If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля че при АДСИЦ-ите срокът за дивидента е до края на годината. В този смисъл не вярвам да го преведат преди увеличението на капитала. Един вид парите от увеличението ще отидат за дивидент.
Аз не си измислям ,а цитирам прес съобщението на дружеството за дивидента.
За имотите още не са , но очаквам тези дни да го приведат преди финализирането на увеличението на капитала.
До 21.9 когато стават 3 месеца от провеждането на ОСА
Мисля че при АДСИЦ-ите срокът за дивидента е до края на годината. В този смисъл не вярвам да го преведат преди увеличението на капитала. Един вид парите от увеличението ще отидат за дивидент.
Абе тъп въпрос, ама преводоха ли дивидента... и ако да - кога ?
Същото питане и за Имотите, ако някой може да сподели, да не пиша и в дургата там ?
Нещо се замотах със сметките, а ми се струва че не видях постъпления по акаунта ми.... пък не са чак толкова акции - може и да съм го пропуснал
мерси предварително,
За имотите още не са , но очаквам тези дни да го приведат преди финализирането на увеличението на капитала.
До 21.9 когато стават 3 месеца от провеждането на ОСА
На цената, на която излязох, доходността е еднаква. Облизвациите тоже ще са търгуеми, а и по-голямата част от парите ми в Жабокът пак ще са си в акции.
Но стига сме писали жабешки работи в трейдинговата тема.
И моят дивидент е снесен.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар