IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кога ще я приватизираме тази борса, в края на краищата?
    Lian4o Private Equity Fund

Коментар

• купувайте или продавайте - както искате - оборот да става!!!

Коментар

• БСП не обичат да приватизират - мисля че това дружество ще поостане държавно!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ей къде сте днес бе?
          Хайде моля Ви купувайте - продавайте, трябва печалбата да расте!!!
          Вместо "с рогата напред", казвайте "с избушеняците напред" Реклама да става
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            ей къде сте днес бе?

Коментар

• ей къде сте днес бе?

Коментар

• ДА ДОБРЕ ВЪРВИ- И АЗ СЪМ ПОЗАРЕДИЛ

Коментар

• Хе хе и в индекс ни вкараха, хайде догодина в Софикс!!!
                  И да падне и да се вдигне - таксите звънтят

Коментар

• аз имах малко и ги продадох на 2.88 всичко което казвате е така само дето догодина няма да има еларг и каолин да набъбнат дивидента, един вид еднократно като при атерата, но пък наистина би следвало дългосрочно оборотът да расте....

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                      Преди време два три месеца, ме питаха коя според мен ще е следващата ракета ...
                      не исках да си кажа, но сега след като съм напълнил дисагите и не смятам повече да допълвам ще ви призная че за тази акция съм си мислил през цялото време.

1. единственото държавно предприятие на борсата /поправете ме ако бъркам/.
                      Няма начин, ще го продадът ... рано или късно ... цената ще излети.

2. Няма как освен чрез раздаване на голям дивидент да го опразнят преди да го продадат /може да надмине очакванията за дивидент догодина/

3. Разходите са незначителни колкото и да си увеличават заплатите.

4. И не на последно място "банката при хазарта винаги печели"
                      Здрасти Дарко - засичаме се с теб по някои теми
                      Да добавя още няколко аргумента:
                      1. МОНОПОЛ - за мен най-важния, няма друг пазар на ценни книжа в България
                      2. Те трябва да дават пример на останалите хартии, така че предполагам ще се държат доста коректно!
                      3. Много кеш и никакви задължения
                      4. Голям фрий-флоут
                      5. Рано или късно ще я лапне някой по - голям
                      6. И при падащ и при растящ пазар - комисионните си влизат
                      7. В момента оборота е на дъното - от тук печалбата ще се вдига доста
                      8. Много трудно мениджмънта ще източи печалбата под формата на 3-4% бонуси за разлика от доста мажовци

Поздрави!
                      Това ми е 10-та позиция

Коментар

• Дивидентчето вече е по сметките. Наздраве

Коментар

• какво направихте тука бе харесва ми ма май малко избързвате

Коментар

• daris, а дано, ама надали. Комунягите не чуват петлите относно борси и други такива подобни работи. Иначе логично звучиш, ама не ги вдяват нещата орицата. Вдянков не я продаде за да вземе някой леФ, че тези ли?
                            Имам акции, не е препоръка.

Коментар

• Това ще е пършинга" ... /за по младите - американска балистична ракета/

Преди време два три месеца, ме питаха коя според мен ще е следващата ракета ...
                              не исках да си кажа, но сега след като съм напълнил дисагите и не смятам повече да допълвам ще ви призная че за тази акция съм си мислил през цялото време.

1. единственото държавно предприятие на борсата /поправете ме ако бъркам/.
                              Няма начин, ще го продадът ... рано или късно ... цената ще излети.

2. Няма как освен чрез раздаване на голям дивидент да го опразнят преди да го продадат /може да надмине очакванията за дивидент догодина/

3. Разходите са незначителни колкото и да си увеличават заплатите.

4. И не на последно място "банката при хазарта винаги печели"
                              Last edited by daris; 30.07.2013, 14:18.
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• БРАВО- СЕГА ДА НЕ ВЗЕМАТ И ДА Я ПРОДАДАТ

Коментар

Working...
                                X