Както каза един съфорумец в началото на темата... Това с акциите не е, като да отвориш свинефермата и да излязат свинете...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА пуска 56 % на борсата!
Collapse
X
-
Появили са се нов вид акции: "......Акции с нулеви задължения се казват......"
"....."Активи, пасиви...не знам. Акции с нулеви задължения се казват. Христо получава документите. Не искам да коментирам темата с г-н Гриша Ганчев. Стоичков може да реши отново да го покани. След вторник обаче мен ме няма повече тук", завърши шефът от "Титан". "
http://www.blitz.bg/sport/article/183272
Коментар
-
Феновете с интересно предложение към "Титан", босовете на ЦСКА приеха
Феновете на ЦСКА, които присъстват на днешната контрола със Славия, направиха интересно предложение към "Титан". Привържениците на "червените", които са заели места в сектор "А" и са повече от три хиляди, поискаха собствениците на ЦСКА да пуснат всичките 6 500 000 акции в продажба и всеки, който има желание да може да си купи. Босът на клуба Иво Иванов, който бе на стадиона прие предложението с отворени обятия.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434003
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434003
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristmm Разгледай мнениеСтоичков едва ли ще иска да води отбора в в група. А и мисля че ще намерят начин да сотанат в А
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеAко започнат на чисто от В група няма да има никакъв проблем за 2 год да са в А група, като още от първата година ще са на печалб, а мастър Стойчков ще направи фурор като треньор с отбор, който е взел от В група и го е направил Номер 1 а А група за 2-3 години. Икономически ще са най-железния тим след това време и с добър профит. Ще има и продадени играчи в чужбина и много кандидати, дори и с ниски заплати, за да са в отбора на Стойчков и да ги последват, Ама отде толкова акъл
Да живее ЦСКА. (И аз съм заклета чорбарка, затова - Не е препоръка )
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеОт тоя шит никога няма да си купя акции - така или иначе пак ще фалира!
Ако имате пари за даване по-добре ги раздайте на бедните!
Да живее ЦСКА. (И аз съм заклета чорбарка, затова - Не е препоръка )
Коментар
-
От тоя шит никога няма да си купя акции - така или иначе пак ще фалира!
Ако имате пари за даване по-добре ги раздайте на бедните!Last edited by man_united; 25.06.2013, 12:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнениеТитан доведе до умишлен фалит ЦСКА. Сега следва несъстоятелност, Синдик и ... заличаване в Търговския регистър или фирмена смърт.Life won't wait for you.
Коментар
-
Титан доведе до умишлен фалит ЦСКА. Сега следва несъстоятелност, Синдик и ... заличаване в Търговския регистър или фирмена смърт. За това никой не им търси отговорност. Много странно. Явно има много прокурори левскари или гербаджии. Ако няма санкция и други клубове като натрупат огромни дългове ще се измъкнат сухи, пък ако трябва ще се почне от нулата, от В група. Тарикатска работа, но на гърба на всички данъкоплатци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеФен съм на ЦСКА , но пък повече от 100 лв. не бих вложил и то от сантиментална гледна точка.... нещо от рода прежалил съм ги на 100 %....
Ще рискувам 100 лв за удоволствието да ги гледам в добрите години ,когато Стойчков беше в отбора и вкарваш по 5 гола на го....та....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеи с какво акциите на ЦСКА ще бъдат по-различни от другите акции дето се търгуват по света, но не са достойни да ги купиш
доколкото съм забелязал ти за акции (независимо български или не)не щеш и да чуеш
Всеки срещу артиите си дава сметка че ще получи, само морална полза и личен кеф... Мисля че мои близки и приятели също биха дали пари за най-великия български клуб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко това стане, ЦСКА ще бъде първото публично дружество на БФБ! А дано! Тогава аз ще съм един първите купили си акции.
доколкото съм забелязал ти за акции (независимо български или не)не щеш и да чуеш“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар