Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБФБ е най-умрялата борса в цяла Европа
Неприятното ще е после като почнат да разтоварват на този тънък пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Буахахаха е, толкова не се бях смял от поне седмица, а напоследък ми е весело. Пич, ти откога си на тази борса - ми, разбира се, че тук винаги се е търгувало с вътрешно инфо и, разбира се, никой никога не е бил виновен за това, хеле пък глобен. Само Мариан веднъж, ма от кумова срама. И КФН са същите като БФБ - хрантутници с много високи заплати и претенциЙ. БФБ е най-умрялата борса в цяла Европа (освен в Молдова), като причината е основно в управляващите я. Да са живи и здрави от ЕС, че принудиха държавава да вкара БНЕБ тук, иначе тази акция щеше да се търгува доста под номинала си.
П.С. Мисля, че има и доста сериозен FOMO ефект де, но каквото е, такова - честито на печелившитеи и със здраве да си харчат парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеСпоред мои наблюдения тук на 99 % е налице, търговия с вътрешна информация :-(
Ако не бях заинтересован акцията да расте, щях да отворя на адвокатите много работа.
Това само в Бг е възможно и не се чудете защо е тази ликвидност! Тези от КФН кво спинкат не мога да проумея.
П.С. Мисля, че има и доста сериозен FOMO ефект де, но каквото е, такова - честито на печелившитеи и със здраве да си харчат паритеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеСпоред мои наблюдения тук на 99 % е налице, търговия с вътрешна информация :-(
Ако не бях заинтересован акцията да расте, щях да отворя на адвокатите много работа.
Това само в Бг е възможно и не се чудете защо е тази ликвидност! Тези от КФН кво спинкат не мога да проумея.
никой с вътрешно инфо не е случаен, знаеш ли на чий човек ще попаднат
работят си хората, влез на сайта им да видиш какъв документооборот има
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеЕбати блъсканицата!мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lawyer_21 Разгледай мнение
Импулс си е Импулс... То много хора имаме Шели през Импулс, ама не е същото ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение4.9 млн. лв., колкото беше дивидентът за 2022 г. миналата година, към моментата цена от 15 лв. все още дава 6.61% доходност. Степан Семков от ПФБК, който е цитиран по-долу, прави допускане, че дивидентът може да бъде дори двоен заради преоценките в по-минали години. Така като гледам рехавия аск, аз лично консолидацията я виждам около 17-18 лв., ако изобщо такава е възможна.
Дали ще е 10 млн. лева дивидентът само главният счетоводител на БФБ и Маню Моравенов знаят, но няма обосновано очакване държавата да не поиска пак 100% дивидент от държавните дружества в година, в която гоним 3% дефицит. 4.8 млрд са заложени в закона за държавния бюджет за неданъчни приходи, така че едва ли ще има чики-рики особено там, където държавата печели.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Имаме косвено през фонда на фондовете Импулс
- 5 Харесвания
Коментар
-
Които имаме сме щастливи, който няма, сърца със зъби ...
- 1 like
Коментар
-
4.9 млн. лв., колкото беше дивидентът за 2022 г. миналата година, към моментата цена от 15 лв. все още дава 6.61% доходност. Степан Семков от ПФБК, който е цитиран по-долу, прави допускане, че дивидентът може да бъде дори двоен заради преоценките в по-минали години. Така като гледам рехавия аск, аз лично консолидацията я виждам около 17-18 лв., ако изобщо такава е възможна.
Дали ще е 10 млн. лева дивидентът само главният счетоводител на БФБ и Маню Моравенов знаят, но няма обосновано очакване държавата да не поиска пак 100% дивидент от държавните дружества в година, в която гоним 3% дефицит. 4.8 млрд са заложени в закона за държавния бюджет за неданъчни приходи, така че едва ли ще има чики-рики особено там, където държавата печели.
Рекордите на енергийната борса са ясни, скоро ще видим и как ще се преведат на езика на числата.
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Имаме косвено през фонда на фондовете Импулс
П.П. Имам. Не е препръка.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Които имаме сме щастливи, който няма, сърца със зъби ...
Коментар
Коментар