If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
iv - навлезе в зоната на ii
Крителин, по-вероятен сценарий след тази дълбока корекция не е ли вместо iii - i и сега тече корекция на тази първа вълна - ii /7800 - 8100/
Би ли посочил още някой български брокер, който предлага опции...
Бенча предлага опции само за валути!
Карол предлагат. Не е мн добра комисионната ако трейдваш често опции, но е прилична за БГ. За мен е по добре да си откриеш сметка в САЩ ако ще трейдваш с над 2000$, по ниски комисионни, а и така или иначе винаги си плащаш банковия трансфер до там, дали през Карол или директно с US broker. По скоро си го избиваш превода с 10 сделки. Моя съвет е направо в САЩ да си отворите сметка.Аз имам в Scottrade и съм супер доволен.
Би ли посочил още някой български брокер, който предлага опции...
Бенча предлага опции само за валути!
Карол предлагат. Не е мн добра комисионната ако трейдваш често опции, но е прилична за БГ. За мен е по добре да си откриеш сметка в САЩ ако ще трейдваш с над 2000$, по ниски комисионни, а и така или иначе винаги си плащаш банковия трансфер до там, дали през Карол или директно с US broker. По скоро си го избиваш превода с 10 сделки. Моя съвет е направо в САЩ да си отворите сметка.Аз имам в Scottrade и съм супер доволен.
Аз обмислям в момента дали да не взема края на месеца call options в/у Dow Jones и put options в/у златото
kritelin,би ли ми казал къде търгуваш опции на индекси?Доколкото знам,в бг опции предлагат само бенчмарк,но не и върху индекси.Благодаря!
Можеш да направиш това упражнение и с опции върху ETFи които следват индексите. Значително по-ниска ще ти е премията при тях, и ти позволява гъвкавост в големината на контрактите ако не става въпрос за мн кинти. Още повече, че и обема на опциите хич не е малък, т.е има повече от добра ликвидност. SPY e ETF-a на S&P 500, DIA e на Dow, GLD e на златото. А това, че опции предлагат само Бенча, не е вярно, мн посредници го правят. Поздрави
Аз обмислям в момента дали да не взема края на месеца call options в/у Dow Jones и put options в/у златото
Kritelin ,съвпада ли този сценарий с твоя?
Понеделник до към 6900- 7200 и от там към 7613-7909 за приключване на (c)4та.Като докрая на месеца завършва 5та към 6300п. и стартираме към мах 9379п
Аз съм в режим изчакване и чиста интрадневна спекулация.Петите вълни по принцип са коварни,защото при тях големите играчи започват полека лека да влизат в обратна посока.Често може да станеш свидетел на пропадане и т.н.
За момента няма красноречиви сигнали за дъно.Тази седмица ще е интересна
Охххх,дали ще е само тази седмица интересна или тепърва ни очакват интересни седмици и месеци.
Дано поне да е успешна!
Понеделник до към 6900- 7200 и от там към 7613-7909 за приключване на (c)4та.Като докрая на месеца завършва 5та към 6300п. и стартираме към мах 9379п
Аз съм в режим изчакване и чиста интрадневна спекулация.Петите вълни по принцип са коварни,защото при тях големите играчи започват полека лека да влизат в обратна посока.Често може да станеш свидетел на пропадане и т.н.
Охххх,дали ще е само тази седмица интересна или тепърва ни очакват интересни седмици и месеци.
Дано поне да е успешна!
Коментар