IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА пуска 56 % на борсата!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди повече от година в сайтът на ЦСКА написах това предложение - феновете, организирани основно от фенклубовете да изкупят акциите на ЦСКА или част от тях, като всеки поеме ангажиментът да плаща някаква годишна издръжка на клубът, според броят на своите акции.

Рано или късно ще се стигне до моето.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ЦУЦИ И БУЦИ ОТ ЦСКА ЛИ СА ИЛИ ОТ ЛЕВСКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Аз давам 100 камъка, предполагам че и много други
        Е аз като бедно левскарче съм готов да дам левче милостиня.Все пак трябва да отделяме пари и за култура.Давайте сметка
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Аз също смятам, че това може да бъде едно наистина успешно ИПО. Не съм чорбар, но що пък да си нямам акции от чорбата

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
            Както винаги тука е работела локумджииницата.Феновете на бившия цска твърдят,че са повече от половин България.Е да ама не.Според думите на изявени инвеститори ще отделят по 100лева.При3 800 000 х100=380 000 000,покриват 38 милки и остават342за да почерпят за поредната загуба на Левски.Кой лъже инвеститорите или феновете?
            Аз давам 100 камъка, предполагам че и много други

Коментар

• Както винаги тука е работела локумджииницата.Феновете на бившия цска твърдят,че са повече от половин България.Е да ама не.Според думите на изявени инвеститори ще отделят по 100лева.При3 800 000 х100=380 000 000,покриват 38 милки и остават342за да почерпят за поредната загуба на Левски.Кой лъже инвеститорите или феновете?
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Спомяте ли си тази тема?

а днес: http://www.gol.bg/cska/2013-06-24/of...-evropa.152499
                Официално: ЦСКА се отказа от Европа
                От ръководството на ЦСКА са посочили, че причината за отказа им е от финансово естество.
                www.investor.bg

Коментар

• Левски става собственик на ЦСКА?

Най-сетне има начин как Левски да надвие вечния съперник - като изкупи акциите му...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    точно толкова ще вземат и от мене..
                    И от мен 100 лв. инвестиция. Колко ли хора като нас ще си купят акции за по 100 ? Според мен ще стане работата, само да е пуснат на борсата, че на тези от Титан хич не им имам доверие!

Коментар

• То си има еврофутбол за тия неща. Започвам да мисля че голама манипулация ще има

Коментар

• Ха-ха-ха - супер - и като излюпим нов Гений на Презрителният финт, акциите - яко Яхо-о-о !!!
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                          Фен съм на ЦСКА , но пък повече от 100 лв. не бих вложил и то от сантиментална гледна точка.... нещо от рода прежалил съм ги на 100 %....
                          точно толкова ще вземат и от мене..

Коментар

• ще е интересно

Поне ще има мачове (събития) след които да коментираме и да се движи акцията. не съм фен на футбола, но на евентуалната акция - бих станал

Коментар

• Факи,защо не ходиш в друг форум,да пишеш и клекнал под масата да го духаш,което е призванието ти.Пожелавам ти го сърце и с удоволствие бих седнал на масата ,ако го правиш със същото чувство по начина с които се заяждаш с останалите форумци.

Коментар

• Първоначално изпратено от v.pavlov Разгледай мнение
                                "Ще пуснем 56% от акциите си на борсата.
                                Ако това стане, ЦСКА ще бъде първото публично дружество на БФБ! А дано! Тогава аз ще съм един първите купили си акции.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X