IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
    На мечетата им сцепихме дупетата
    Които имаме сме щастливи, който няма, сърца със зъби ...

Коментар

• На мечетата им сцепихме дупетата

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
        „Българска независима енергийна борса“ ЕАД отбеляза рекорд в търгуваните количества електрическа енергия на пазарен сегмент „Ден напред“ за ден на доставка 14.01.2024 г. Изтъргуваното количество е 104 445,80 MWh, със средна мощност 4 351,91 MW.

https://ibex.bg/2024/01/13/%d1%80%d0...0%bf%d0%b0-36/
        От там идва зайчето ;-)
        Ако няма големи икономически сътресения и се запази настоящата конюнктура, какво ще спре цената - НИЩО.
        Очаквам около 15 консолидация и после пак нагоре ;-)

Коментар

• „Българска независима енергийна борса“ ЕАД отбеляза рекорд в търгуваните количества електрическа енергия на пазарен сегмент „Ден напред“ за ден на доставка 14.01.2024 г. Изтъргуваното количество е 104 445,80 MWh, със средна мощност 4 351,91 MW.

https://ibex.bg/2024/01/13/%d1%80%d0...0%bf%d0%b0-36/

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Има още много работни дни до края на годината според мен. Иначе мен това ме накара да ги продам моите - цялата печалба е еднократен ефект от нещо много различно от основната дейност. От една страна това помага много, но от друга май не е точно наред цялата работа
            Чак цялата не е. БФБ го забравяме, но БНЕБ си работи добре. В четвъртото тримесечие имат по-голям изтъргуван обем и на двата сегмента, както спрямо кю4 на 22, така и спрямо кю3 на 23. От юли енергията за битовите потребители ще минава през борсата - това са едни 20-30% по-големи обеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
              Според мен това ще е акцията за 2024 ;-)
              Има още много работни дни до края на годината според мен. Иначе мен това ме накара да ги продам моите - цялата печалба е еднократен ефект от нещо много различно от основната дейност. От една страна това помага много, но от друга май не е точно наред цялата работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

FOMO е много голяма работа обаче Интересно колко ще се срине ако изкарат лош отчет за края на годината.
                Може и да е ФОМО ефект, а може и да е брутално подценена и сега да наваксва. Аз лично съм доволен. Енергийната борса ще печели достатъчно.Не знам тези 5 милиона от лихви дали ще са еднократен ефект, или постоянна доходност. Рискове разбира се винаги има, но мен лично ме е яд че нямам по-голяма позиция тук. Единствено това че е държавно дружество ме спира...

Коментар

• Перлата в короната на SOFIX

Коментар

• Според мен това ще е акцията за 2024 ;-)

Коментар

Удари, уйно!
                      FOMO е много голяма работа обаче Интересно колко ще се срине ако изкарат лош отчет за края на годината.

Коментар

• Удари, уйно!

Коментар

• Тренда на SOFIX ще се обърне, въпроса е кога!
                          BSE ще достигне невиждани стойности, очаквам консолидация около 15 и пак нагоре ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

Очаквам и една графика за акцията на бфб, който е добър с чертежите
                            Успешна година на всички!

По долу не бях ли писал нещо си

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Специална "драсканица" за Хакардиониста с най дългия опит в ТА;- първо действие е завършено (като с бръснач),- да започне второто

https://postimg.cc/w73x5h6G
                              Очаквам и една графика за акцията на бфб, който е добър с чертежите
                              Успешна година на всички!

Коментар

ОП-СА, ОП-СА!

Специална "драсканица" за Хакардиониста с най дългия опит в ТА;- първо действие е завършено (като с бръснач),- да започне второто

https://postimg.cc/w73x5h6G

Коментар

Working...
                                X