Уоу борсата притежава 932 хил собствени акции .. това са 14% от капитала .... иначе 6 месечния отчет е много добър ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Цени (лв./MWh)
Юни
Май
%
Изменение
Средна цена базов товар
150,96 лв.
117,42 лв.
28,6%
33,54 лв.
Средна цена пиков товар
155,48 лв.
116,71 лв.
33,2%
38,77 лв.
Средна цена извънпиков товар
146,44 лв.
118,12 лв.
24,0%
28,32 лв.
Цени (лв./MWh)
Юли
Юни
%
Изменение
Средна цена базов товар
185,59 лв.
150,96 лв.
22,9%
34,63 лв.
Средна цена пиков товар
196,68 лв.
155,48 лв.
26,5%
41,20 лв.
Средна цена извънпиков товар
174,50 лв.
146,44 лв.
19,2%
28,06 лв.
Q3 ще е трепачLast edited by Yori; 27.08.2021, 11:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеА аз още помня времената когато на БфБ продаваха ПЧЕЛЕН МЕД !
A аз си спомням времето когато имаше 16 борсички ( това число ми се върти в главата ) и говорих с брокер, дето от липса на работа си докарваше джобни като.... бояджия...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Твоето не е точно диверсификация де Прилича на моето, само дето аз повече от 3 компании не правя, много рядко 4, като топ компанията ми може и над 90% да отиде. Успех и все повече точни решения
Иии,
Акции е имало преди нас, и ще има и след нас , но нас няма да ни има
Та, и невидимите неща , както казва Малкия принц, са важни..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Точно!
При мен, понеже сумата е 6, а не 7 цифрена, съм в долната граница- 6 позицииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Впрочем диверсификацията е необходима при управление на по-серозни суми. Ако връткаш едни 10-20К лв., какво да ги разпиляваш. Но ако инвестираш над милион, ниската ликвидност на БФБ и разумното разпределение на риска те карат да имаш поне 6-10 позиции.
При мен, понеже сумата е 6, а не 7 цифрена, съм в долната граница- 6 позиции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Впрочем диверсификацията е необходима при управление на по-серозни суми. Ако връткаш едни 10-20К лв., какво да ги разпиляваш. Но ако инвестираш над милион, ниската ликвидност на БФБ и разумното разпределение на риска те карат да имаш поне 6-10 позиции.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение8-цата е близко
Имам, но не препоръчвам нищо, разбира се!
Коментар
-
Задължително е да диверсифицираш!
75% в Атера.
8 % в БФБ.
Останалите до 100 в още 4 компании
Коментар
-
Задължително е да диверсифицираш!
75% в Атера.
8 % в БФБ.
Останалите до 100 в още 4 компанииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Добре де, в колко акции си се разпилял? И има ли смисъл от подобна диверсификация? Ясно, че е готино да напишеш "имам", когато 10-на акции се качат, но как изобщо ги следиш? 2-3 позиции и това е, поне според мен
75% в Атера.
8 % в БФБ.
Останалите до 100 в още 4 компании
Коментар
Коментар