IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Точно така си е.Непонятен е този ръст тук,но явно на някой му се игре.
    Неприятното ще е после като почнат да разтоварват на този тънък пазар.
    Чак пък непонятен.Колегата по-долу го е написал.1,50-1,70 дивидент + 30% увеличение на оборота на БНЕБ след юни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      БФБ е най-умрялата борса в цяла Европа
      Точно така си е.Непонятен е този ръст тук,но явно на някой му се игре.
      Неприятното ще е после като почнат да разтоварват на този тънък пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Буахахаха е, толкова не се бях смял от поне седмица, а напоследък ми е весело. Пич, ти откога си на тази борса - ми, разбира се, че тук винаги се е търгувало с вътрешно инфо и, разбира се, никой никога не е бил виновен за това, хеле пък глобен. Само Мариан веднъж, ма от кумова срама. И КФН са същите като БФБ - хрантутници с много високи заплати и претенциЙ. БФБ е най-умрялата борса в цяла Европа (освен в Молдова), като причината е основно в управляващите я. Да са живи и здрави от ЕС, че принудиха държавава да вкара БНЕБ тук, иначе тази акция щеше да се търгува доста под номинала си.

П.С. Мисля, че има и доста сериозен FOMO ефект де, но каквото е, такова - честито на печелившитеи и със здраве да си харчат парите
        От скоро съм на БФБ, протфейла ми е символичен и не мисля скоро да го пипам.
        ​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
          Според мои наблюдения тук на 99 % е налице, търговия с вътрешна информация :-(
          Ако не бях заинтересован акцията да расте, щях да отворя на адвокатите много работа.
          Това само в Бг е възможно и не се чудете защо е тази ликвидност! Тези от КФН кво спинкат не мога да проумея.
          Буахахаха е, толкова не се бях смял от поне седмица, а напоследък ми е весело. Пич, ти откога си на тази борса - ми, разбира се, че тук винаги се е търгувало с вътрешно инфо и, разбира се, никой никога не е бил виновен за това, хеле пък глобен. Само Мариан веднъж, ма от кумова срама. И КФН са същите като БФБ - хрантутници с много високи заплати и претенциЙ. БФБ е най-умрялата борса в цяла Европа (освен в Молдова), като причината е основно в управляващите я. Да са живи и здрави от ЕС, че принудиха държавава да вкара БНЕБ тук, иначе тази акция щеше да се търгува доста под номинала си.

П.С. Мисля, че има и доста сериозен FOMO ефект де, но каквото е, такова - честито на печелившитеи и със здраве да си харчат парите
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
            Според мои наблюдения тук на 99 % е налице, търговия с вътрешна информация :-(
            Ако не бях заинтересован акцията да расте, щях да отворя на адвокатите много работа.
            Това само в Бг е възможно и не се чудете защо е тази ликвидност! Тези от КФН кво спинкат не мога да проумея.
            Че защо да си развалят рахатлъка
            никой с вътрешно инфо не е случаен, знаеш ли на чий човек ще попаднат
            работят си хората, влез на сайта им да видиш какъв документооборот има

Коментар

• Според мои наблюдения тук на 99 % е налице, търговия с вътрешна информация :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                Ебати блъсканицата!
                Удри ,уйно!
                мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Ебати блъсканицата!

Коментар

• Голяма графика

Голяма графика

Коментар

• Първоначално изпратено от lawyer_21 Разгледай мнение

Импулс си е Импулс... То много хора имаме Шели през Импулс, ама не е същото ...
                      така е, усеща се по различен начин

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                        4.9 млн. лв., колкото беше дивидентът за 2022 г. миналата година, към моментата цена от 15 лв. все още дава 6.61% доходност. Степан Семков от ПФБК, който е цитиран по-долу, прави допускане, че дивидентът може да бъде дори двоен заради преоценките в по-минали години. Така като гледам рехавия аск, аз лично консолидацията я виждам около 17-18 лв., ако изобщо такава е възможна.

Дали ще е 10 млн. лева дивидентът само главният счетоводител на БФБ и Маню Моравенов знаят, но няма обосновано очакване държавата да не поиска пак 100% дивидент от държавните дружества в година, в която гоним 3% дефицит. 4.8 млрд са заложени в закона за държавния бюджет за неданъчни приходи, така че едва ли ще има чики-рики особено там, където държавата печели.
                        Като знам как в определени случаи на нашата борса цената има изпреварващо действие, определено се калкулира голям дивидент. Предвид цената, нещо около 1,5 лв. няма да ме изненада. Не че очакванията за бъдещите резултати не оправдават цената сами по себе си, според мен, но знаем, че дивидентът е на особена почит сред БГ инвеститорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Имаме косвено през фонда на фондовете Импулс
                          Импулс си е Импулс... То много хора имаме Шели през Импулс, ама не е същото ...

Коментар

Които имаме сме щастливи, който няма, сърца със зъби ...
                            За желаещите още не е късно .

Коментар

• 4.9 млн. лв., колкото беше дивидентът за 2022 г. миналата година, към моментата цена от 15 лв. все още дава 6.61% доходност. Степан Семков от ПФБК, който е цитиран по-долу, прави допускане, че дивидентът може да бъде дори двоен заради преоценките в по-минали години. Така като гледам рехавия аск, аз лично консолидацията я виждам около 17-18 лв., ако изобщо такава е възможна.

Дали ще е 10 млн. лева дивидентът само главният счетоводител на БФБ и Маню Моравенов знаят, но няма обосновано очакване държавата да не поиска пак 100% дивидент от държавните дружества в година, в която гоним 3% дефицит. 4.8 млрд са заложени в закона за държавния бюджет за неданъчни приходи, така че едва ли ще има чики-рики особено там, където държавата печели.

Рекордите на енергийната борса са ясни, скоро ще видим и как ще се преведат на езика на числата.

Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Аз лично се освободих от минималната си позиция там след НГ, за да имам за тук. Дивидентът от БФБ искам да влезе директно в брокерската сметка, вместо да го чакам през 2025, ако Импулс признае печалби за 2024 и все пак реши да даде нещо и на цацата. И времето е пари

П.П. Имам. Не е препръка.

Коментар

Които имаме сме щастливи, който няма, сърца със зъби ...

Коментар

Working...
                                X