Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение
В притавизацията няма никакъв смисъл. Самата идея да бъде държавна е да покрие неатрактивна част от кредитния пазар - по-малки дружества, които са по-рискови и биха получили банков кредит на неизгодни условия. Целта трябва да е не печалба, а подкрепа на МСП. В този ред на мисли за какво му е на частен инвеститор да си вкарва парите, освен ако няма други интереси. И това, че е листнато на борсата не значи автоматично, че става по-прозрачна банка - справка КТБ.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение
В притавизацията няма никакъв смисъл. Самата идея да бъде държавна е да покрие неатрактивна част от кредитния пазар - по-малки дружества, които са по-рискови и биха получили банков кредит на неизгодни условия. Целта трябва да е не печалба, а подкрепа на МСП. В този ред на мисли за какво му е на частен инвеститор да си вкарва парите, освен ако няма други интереси. И това, че е листнато на борсата не значи автоматично, че става по-прозрачна банка - справка КТБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеББР ПРИВАТИЗАЦИЯ 51%СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИТОР.
49% ПРЕЗ БФБ ПУБЛИЧНО И ПРОЗРАЧНО С КОЕТО ЩЕ
ОДРЕЖЕ КРАДЕНЕТО НА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ОТ ОЛИГАРСИ.
ОСТАНА ОТ ТЯХ МАЛЪК % С КОМПЕСАТОРКИ ЗА ДА Е
КОМПЕНСИРА И ВСИЧКИ ОГРАБЕНИ ОТ ТОТАЛЕРИЗМА ХОРА
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
и какво е грешното ти как ги виждаш нещата, какво показва твоя анализ?
аз държа 100 акции от тая компания единствено за да имам правото да им кажа колко са зле
Самата енергийна борса е добър бизнес, защото там се прави оборот. Дори има по-добра рентабилност от германската. Но като е под шапката на БФБ - не, мерси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеаз не съм си продал акциите .. чакам 12 лв ... ама такива вътрещарски работи наистина ме отвращават от нашата борса .. някой знае утрешния вестник, и отигравя спрямо шараните като мен ... и общо взето мисля да оставя 2 български компании и целия капитал навън..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
нека да са все така зле, 50% капиталова доходност за половин година плюс повече от 10% дивиденти от дъщерните. Предполагам, че ще продължат с обратното изкупуване освен ако не измислят нещо още по-добро
А таксите са на база оборот...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
нека да са все така зле, 50% капиталова доходност за половин година плюс повече от 10% дивиденти от дъщерните. Предполагам, че ще продължат с обратното изкупуване освен ако не измислят нещо още по-добро
аз ти говоря за развитието на бизнеса
както и да е щом правиш значи си прав“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
Коментар