Отгоре на всичко, написано е "борда". Да, ама в случая тази дума е подлог, а не е членувана. Трябва да бъде " бордЪТ"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България отново пред фалит?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнениеТемата на анкетата е интересна, но има някои неточности - "ръстеж", вместо "растеж" , "ръсте" вместо "расте" , "очакваниятра", вместо "очакванията" и "занчително", вместо "значително".
Има и едно "че" вместо ще и едно пропуснато ще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikolait Разгледай мнениеАз лично съм се настроил много песимистично(от известно време) и то главно заради ВЪРТОГЛАВИТЕ - Дянков, Т.Младенов и Трайков.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТова са долни инсинуации. От 2007 година някой казват така, но е лъжа. В България криза няма, не може да има и не е имало никога - Вижте вестниците, изказванията във форума и препратките към достоверни линкове от 2007-2008-2009 даже и 2010 г. и сме за пример в Европа, всички ни сочат като пример за стабилност.
Туризма откак се помня (1963 набор съм), все расте, никога не е падал и имаме все повече туристи и пари в 2020 година по тези растежи около половината китайско население ще минава през България и ще оставя пачки у нас. В 2007 имахме супер малко инфлация (дори нямахме такава, ама хайде от нас да мине ще признаем малко) и то защото тъпите ни имигранти пращаха пари насам, с което я качиха. Изключително икономически издържано мнение!!!
Сега. когато ги уволниха в Испания (Там такива търтеи не държат пък и плащат много по малко от тук) и се прибират всички с подвити опашки в родината, която плюеха и най-подло напуснаха, нямаме вече инфлация. Онзи ден писаха, че са паднали още цените на зелето и доматите. Моловете са пълни със щастливи купувачи, магазините също и само мързеливците нямат работа в България. Кой не е поискал той не се хванал да бачка за 200 лева пък и за 150 на ведомост и за 3000 на черно - Ти знаеш ли колко взема един общ работник на строеж?! Ще те купи с парцалките само да поиска.
Имаме и най-сигурната банкова система.
Имаме още, най-ниските данъци в Европа. Не Люксембург, или Ирландия а ние. ДДС в Германия вярно е 16 % (Поне около Хамбург) но това не е вярно според някой линкове и статии. Нашето е по-ниско и точка!
Най-ниски цени на храните (никъде няма кренвирши с месо за 2 лева). Имаме и най-ниските цени в Европа за газ, както се видя тези днии докато в Англия енергийно бедни се смятат 16 % от населението (Чиито разходи за ток, отопление и газ минават 10% от доходите им) то тук такива няма.
Например малко цифри - ако получaвате 2100 лева то англичаните са по зле от вас. Защото ако платите 200 лева ток зимата, то това е по-малък % от този на тия 16 % англичани.
А както е широко известно всички тук вземат яки пари, само по ведомости се водят на малко. Пък и всичко имат доходи които крият както и големи спестявания в сигурната ни банкова система.
Имаме и най-малката, но-о най-ефективна държавна администрация. Тя толкова много работи, че дори държавните служители нямат време да ти напишат едно опровержение тук, че се налага аз да ти го пиша. Къде ти време у нашия чиновник да пише във форуми?!
Сега може и да харчат ударно бюджета, но то е за да помогнат на турските фирми да измъкнат турската икономика от калта. Братска помощ.
Резерва ни е по-голям от всякога - справка форума и всички линкове които са пуснати за да видят слепоци като теб това.
А БФБ ли? Тя пада само защото страхливците продават. Ако имаше смели хора в тази страна, ехееееееее.... Щяха да са изкупили на двойни и тройни цени акциите на всички които ги е страх в момента и Софикс щеше да е поне на 4000-5000
Не разбрахте вие от 2007 насам, че криза няма (и в България не е възможно да има - колко хора ви го казаха ясно!), или ако има (Хайде от тях да мине), е привнесена от вън (каквото и да значи това) и ще се оправи само с едно яко качване на данъците, ток и газ.Last edited by Vola.X; 20.07.2010, 00:09.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеАз мисля, че отдавна сме фалирали, след като вече бръкнахме и в резерва ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеАз мисля, че отдавна сме фалирали, след като вече бръкнахме и в резерва ...
Самото заглавие на темата е налудничаво. Не знам кой я е пускал но сигурно е подтикнат от политически пристрастия, лековерност и неуспехи в живота.
Коментар
-
Туризма откак се помня (1963 набор съм), все расте, никога не е падал и имаме все повече туристи и пари в 2020 година по тези растежи около половината китайско население ще минава през България и ще оставя пачки у нас. В 2007 имахме супер малко инфлация (дори нямахме такава, ама хайде от нас да мине ще признаем малко) и то защото тъпите ни имигранти пращаха пари насам, с което я качиха. Изключително икономически издържано мнение!!!
Сега. когато ги уволниха в Испания (Там такива търтеи не държат пък и плащат много по малко от тук) и се прибират всички с подвити опашки в родината, която плюеха и най-подло напуснаха, нямаме вече инфлация. Онзи ден писаха, че са паднали още цените на зелето и доматите. Моловете са пълни със щастливи купувачи, магазините също и само мързеливците нямат работа в България. Кой не е поискал той не се хванал да бачка за 200 лева пък и за 150 на ведомост и за 3000 на черно - Ти знаеш ли колко взема един общ работник на строеж?! Ще те купи с парцалките само да поиска.
Имаме и най-сигурната банкова система.
Имаме още, най-ниските данъци в Европа. Не Люксембург, или Ирландия а ние. ДДС в Германия вярно е 16 % (Поне около Хамбург) но това не е вярно според някой линкове и статии. Нашето е по-ниско и точка!
Най-ниски цени на храните (никъде няма кренвирши с месо за 2 лева). Имаме и най-ниските цени в Европа за газ, както се видя тези днии докато в Англия енергийно бедни се смятат 16 % от населението (Чиито разходи за ток, отопление и газ минават 10% от доходите им) то тук такива няма.
Например малко цифри - ако получaвате 2100 лева то англичаните са по зле от вас. Защото ако платите 200 лева ток зимата, то това е по-малък % от този на тия 16 % англичани.
А както е широко известно всички тук вземат яки пари, само по ведомости се водят на малко. Пък и всичко имат доходи които крият както и големи спестявания в сигурната ни банкова система.
Имаме и най-малката, но-о най-ефективна държавна администрация. Тя толкова много работи, че дори държавните служители нямат време да ти напишат едно опровержение тук, че се налага аз да ти го пиша. Къде ти време у нашия чиновник да пише във форуми?!
Сега може и да харчат ударно бюджета, но то е за да помогнат на турските фирми да измъкнат турската икономика от калта. Братска помощ.
Резерва ни е по-голям от всякога - справка форума и всички линкове които са пуснати за да видят слепоци като теб това.
А БФБ ли? Тя пада само защото страхливците продават. Ако имаше смели хора в тази страна, ехееееееее.... Щяха да са изкупили на двойни и тройни цени акциите на всички които ги е страх в момента и Софикс щеше да е поне на 4000-5000
Не разбрахте вие от 2007 насам, че криза няма (и в България не е възможно да има - колко хора ви го казаха ясно!), или ако има (Хайде от тях да мине), е привнесена от вън (каквото и да значи това) и ще се оправи само с едно яко качване на данъците, ток и газ.Last edited by Jay Gould; 19.07.2010, 18:16.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВиж какво човек. Няма да споря.
Ако искаш вярвай и че сме номер 1 по БВП в Европа, все ми е тая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius Разгледай мнение... промяната на курса не зависи от административни мерки, решения или напъни... а от наличието на пари... Ако се стигнедо промяна в курса на валутата това няма да бъде причина, а следствие... следствие на погрешна /или направо некадърна/ политика....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар