Първоначално изпратено от Retro_696
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SP19 Разгледай мнениеМиналата година по ГФО за 2022 г. печалбата беше 6 милиона и нещо и именно нея раздадоха като дивидент. Защо мислите, че сега - при 12 милиона и нещо от ГФО за 2023 г., няма да раздадат именно тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
++++Там го виждам и аз.Въпроса остава,КОГА.Може ли поканата за ОС да е от днес за утре?
Това са си мои очаквания, разбира се. Не се заричам да съвпаднат с реалността, но пак ми е все някакъв ориентир
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
Донякъде си прав.
Т.е не си прав
Дивидентът зависи както от натрупаната печалба, така и от очакваната такава на база на 6 месечния отчет /чл. 44, ал.5 от Устава/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Ако не се лъжа, дивидентът зависи от печалбата в индивидуалния отчет. Моята прогноза е 0.33 лв. на акция.
Т.е не си прав
Дивидентът зависи както от натрупаната печалба, така и от очакваната такава на база на 6 месечния отчет /чл. 44, ал.5 от Устава/
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
++++Там го виждам и аз.Въпроса остава,КОГА.Може ли поканата за ОС да е от днес за утре?
Покана за ИОСА ще следва обявяването на 6 месечния индивидуален отчет, вероятно...Last edited by acb; 03.05.2024, 13:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПрогнози за дивидент с резултата от 2023?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SP19 Разгледай мнениеМоята прогноза е между 1.70 и 1.80 на акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение30-35% спад от текущи нива до края на 2024 ще покосят доста нищо неподозиращ добитък.Винаги е било,няма как сега да е различно.
Коментар
Коментар