IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България отново пред фалит?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отгоре на всичко, написано е "борда". Да, ама в случая тази дума е подлог, а не е членувана. Трябва да бъде " бордЪТ"
    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Какъвто ни борда, такива и анкетите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
        Темата на анкетата е интересна, но има някои неточности - "ръстеж", вместо "растеж" , "ръсте" вместо "расте" , "очакваниятра", вместо "очакванията" и "занчително", вместо "значително".

Има и едно "че" вместо ще и едно пропуснато ще.

Коментар

• Темата на анкетата е интересна, но има някои неточности - "ръстеж", вместо "растеж" , "ръсте" вместо "расте" , "очакваниятра", вместо "очакванията" и "занчително", вместо "значително".

Коментар

• Aйде, фалита чука на вратата.

Само 277 б. пункта по CDS-а...

Коментар

• Първоначално изпратено от nikolait Разгледай мнение
              Аз лично съм се настроил много песимистично(от известно време) и то главно заради ВЪРТОГЛАВИТЕ - Дянков, Т.Младенов и Трайков.
              Друго си е Масларова и Р.Овч.
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• мда пак на дневен ред

Аз лично съм се настроил много песимистично(от известно време) и то главно заради ВЪРТОГЛАВИТЕ - Дянков, Т.Младенов и Трайков.

Коментар

• И какво сега? Кога ще фалира България за да знам дали да почвам да се запасявам с консерви и буркани?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Това са долни инсинуации. От 2007 година някой казват така, но е лъжа. В България криза няма, не може да има и не е имало никога - Вижте вестниците, изказванията във форума и препратките към достоверни линкове от 2007-2008-2009 даже и 2010 г. и сме за пример в Европа, всички ни сочат като пример за стабилност.

Туризма откак се помня (1963 набор съм), все расте, никога не е падал и имаме все повече туристи и пари в 2020 година по тези растежи около половината китайско население ще минава през България и ще оставя пачки у нас. В 2007 имахме супер малко инфлация (дори нямахме такава, ама хайде от нас да мине ще признаем малко) и то защото тъпите ни имигранти пращаха пари насам, с което я качиха. Изключително икономически издържано мнение!!!
                    Сега. когато ги уволниха в Испания (Там такива търтеи не държат пък и плащат много по малко от тук) и се прибират всички с подвити опашки в родината, която плюеха и най-подло напуснаха, нямаме вече инфлация. Онзи ден писаха, че са паднали още цените на зелето и доматите. Моловете са пълни със щастливи купувачи, магазините също и само мързеливците нямат работа в България. Кой не е поискал той не се хванал да бачка за 200 лева пък и за 150 на ведомост и за 3000 на черно - Ти знаеш ли колко взема един общ работник на строеж?! Ще те купи с парцалките само да поиска.
                    Имаме и най-сигурната банкова система.
                    Имаме още, най-ниските данъци в Европа. Не Люксембург, или Ирландия а ние. ДДС в Германия вярно е 16 % (Поне около Хамбург ) но това не е вярно според някой линкове и статии. Нашето е по-ниско и точка!
                    Най-ниски цени на храните (никъде няма кренвирши с месо за 2 лева). Имаме и най-ниските цени в Европа за газ, както се видя тези дни и докато в Англия енергийно бедни се смятат 16 % от населението (Чиито разходи за ток, отопление и газ минават 10% от доходите им) то тук такива няма.
                    Например малко цифри - ако получaвате 2100 лева то англичаните са по зле от вас. Защото ако платите 200 лева ток зимата, то това е по-малък % от този на тия 16 % англичани.
                    А както е широко известно всички тук вземат яки пари, само по ведомости се водят на малко. Пък и всичко имат доходи които крият както и големи спестявания в сигурната ни банкова система.
                    Имаме и най-малката, но-о най-ефективна държавна администрация. Тя толкова много работи, че дори държавните служители нямат време да ти напишат едно опровержение тук, че се налага аз да ти го пиша. Къде ти време у нашия чиновник да пише във форуми?!
                    Сега може и да харчат ударно бюджета, но то е за да помогнат на турските фирми да измъкнат турската икономика от калта. Братска помощ.
                    Резерва ни е по-голям от всякога - справка форума и всички линкове които са пуснати за да видят слепоци като теб това.
                    А БФБ ли? Тя пада само защото страхливците продават. Ако имаше смели хора в тази страна, ехееееееее.... Щяха да са изкупили на двойни и тройни цени акциите на всички които ги е страх в момента и Софикс щеше да е поне на 4000-5000

Не разбрахте вие от 2007 насам, че криза няма (и в България не е възможно да има - колко хора ви го казаха ясно!), или ако има (Хайде от тях да мине), е привнесена от вън (каквото и да значи това) и ще се оправи само с едно яко качване на данъците, ток и газ.
                    ооо, нещата стават все по-завързани, развързването - имагинерно. Лечебен сеанс - обливане със студена вода 2 до 3 пъти дневно, за срок от три месеца. Създава усет за връзка с реалността.
                    Last edited by Vola.X; 20.07.2010, 00:09.
                    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
                      Аз мисля, че отдавна сме фалирали, след като вече бръкнахме и в резерва ...
                      Голям си разбирач, ей.

Коментар

-39821023980329482309482309423

Самото заглавие на темата е налудничаво. Не знам кой я е пускал но сигурно е подтикнат от политически пристрастия, лековерност и неуспехи в живота.

Коментар

Това са долни инсинуации. От 2007 година някой казват така, но е лъжа. В България криза няма, не може да има и не е имало никога - Вижте вестниците, изказванията във форума и препратките към достоверни линкове от 2007-2008-2009 даже и 2010 г. и сме за пример в Европа, всички ни сочат като пример за стабилност.

Туризма откак се помня (1963 набор съм), все расте, никога не е падал и имаме все повече туристи и пари в 2020 година по тези растежи около половината китайско население ще минава през България и ще оставя пачки у нас. В 2007 имахме супер малко инфлация (дори нямахме такава, ама хайде от нас да мине ще признаем малко) и то защото тъпите ни имигранти пращаха пари насам, с което я качиха. Изключително икономически издържано мнение!!!
                          Сега. когато ги уволниха в Испания (Там такива търтеи не държат пък и плащат много по малко от тук) и се прибират всички с подвити опашки в родината, която плюеха и най-подло напуснаха, нямаме вече инфлация. Онзи ден писаха, че са паднали още цените на зелето и доматите. Моловете са пълни със щастливи купувачи, магазините също и само мързеливците нямат работа в България. Кой не е поискал той не се хванал да бачка за 200 лева пък и за 150 на ведомост и за 3000 на черно - Ти знаеш ли колко взема един общ работник на строеж?! Ще те купи с парцалките само да поиска.
                          Имаме и най-сигурната банкова система.
                          Имаме още, най-ниските данъци в Европа. Не Люксембург, или Ирландия а ние. ДДС в Германия вярно е 16 % (Поне около Хамбург ) но това не е вярно според някой линкове и статии. Нашето е по-ниско и точка!
                          Най-ниски цени на храните (никъде няма кренвирши с месо за 2 лева). Имаме и най-ниските цени в Европа за газ, както се видя тези дни и докато в Англия енергийно бедни се смятат 16 % от населението (Чиито разходи за ток, отопление и газ минават 10% от доходите им) то тук такива няма.
                          Например малко цифри - ако получaвате 2100 лева то англичаните са по зле от вас. Защото ако платите 200 лева ток зимата, то това е по-малък % от този на тия 16 % англичани.
                          А както е широко известно всички тук вземат яки пари, само по ведомости се водят на малко. Пък и всичко имат доходи които крият както и големи спестявания в сигурната ни банкова система.
                          Имаме и най-малката, но-о най-ефективна държавна администрация. Тя толкова много работи, че дори държавните служители нямат време да ти напишат едно опровержение тук, че се налага аз да ти го пиша. Къде ти време у нашия чиновник да пише във форуми?!
                          Сега може и да харчат ударно бюджета, но то е за да помогнат на турските фирми да измъкнат турската икономика от калта. Братска помощ.
                          Резерва ни е по-голям от всякога - справка форума и всички линкове които са пуснати за да видят слепоци като теб това.
                          А БФБ ли? Тя пада само защото страхливците продават. Ако имаше смели хора в тази страна, ехееееееее.... Щяха да са изкупили на двойни и тройни цени акциите на всички които ги е страх в момента и Софикс щеше да е поне на 4000-5000

Не разбрахте вие от 2007 насам, че криза няма (и в България не е възможно да има - колко хора ви го казаха ясно!), или ако има (Хайде от тях да мине), е привнесена от вън (каквото и да значи това) и ще се оправи само с едно яко качване на данъците, ток и газ.
                          Last edited by Jay Gould; 19.07.2010, 18:16.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Аз мисля, че отдавна сме фалирали, след като вече бръкнахме и в резерва ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Виж какво човек. Няма да споря.
                              Ако искаш вярвай и че сме номер 1 по БВП в Европа, все ми е тая.
                              Е как да спориш като мнението ти издиша. Транзитните пътувания въобще не трябва да се взимат под внимание, особено при липсата на приемливи алтернативни маршрути.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius Разгледай мнение
                                ... промяната на курса не зависи от административни мерки, решения или напъни... а от наличието на пари... Ако се стигнедо промяна в курса на валутата това няма да бъде причина, а следствие... следствие на погрешна /или направо некадърна/ политика....
                                +++++++++++
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X