Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАми печалба, приходи не скачат 100% колкото скочила артията за има няма година, а знаем, как при балоняците цената скача повечеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, ама и колко скачат приходи, печалба?
Небалоняк.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ как поносоима Императоре !? Изневеряваш нещо на фундмента. Чичо ти Уорън тъй ли щеше да купува на п/б близо 2 ?Балоняка се дуе постоянно и на малки стъпки, да не разбере жабата, че я варят на бавен огън. Не е ли тъй ?
Небалоняк.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе аз ако исках - щях - и мога по всяко време да.
Не ща - дори искам да се задържи тази поносима цена, та евентуално да си зема още.
Небалоняк.
.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ от този балоняк ли искаш да избягаш сгодно
Не ща - дори искам да се задържи тази поносима цена, та евентуално да си зема още.
Небалоняк.
.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакво става: реинвестирате дивидентът ли?
Що още не сме на 2.8 ?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеВътрешния глас или външния е гласувал
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениене, пълно мнозинство
като през комунизматърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетова един срещу един глас ли е?
като през комунизма
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетъкмо изпихме с жената по едан бира с риба на оперативката по харченето на дивидента
след гласуване с 1/1 гласа спечелих - да се купят нови акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми доста по-сгодна е от Любовното послание, дума да няма !!!
А и тук е вече доста добре оценено и според мен купуващите на сегашни цени просто се чудят къде да си набутат кеша. Не казвам че е безидейно, но само това ми изглежда разумно като обяснение.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаз нямам не е ли скьпа сегаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар