Първоначално изпратено от Zdravko74
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Тук имаше нетърпеливци
23.07.2024 17:30:46 (местно време)
Постъпило заявление за допускане до търговия на последваща емисия, както следва:
- Емитент: Българска фондова борса АД;
- ISIN код на емисията: BG1100016978;
- Борсов код на емисията: BSE;
- Размер на емисията преди увеличението: 6 582 860 лв.;
- Размер на увеличението: 6 582 860 лв.;
- Размер на емисията след увеличението: 13 165 720 лв.;
- Брой акции след увеличението: 13 165 720 акции;
- Номинална стойност на една акция: 1.00 (един) лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Обаче с този сплит как финтира всички Представителя на Мин. Фин. "сладко е спял" през това време или се е "правил на луд"
Аз питам шеговито, но въпроса ми е Баш-сериозен към Маню;- тръгнал е уж в правилната посока- Мостове строи, но там за дето са се запътили по мостовете, тия информации за разплащане по гласувани дивиденти, ги правят още в първата седмица след ексдивидентната дата и плащането приключва в първия месец!!1
Та защо ли докато гради мостове, не вземе да се съобрази за къде се е запътил и покаже, че е приел и по добрата практика на "другия бряг???
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Обаче с този сплит как финтира всички Представителя на Мин. Фин. "сладко е спял" през това време или се е "правил на луд"Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА нещо за КЕШОВИЦАТА, Маньооо???
Когии...; -ни вопъл , ни стон ;- що така бе манее...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Разбрах ,направил си сделка чрез заявка директно по тел. към посредника .а не през платформа,щото през нея няма как да въведеш поръчка без да имаш налични средствата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorФакт беше, че направих сделка чрез посредника, без да имам нужната сума пари. Това ме поласка, че явно имат доверие в клиентите си!!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеМоже ли някой да ми пусне линк към статистиката за фрии флоута в централния депозитар! Нещо са сменили и не успявам да я открия.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар