Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
Промяната в показателите за последната година заслужава повече. Интересно ми е каква ще е бъдещата дивидентна политика. Нямам препоръки , но вярвам едни 50-60% от печалбата няма да ги спънат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Каква е причината за този неочакван ентусиазъм? Да не са решили да я приватизират случайно?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАз съм много доволен от отчета. Ама много. Някак си не мога да скрия задоволството си.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Радващо е, че има реакция на пазара. Страхотен отчет и се вижда в изменението на цената. Макар че обемът е нисък и беше доста смачкано в последно време. Аз очаквам страхотни отчети и при Свилоза и Индустриален холдинг България, пък да видим какво ще бъде там. Едното вече не се движи от отчетите, а от действията на Комисията. Докато другото е напълно забравено от пазара.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Промяната в показателите за последната година заслужава повече. Интересно ми е каква ще е бъдещата дивидентна политика. Нямам препоръки , но вярвам едни 50-60% от печалбата няма да ги спънат.
- 1 like
Коментар
-
Промяната в показателите за последната година заслужава повече. Интересно ми е каква ще е бъдещата дивидентна политика. Нямам препоръки , но вярвам едни 50-60% от печалбата няма да ги спънат.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Каква е причината за този неочакван ентусиазъм? Да не са решили да я приватизират случайно?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАз съм много доволен от отчета. Ама много. Някак си не мога да скрия задоволството си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Къде са продавачите дето сипеха като невидели до вчера?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар