през 4то тримесечие, дивидентът който ще раздадат е много по-малък от тазгодишния. Дивидентът се изплаща от неконсолидираната печалба.
        Аз се надявам да има и от неразпределената печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          НЕТНА ПЕЧАЛБА ЗА ГОДИНАТА 9 311 5 302

++++ може ли да добавя
          1. Приходи от лихви 2-1710 5 707 226

Коментар

• Пак работа за акордеона

Коментар

• Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнение
              Има още 3 месеца да изкарат още някой лев. Държавата има дефицит да покрива. Надявам се за 2023 година да дадат дивидент по 2 лева на акция.
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Има още 3 месеца да изкарат още някой лев. Държавата има дефицит да покрива. Надявам се за 2023 година да дадат дивидент по 2 лева на акция.

Коментар

от които 5 милиона от лихви! Ако беше банка да разбера.
                  Няма значение котката дали е бяла или черна.
                  Важното е да лови мишки...

Коментар

от които 5 милиона от лихви! Ако беше банка да разбера.

Коментар

Браво!!
                      Малка печатничка за пари
                      Пак е задава тлъст дивидент

Коментар

• НЕТНА ПЕЧАЛБА ЗА ГОДИНАТА 9 311 5 302

Коментар

баси умрялата борсичка. петнайсе сделки за цял час!
                          А ти колко сделки имаш вчера,днес......та се оплакваш че другите не търгуват?

Коментар

• баси умрялата борсичка. петнайсе сделки за цял час!

Коментар

• Ако аз бях министър на финансите, бих пуснал ДЦК за граждани. Това казва експерт по инвестиции. Тезата му подкрепят и други като казват, че това е възможност за гражданите да изкарат пари от спестяванията си, а пък държавата може да набере по-евтин дълг.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ами Софикс щеше да е 10 пъти по-пародиен отколкото сега.
                                Представяш ли си всички акции да почнат да правят по 1300% ръст без обем и то по време на икономическа стагнация
                                И то най-слабите фундаментално.
                                пропусна инфлацията, която акциите пропуснаха. А скоро трябва да са и в евро... пени сток за ЕС

Коментар

Working...
                                X