If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След снощния репортаж за ПФ,днес предполагам,че ще имат доста клиенти и ми е много интересно как ще обяснят на обикновения човек заделял пари за старини,как 25% от тези пари липсват.Не ми се мисли какво ще стане на БФБ ако масово започнат да се теглят доброволните пенсионни осигуповки...
Защо се учудвате, народа се наплаши и не иска да купува. Тарикатите чакат Софикс под 500, за да попълнят.
А и защо сравнявате БГ с другите държави. Ние си знаем най-добре родните политици, докъде могат да ни докарат с кражбите и некадърността си. И двете ги има в изобилие, жалко, че не може да се продават Как да сме оптимисти, като управляващите могат набързо да ни очернят живота?!? И преди са го правили (1997г. да кажем)
0842 GMT [Dow Jones] Hungary's bailout package is bigger than expected, and the wide support from international institutions is a major plus, 4castweb says. Warns the country still needs to go through a major fiscal diet in order to ensure survival/sustainability in the current environment. Finds it most likely the government will have to touch at least part of the offered amount to finance public debt given the paralyzed local bond market. "All in all, the crisis seems to have been averted, and even though it is a major shame that Hungary got to this situation, the authorities managed well in the rough waters."
........................
това си го помислих сутринта, ама не посмях да го кажа/напиша
На мен ми се струва, че поради малката ликвидност, при някакви положителни движения в САЩ и Азия у нас се възползват, за да изсипват, защото има купувачи. И за това започваме на зелено, а на края сме червени...
Точно момент за излизане е днес ..., докато има още оптимизъм, че ако след няколко дни ни подеме пак срива, тогава вече ще е късно
Не е препоръка.
На мен ми се струва, че поради малката ликвидност, при някакви положителни движения в САЩ и Азия у нас се възползват, за да изсипват, защото има купувачи. И за това започваме на зелено, а на края сме червени...
именно
и като гледам като сипват по тимаджийските може и да е вярно
надпреварата е за излизане май
но оборота е около милион засега
Позна. А продавачи има ... разните му там ДФ се спасяват панически от акции, пенсионерите ги ебават и искат да им вземат пакетите на ниски цени, въобще - нашия пазар си е нашия пазар и няма нищо общо с това, което става навън.
Искров вчера на конференцията на няколко пъти даде Унгария като лош пример
аз на вас ли да вярвам или на него
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от wannarock
Първоначално изпратено от BGold
Първоначално изпратено от wannarock
днес има ли апокалиптици?
Аз. Само гледай как ще приключим на червено
Коментар