IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
    Тук имаше нетърпеливци

23.07.2024 17:30:46 (местно време)

Постъпило заявление за допускане до търговия на последваща емисия, както следва:
    - Емитент: Българска фондова борса АД;
    - ISIN код на емисията: BG1100016978;
    - Борсов код на емисията: BSE;
    - Размер на емисията преди увеличението: 6 582 860 лв.;
    - Размер на увеличението: 6 582 860 лв.;
    - Размер на емисията след увеличението: 13 165 720 лв.;
    - Брой акции след увеличението: 13 165 720 акции;
    - Номинална стойност на една акция: 1.00 (един) лв.
    Дали е трябвало да бързат ще видим идните дни.Нещо няма предлагане под 7.5

Коментар

• Тук имаше нетърпеливци

23.07.2024 17:30:46 (местно време)

Постъпило заявление за допускане до търговия на последваща емисия, както следва:
      - Емитент: Българска фондова борса АД;
      - ISIN код на емисията: BG1100016978;
      - Борсов код на емисията: BSE;
      - Размер на емисията преди увеличението: 6 582 860 лв.;
      - Размер на увеличението: 6 582 860 лв.;
      - Размер на емисията след увеличението: 13 165 720 лв.;
      - Брой акции след увеличението: 13 165 720 акции;
      - Номинална стойност на една акция: 1.00 (един) лв.

Коментар

• Новите акции са по подсметките,но кога ще бъдат допуснати до търговия не се знае. Сеега чакаме дивидента

Коментар

Обаче с този сплит как финтира всички Представителя на Мин. Фин. "сладко е спял" през това време или се е "правил на луд"

Аз питам шеговито, но въпроса ми е Баш-сериозен към Маню;- тръгнал е уж в правилната посока- Мостове строи, но там за дето са се запътили по мостовете, тия информации за разплащане по гласувани дивиденти, ги правят още в първата седмица след ексдивидентната дата и плащането приключва в първия месец!!1
          Та защо ли докато гради мостове, не вземе да се съобрази за къде се е запътил и покаже, че е приел и по добрата практика на "другия бряг???

Коментар

Обаче с този сплит как финтира всички Представителя на Мин. Фин. "сладко е спял" през това време или се е "правил на луд"
            точно сега и приходите от лихви ще започнат да намаляват
            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              А нещо за КЕШОВИЦАТА, Маньооо???
              Когии...; -ни вопъл , ни стон ;- що така бе манее...

Коментар

• А нещо за КЕШОВИЦАТА, Маньооо???
                Когии...; -ни вопъл , ни стон ;- що така бе манее...

Коментар

• Moже би е възможно при пазарна поръчка

Коментар

• Маню Що не развързва кесията, - да обяви поне за кога го планира, че и ние да планираме!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Разбрах ,направил си сделка чрез заявка директно по тел. към посредника .а не през платформа,щото през нея няма как да въведеш поръчка без да имаш налични средствата.
                      На мен ми се е случвало с много малка сума да съм на минус, когато не прецених добре една сделка през платформата. Левчета бяха. Става дума за Карол. Може би после нямаше да мине сетълмента, не знам....но е възможно, предполагам до някакъв лимит

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor
                        Факт беше, че направих сделка чрез посредника, без да имам нужната сума пари. Това ме поласка, че явно имат доверие в клиентите си!!!
                        Разбрах ,направил си сделка чрез заявка директно по тел. към посредника .а не през платформа,щото през нея няма как да въведеш поръчка без да имаш налични средствата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor
                          Днес допълних тук доволно. Сделката мина моментално, дори да нямах кинтите, мина при -800 лева!!!
                          И как точно се случи без да си имал парите,би ли пояснил че ми стана интересно...............?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Много ти благодаря, Tони!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                              Може ли някой да ми пусне линк към статистиката за фрии флоута в централния депозитар! Нещо са сменили и не успявам да я открия.
                              https://www.csd-bg.bg/members/memberStatistics.xhtml

Коментар

• Може ли някой да ми пусне линк към статистиката за фрии флоута в централния депозитар! Нещо са сменили и не успявам да я открия.

Коментар

Working...
                                X