IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА пуска 56 % на борсата!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Както каза един съфорумец в началото на темата... Това с акциите не е, като да отвориш свинефермата и да излязат свинете...
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Появили са се нов вид акции: "......Акции с нулеви задължения се казват......"
      "....."Активи, пасиви...не знам. Акции с нулеви задължения се казват. Христо получава документите. Не искам да коментирам темата с г-н Гриша Ганчев. Стоичков може да реши отново да го покани. След вторник обаче мен ме няма повече тук", завърши шефът от "Титан". "

http://www.blitz.bg/sport/article/183272

Коментар

• Не мисля че ще го направят това тия измамници от титан!
        монтаж врати пощенски кутии vrati

Коментар

• Феновете с интересно предложение към "Титан", босовете на ЦСКА приеха

Феновете на ЦСКА, които присъстват на днешната контрола със Славия, направиха интересно предложение към "Титан". Привържениците на "червените", които са заели места в сектор "А" и са повече от три хиляди, поискаха собствениците на ЦСКА да пуснат всичките 6 500 000 акции в продажба и всеки, който има желание да може да си купи. Босът на клуба Иво Иванов, който бе на стадиона прие предложението с отворени обятия.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434003
          Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434003

Коментар

• Първоначално изпратено от hristmm Разгледай мнение
            Стоичков едва ли ще иска да води отбора в в група. А и мисля че ще намерят начин да сотанат в А
            И аз така предполагам. Нали затова написах, че "...отде толкова акъл"

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
              Aко започнат на чисто от В група няма да има никакъв проблем за 2 год да са в А група, като още от първата година ще са на печалб, а мастър Стойчков ще направи фурор като треньор с отбор, който е взел от В група и го е направил Номер 1 а А група за 2-3 години. Икономически ще са най-железния тим след това време и с добър профит. Ще има и продадени играчи в чужбина и много кандидати, дори и с ниски заплати, за да са в отбора на Стойчков и да ги последват, Ама отде толкова акъл
              Да живее ЦСКА. (И аз съм заклета чорбарка, затова - Не е препоръка )
              Стоичков едва ли ще иска да води отбора в в група. А и мисля че ще намерят начин да сотанат в А
              метални решетки блиндирани врати

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                От тоя шит никога няма да си купя акции - така или иначе пак ще фалира!

Ако имате пари за даване по-добре ги раздайте на бедните!
                Aко започнат на чисто от В група няма да има никакъв проблем за 2 год да са в А група, като още от първата година ще са на печалб, а мастър Стойчков ще направи фурор като треньор с отбор, който е взел от В група и го е направил Номер 1 а А група за 2-3 години. Икономически ще са най-железния тим след това време и с добър профит. Ще има и продадени играчи в чужбина и много кандидати, дори и с ниски заплати, за да са в отбора на Стойчков и да ги последват, Ама отде толкова акъл
                Да живее ЦСКА. (И аз съм заклета чорбарка, затова - Не е препоръка )

Коментар

• От тоя шит никога няма да си купя акции - така или иначе пак ще фалира!

Ако имате пари за даване по-добре ги раздайте на бедните!
                  Last edited by man_united; 25.06.2013, 12:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнение
                    Титан доведе до умишлен фалит ЦСКА. Сега следва несъстоятелност, Синдик и ... заличаване в Търговския регистър или фирмена смърт.
                    Това не е задължително.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Титан доведе до умишлен фалит ЦСКА. Сега следва несъстоятелност, Синдик и ... заличаване в Търговския регистър или фирмена смърт. За това никой не им търси отговорност. Много странно. Явно има много прокурори левскари или гербаджии. Ако няма санкция и други клубове като натрупат огромни дългове ще се измъкнат сухи, пък ако трябва ще се почне от нулата, от В група. Тарикатска работа, но на гърба на всички данъкоплатци.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Фен съм на ЦСКА , но пък повече от 100 лв. не бих вложил и то от сантиментална гледна точка.... нещо от рода прежалил съм ги на 100 %....
                        Това е мой пост от 2010 г....
                        Ще рискувам 100 лв за удоволствието да ги гледам в добрите години ,когато Стойчков беше в отбора и вкарваш по 5 гола на го....та....

Коментар

• Що бе такива неща са се случвали ,случват се и ще се случват...
                          Единствено което е важно ,колко аджеба струва марката "ЦСКА"Всичко друго е сантимент...

Коментар

• Много е объркана тая ситуация с ЦСКА! ама много
                            метални пощенски кутии

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                              и с какво акциите на ЦСКА ще бъдат по-различни от другите акции дето се търгуват по света, но не са достойни да ги купиш
                              доколкото съм забелязал ти за акции (независимо български или не)не щеш и да чуеш
                              Извини ме, лично мнение.... В момента, Ицо притежава нещо, което прилича на фирма, собственост на Ломски циганин...... 6,5 млн акции по 1 лев, с 35 млн дългове към кредитори, банки, заплати, осигуровки, наеми, съдебни решения, ссвързани лица от кръга на боклуците...

Всеки срещу артиите си дава сметка че ще получи, само морална полза и личен кеф... Мисля че мои близки и приятели също биха дали пари за най-великия български клуб

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Ако това стане, ЦСКА ще бъде първото публично дружество на БФБ! А дано! Тогава аз ще съм един първите купили си акции.
                                и с какво акциите на ЦСКА ще бъдат по-различни от другите акции дето се търгуват по света, но не са достойни да ги купиш
                                доколкото съм забелязал ти за акции (независимо български или не)не щеш и да чуеш
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X