Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
евтино е, чичо не е прецаквал акционерите толкова колкото някои други мажовци. чакам връщане на дивидента по някое време
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Играеш по "Чичовски" или имаш друга идея по позицията?!?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениекупих малко
Коментар
-
Софарма трейдинг АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
17:21
Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма Трейдинг“ АД уведомява, че на основание чл. 187б от Търговския закон и чл. 111, ал. 5 и ал. 6 от ЗППЦК и във връзка с решение на Общото събрание на дружеството, проведено на 28.06.2024 година, и решение на Съвета на директорите на дружеството от 02.12.2024 година, дружеството възнамерява да изкупи собствени акции в ограничението по чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК, както следва:
/Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – 15 000 (петнадесет хиляди) броя акции;
/Цена на обратно изкупуване – 5.85 лв. за една акция от капитала на дружеството;
/Дата за изкупуване: 03.12.2024 година;
/Лицензиран инвестиционен посредник, на когото е дадена поръчката за изкупуване – Елана Трейдинг АД
Прикачени файлове:Уведомление за обратно изкупуване на акции
Коментар
-
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
15:16
“Софарма Трейдинг“ АД информира, че дъщерното ? дружество Sоpharma Trading d.o.o. придоби Great Pharmacy – компания, която притежава 11 аптеки в района на Кралево. Придобиването е част от стратегията за развитие на операциите на Софарма Трейдинг в ритейл сегмента на аптечния пазар в Сърбия.
Припомняме Ви, че на 03 октомври 2024 г. Софарма Трейдинг откри първата си аптека SOpharmacy в Белград, като плановете на компанията предвиждат в следващите месеци в страната врати да отворят още няколко обекта под бранда, а в дългосрочен план и експанзия на концепцията на национално ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
Увеличение на капитала с варанти, на практика означава бъдещ Share dilution.
Според мен компанията няма нужда от разводняване повече.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
Следователно е времеда се задейства увеличението с варантите
! или първо искат да изкупят
хартийките на дребните без пари
)
Според мен компанията няма нужда от разводняване повече.
А за второто, ясно, ако може без пари да се изкупят най-добре.
Коментар
-
Това е положението - малко и неефективно ни е пазарчето в определянето на "справедливи" цени и мажовците могат да си ги определят според нуждите им. Ако имахме истински дълбок пазар с много играчи от всякакъв калибър, които да му отнесат асковете, ако не друго, поне нямаше му е толкова безпроблемно да си сложи тапата, без да трябва да пожертва сериозен брой акции.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеЧичо казва на дребните хора /дребни защото фрий флоата в трейдинга е много нисък/, които са повярвали в него и са му доверили парите си следното " Вижте, вие сте едни глупаци, аз съм по-силен от вас и ще ви смачкам. Ще ви прецакам като направя всичко възможно да не можете нито да взимате дивидент, нито да продадете акциите си с печалба. Ще отказвам всеки по-голям купувач с такива уведомления и накрая тъй като няма да останат такива, аз ще ви прибера акциите на пълна безценица."
Браво, Чичо. Страхотна постъпка на човек в залеза на живота си. Определено има с какво да се гордеете и ще останете в борсовата история като лоялен и благороден човек. Бъдете жив и здрав!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар