Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Платформата на Карол си го даде както трябва аукциона, но аз късно го видях. Докато погледна колко кеш имам, за да пусна ордер и той свърши... После по баира хапнах, но супер малко и на много по-висока цена. Иначе акцията наистина изглежда добре ако изключим държавните калинки /раздут щат и постоянния растеж на заплати/ и несигурноста с моментното положение при тока...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Батя как получаваш сигнал за аукциони, моята платформа вече не дава връзка с такива събития ...
Уж от ксетрата било ...... После по баира хапнах, но супер малко и на много по-висока цена. Иначе акцията наистина изглежда добре ако изключим държавните калинки /раздут щат и постоянния растеж на заплати/ и несигурноста с моментното положение при тока...
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГолям кеф! Отново съм на борда тук.. Че бях излязъл преди отчета и малко съжалих после.. Но пък съдбата имала други планове
Няма да бързам да продавам, акцията е хубава и с чудесни перспективи!
Уж от ксетрата било ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
точнопри очаквана рекордна консолидирана печалба
) и отличен дивидент
) въпрос на време е цената да възстанови
)
мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Таланти неземни !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Таланти неземни !при очаквана рекордна консолидирана печалба
) и отличен дивидент
) въпрос на време е цената да възстанови
)
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеОББ, но защо по този начин...?мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Зaлoзи зa цeнaтa нa bіtсоіn и еthеrеum вeчe щe мoгaт дa ce пpaвят и нa БФБ
Залози за цената на bitcoin и ethereum вече ще могат да се правят и на БФБ - Money.bg
- 1 like
Коментар
Коментар