Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАко това което се иска се приеме ще стане интересно
Коментар
-
Ако това което се иска се приеме ще стане интересно
Last edited by Агресивен бик; 14.10.2021, 20:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Хайде, хаирлия да е и следващия дивидент да е поне колкото тоя
Българска фондова борса АД-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 12-10-2021 г. в 1000. На ОСА е гласуван дивидент за 2021 г. в общ размер на 3620573 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.55 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.55 (само за акционери физчески лица) лв.
Супер се получи с плавното и от по късен етап брутално влизане тук от Софтр. и Софимот, бях си планирал дивидентна годишна под 18 К, но с ТБС и БФБ пфууу надвиши всички досегашни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Хайде, хаирлия да е и следващия дивидент да е поне колкото тоя
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 12-10-2021 г. в 1000. На ОСА е гласуван дивидент за 2021 г. в общ размер на 3620573 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.55 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.55 (само за акционери физчески лица) лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
Общото събрание тече в момента - 0.55 лв брутен беше предвидено да се гласува
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеТук имаше ли гласуван 6 месечен дивидент? Ако да, на каква сума, кога е екс и пей-дейта? Благодаря предварително.мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Дааам
По-интересно за мен е кой извади тези обеми последния месец и кой съответно купи толкова акции.
Найс ааа? -тези обеми не са по джоба на ритейла
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Само обемите
По-интересно за мен е кой извади тези обеми последния месец и кой съответно купи толкова акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Мислиш ли че цената дава отражение на приходите на енергийната борса?
Аз съм с впечатление, че и десеторна да стане цената, приходите на борсата няма да се променят. Ако бъркам ми подскажи, моля те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Предполагам, че е защото таксите на БНЕБ са функция от цената и обема на ел.енергията изтъргувана на борсата
Аз съм с впечатление, че и десеторна да стане цената, приходите на борсата няма да се променят. Ако бъркам ми подскажи, моля те.
Коментар
Коментар