Не знам що си я захапал тая печалба, все едно само от това зависи цената на акцията...
За заплатата на Такев съм съгласен, не заслужава 8 бона за работата, която върши в момента и за резултатите които дава..
Факт е, че цената по-скоро тия дни ще удари 3 лв., от колкото 2 ... може да ти се иска да купиш на 1.50, но в настоящият момент това ням да стане
За заплатата на Такев съм съгласен, не заслужава 8 бона за работата, която върши в момента и за резултатите които дава..
Факт е, че цената по-скоро тия дни ще удари 3 лв., от колкото 2 ... може да ти се иска да купиш на 1.50, но в настоящият момент това ням да стане
"Факт е, че цената по-скоро тия дни ще удари 3 лв., от колкото 2" .... какво може да се каже, освен, че си добър астролог вероятно, което не бих оспорвал, без да имам нужните данни. Но съчетанието "ФАКТ е, че цената ЩЕ" ... - съжалявам - това, че нещо може би, ще се случи (защото така ти се иска), не може да бъде, само по себе си факт. Абсурдно е, инвеститор да композира такива размисли. Затова и казах, че според мен, ние сме най-обикновени спекуланти без визия за повече от година. Също споменах, че всеки си има неговия си бръмбар в главата. Ок - купувай на три, но не ми вменявай своите си виждания - не само, че нямам никакво намерение да купувам, но дори на 1,50 е максимума, на които бих участвал само с пробни бройки. Ако за вас печалбата няма значение - ОК - приемам го, както казах, приемам, че на бфб сме 90% чиста проба спекула. За мен обаче е важно, дружествата в които инвестирам, да генерират печалба, а не да се изхранват от лихви. Не е препоръка. Целта на дискусията, не е да се лъжем а да кажем + и - на позицията. Както и това, че ако боса чете форума - да си направи малко равносметка, за какви заслуги прибира такава заплата. От твоя страна обаче, не виждам опит, да промениш нешата в положителна посока, а може би да шитнеш на 3 кинта закупените на 2,40....И друго - темата за печалбата не съм я "захапал" Просто ме попита защо мисля, че е балон и си направих труда да ти подскажа защо.
Коментар