If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои акции бихте купили сега? Време ли е за покупки?
Какво мислите за Агрия?Р/Е около 1, ръст на печалбата и приходите, сигурно и реколтата ще е добра тази година.Освен нея съм набелязал Девин и Еврохолд.
когато му дойде времето купи от най-ликвидните дружества.
сега отнасят яко шамарите, но като тръгнем нагоре пак от тях ще пълнят големите риби.
а дали му е дошло времето никой не знае. чети форума и следи мненията на оптимистите. когато 90% от тях кажат "край този пазар си е.а майката и няма шансове за уп уп" тогава пазарувай смело
не е препоръка за покупки или продажби на този етап
Ами, че анкетата показва 69% от участниците са с песимистични нагласи...
Абе аз лично, докато не чуя по телевизията "кризата свърши", "задава се края на кризата", "банките разполагат с ресурс", "не се очакват повече фалити" и т.н. няма да купувам !!!
Прав си! Тогава ще продаваме! :lol:
Добре, че има такива като Янчев
Между другото преди 2 дена бях написал каква фигурка би могла да се образува в графиката на Софикс. Ако утре тръгнем нагоре препоръчвам да следите за Пиво-нива. Прекосим ли 640-650 - стронг бай. Това вече е само предположение, а не препоръка.
Абе аз лично, докато не чуя по телевизията "кризата свърши", "задава се края на кризата", "банките разполагат с ресурс", "не се очакват повече фалити" и т.н. няма да купувам !!!
Коментар