IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Песимизъм на БФБ !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wannarock
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
    Пешо, Пешо, Пешоооо, май му изяде цялата синя глава, хахахах
    Щом си толкова отракан и се пишеш добър анализатор, вземи си плати за реклама, поне да не ти трият мненията, хахах
    Някой е дежурен на смяна тази вечер.И трие ли трие....нека трие...

Ама анкетите са яка работа,те ще го проумеят тези дето трябва.Утре-вдруги ден като се засечем на някое мероприятие и им обясня дълбочината на идеята и потенциала за развитие на бизнеса и дежурния тази вечер ще му изтрият юзъра и паса за администрация ;-)

трябва ли сега и аз да напиша хахахаха........ха...........???

не се занимавай с админите ами кажи защо не се разбрахте с БББ за мажоритарните??? рекох ще си стиснете ръцете мъжки
    ама явно не можете да наредите мозайката нещо
    давай да ги махаме комунистите
    А.....комунягите ще ги мачкаме.А в политиката има неща които изглеждат нелогични или казано по друг начин - совите не са това което са.
    Ама ш'а са разберем.........ако знаеш ПР на ГЕРБ ква стабилна мацка е..... всеки път ме кани на кафе,ама пусто много работа имам.........а и са на НДК..... трудно ми е паркирането там днем.Ама утре мисля да се видим да пием по кафенце , малко инфо да стигне до ушенцата ми.......... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
      Щом си толкова отракан и се пишеш добър анализатор, вземи си плати за реклама, поне да не ти трият мненията, хахах

Ама анкетите са яка работа,те ще го проумеят тези дето трябва.Утре-вдруги ден като се засечем на някое мероприятие и им обясня дълбочината на идеята и потенциала за развитие на бизнеса и дежурния тази вечер ще му изтрият юзъра и паса за администрация ;-)

кога успя да ги направиш 3к при това триене банване и т.н.
      не се занимавай с админите ами кажи защо не се разбрахте с БББ за мажоритарните??? рекох ще си стиснете ръцете мъжки
      ама явно не можете да наредите мозайката нещо
      давай да ги махаме комунистите
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета

Коментар

• Пешо, Пешо, Пешоооо, май му изяде цялата синя глава, хахахах

Коментар

• Първоначално изпратено от intint
            хехе споменъ много са ти дигнали мерника по добре не се разкривай кой си
            хахаха,
            ами за 60 к съм готов на този риск :-), ама нали го виждаш полки - обвинява ме, че съм излъгал, предлага бас, аз искам разумен вариант на баса от него, понеже се боя, че баса във форума няма никаква тежест и съм сигурен, че после ще се отметне и той накрая как ми отговаря :-)
            точно както очаквах - прехвърля топката в моето поле :-)
            ами нали ти искаш бас бре :-), измисли разумен вариант, в който ще бъдат защитени интересите на двете страни и веднага се навивам :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от intint
              хехе споменъ много са ти дигнали мерника по добре не се разкривай кой си
              и кой му е вдигнал мерника ???

и какво ще му направи на пеньо ???

с АНАЛизатора като се бяхме хванали за гушите във форума миналата година , след това като се видяхме една лоша дума казахме ли си ???

или само си хапнахме и пийнахме като хората и си говорихме като стари приятели

що не правите разлика между бъзиците във форума и реалния живот ?
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• хехе споменъ много са ти дигнали мерника по добре не се разкривай кой си

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                  айде бе, за 60к. съм готов да си разкрия ...

давай, чакам те с нетърпение :-)
                  ти за 60 бона си готов много неща да направиш , но каквото и да предложа ще намираш неща които няма да те задоволяват

дай да те изслушаме ти на какъв вариант би се съгласил

Коментар

полки, бас с теб никога няма да хвана ;-)
                    ок, да приемем, че се навия. бием си среща някъде при юрист. отиваме, запознаваме се. до въпросния момент нямаме нищо с юридическа стойност от нета. и кво става: за да отида там на теб ще ти е ясно, че имам доказателства и веднага ще се отметнеш: типично в твой стил ще се хванеш с някоя дреболия: първото за което ще се хванеш е, че уж съм продал на 2.60, а то било 2.587 или 2.592. щото сигурно сега ще ме обвиниш в лъжа, че при супер "ликвидния" ни пазар винаги умишлено варирам с 1-2 стотинки и нарочно избягвам точна цена :-)

забрави палячо. с теб нищо общо не искам да имам :-)

а колко се смях на глупостите ти: по памет си спомнял, че на 22.04.2009г. съм обявил продажбата - хахахаха. по памет ли? ;-) толкова съм те комплексирал, че ми знаеш на изуст всички коментари :-). но един баце силно те подведе - да същия онзи, в който на въпроса на колега от форума бях посочил акциите, които съм купил. истината полки се крие в "и още 2-3" :-). познай дали хима не беше измежду тях? или ти пак очакваш да си напиша 100% от всички акции - ей така десетина позиции, че да стана прозрачен за някой наблюдателен и комплексиран служител "оптимист" на моя ИП :-). полки, съвсем умишлено 2 от посочените от мен позиции не съм ги имал и тогава ;-) ти сега можеш да познаеш кои са - нали ми знаеш на езуст коментарите :-)

ама и димитровградската шушумига как се обажда :-). как го разсъблякох крумчо (да ти кажа ли името, мижитурка :-)).
                    Кажи ми името, то па да не се окаже някоя национална тайна....хехехехехехе...важен ли се чувстваш селтак(някой ти пише), веднага мога да те разбера, ама не си струва щото такива мишки си остават в дупките

Коментар

• айде бе, за 60к. съм готов да си разкрия самоличността. дай разумен вариант това да се случи и веднага ти доказвам, че на 22.04.2009 г. съм продал акциите си на Хима :-)
                      айде, топката е в твоето поле :-) и само не се измъквай с някой плосък селски сценарий за "мъжката ти дума" щото още сега ти казвам: на мъжката дума на човек, който съм хващал десетки пъти в лъжа, не вярвам. още повече когато става въпрос за 60 бона :-)
                      давай, чакам те с нетърпение :-)

Коментар

• полки, бас с теб никога няма да хвана ;-)
                        ок, да приемем, че се навия. бием си среща някъде при юрист. отиваме, запознаваме се. до въпросния момент нямаме нищо с юридическа стойност от нета. и кво става: за да отида там на теб ще ти е ясно, че имам доказателства и веднага ще се отметнеш: типично в твой стил ще се хванеш с някоя дреболия: първото за което ще се хванеш е, че уж съм продал на 2.60, а то било 2.587 или 2.592. щото сигурно сега ще ме обвиниш в лъжа, че при супер "ликвидния" ни пазар винаги умишлено варирам с 1-2 стотинки и нарочно избягвам точна цена :-)

забрави палячо. с теб нищо общо не искам да имам :-)

а колко се смях на глупостите ти: по памет си спомнял, че на 22.04.2009г. съм обявил продажбата - хахахаха. по памет ли? ;-) толкова съм те комплексирал, че ми знаеш на изуст всички коментари :-). но един баце силно те подведе - да същия онзи, в който на въпроса на колега от форума бях посочил акциите, които съм купил. истината полки се крие в "и още 2-3" :-). познай дали хима не беше измежду тях? или ти пак очакваш да си напиша 100% от всички акции - ей така десетина позиции, че да стана прозрачен за някой наблюдателен и комплексиран служител "оптимист" на моя ИП :-). полки, съвсем умишлено 2 от посочените от мен позиции не съм ги имал и тогава ;-) ти сега можеш да познаеш кои са - нали ми знаеш на езуст коментарите :-)

ама и димитровградската шушумига как се обажда :-). как го разсъблякох крумчо (да ти кажа ли името, мижитурка :-)).

Коментар

какъв железен довод - видял съм, че ДАУ бил паднал и точно след 2 месеца възход от 1.20 до 2.60 е било от ясно по-ясно за всички, че хима ще коригира и затова съм го обявил - :-). тоз ще ме умори от смях :-)
                          ами то и сега ДАУ е доста червен. да взема да обявя, че съм продал Софарма, щото утре по твоята логика ще коригира ;-)

смешко, изобщо не държа да ми вярваш, че да тръгвам да ти доказвам. но само да те попитам: как точно очакваш и предлагаш да го направя? да си сканирам отчета от посредника ли? да си сканирам и личната карта ли? да си разкрия самоличността, само и само да докажа, че полки лъже.
                          че аз това съм го доказвал многократно досега ;-)
                          ами ти утре може да кажеш, че не вярваш да бачкам в банка - да си сканирам трудовия договор ли? :-)
                          и кажи ми само, за чий ... да го правя :-)
                          има елегантен начин да се направи - ти като първия комплексиран селтак веднага за сканирана лична карта във форума се сещаш

окъсява ти паметта нещо - питаш за чий да го правиш - ами ти самия предложи да се хванем на бас за по 60 К лева защото толкова си имал и обяви , че ще ги дадеш парите ми на деца сираци като спечелиш баса

силен си на думи зад компа .................. както казва хана

Коментар

• Игнорирайте мижитурката.....само така се чувства важна...зад компа...той си знае

Коментар

• какъв железен довод - видял съм, че ДАУ бил паднал и точно след 2 месеца възход от 1.20 до 2.60 е било от ясно по-ясно за всички, че хима ще коригира и затова съм го обявил - :-). тоз ще ме умори от смях :-)
                              ами то и сега ДАУ е доста червен. да взема да обявя, че съм продал Софарма, щото утре по твоята логика ще коригира ;-)

смешко, изобщо не държа да ми вярваш, че да тръгвам да ти доказвам. но само да те попитам: как точно очакваш и предлагаш да го направя? да си сканирам отчета от посредника ли? да си сканирам и личната карта ли? да си разкрия самоличността, само и само да докажа, че полки лъже.
                              че аз това съм го доказвал многократно досега ;-)
                              ами ти утре може да кажеш, че не вярваш да бачкам в банка - да си сканирам трудовия договор ли? :-)
                              и кажи ми само, за чий ... да го правя :-)

Коментар

Working...
                              X