If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм правил подробен анализ тук, но ми се струва, че има забавяне в ръста на приходите. Ръст има, но е по-бавен от предходната и по-предходната година. Може и да греша - както казах, не съм проверявал данните от отчетите.
ами какво да кажа: - "Ние можем това, което за другите е забранено!"
нещо грешка има в знака
и плюс това колата е в движение
Коментар
ivandavidov
Отчетите за последните 3 години светят отвсякъде. Акцията също подскочи много. Моите сметки показват, че компанията в момента е по-скоро добре оценена.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
ivandavidov
Не съм правил подробен анализ тук, но ми се струва, че има забавяне в ръста на приходите. Ръст има, но е по-бавен от предходната и по-предходната година. Може и да греша - както казах, не съм проверявал данните от отчетите.
И през февруари 2015 г. Софарма Трейдинг АД продължава възходящото си развитие, запазвайки лидерската си позиция във фармацевтичния сектор. Приходите на компанията бележат ръст от 3% спрямо същия период на миналата година. Така те достигат 48 921 хил. лв. в сравнение с отчетените през 2014 г. 47 404 хил. лв.
Ръст от близо 1% отбелязват и акумулираните приходи на компанията. Само за първите два месеца на годината те достигат 100 950 хил. лв. в сравнение с 99 977 хил. лв. за 2014 г.
Печалбата преди данъци на Софарма Трейдинг АД регистрирана през месеците януари и февруари на настоящата година също нараства с 1%. Тя достига обща сума от 2 444 хил. лв. като само за февруари стойността й е 880 хил. лв.
Коментар