Първоначално изпратено от August
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеЧе лъже, лъже и то доста. Но не може да отречете, че компаниите му са създали много стойност за миноритарите през годините
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеЧе лъже, лъже и то доста. Но не може да отречете, че компаниите му са създали много стойност за миноритарите през годините
"Шелии " работи прозрачно и за миноритарни! От всички други трябва да "късаш " и добавяш в нея;- все още!!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lipsata Разгледай мнение
То е ясно какво му се върти. Без дивидент, ще "клекнат" почти всички миноритарни акционери. Целта е да им изкупи акциите, по възможност по-ниско. 2019-та при последното увеличение на капитала тук на 6,85 лева нямаше желаещи да записват и по спомен тряваше Софарма да записва. Донев, явно го играе обиден оттогава, че е нямал подкрепа за перлата в короната на Софарма.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКакто Софарма бяха тръгнали да си увеличават дела, се надявах че има шанс да минат 90% и да има търгово. Ама кой знае какво му се върти в главата на чичоlipsata
- 4 Харесвания
Коментар
-
Връзки с инвеститори
Гр. София, ул. „Лъчезар Станчев” 5, Софарма Бизнес Тауърс, сграда, „А”, ет. 12
Тел: +359 2 81 33 660
ir@sopharmatrading.bg
Да им изпратим меили с благодарностиНе е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Тоз папир и за шорт не става. С една дума - за нищо не става
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/538-pazari...a-aktsionerite
НАЙ!!!
За какво са ни дивиденти, при тази капиталова доходност? Благодарим ви г-н Донев. На следващото ОС, смятам да дойда и аз да изпия едно безплатно кафе, заедно със студената вода... Още по-забавно ми става когато коментирате БФБ, и се оплаквате от липсата на доверие в българския капиталов пазар. Всъщност без ирония го заявявам че съм ВИ благодарен. Заробих тука някакви пари, но урока който научих- "да не инвестирам на БФБ" ми е доста по-ценен...
- 4 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...a-aktsionerite
НАЙ!!!
За какво са ни дивиденти, при тази капиталова доходност? Благодарим ви г-н Донев. На следващото ОС, смятам да дойда и аз да изпия едно безплатно кафе, заедно със студената вода... Още по-забавно ми става когато коментирате БФБ, и се оплаквате от липсата на доверие в българския капиталов пазар. Всъщност без ирония го заявявам че съм ВИ благодарен. Заробих тука някакви пари, но урока който научих- "да не инвестирам на БФБ" ми е доста по-ценен...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
В ТР имало покана за Софарма, вероятно има и за Софарма Трейдинг /не съм проверявал/ и от днешната разпродажба можеш да предположиш, че предложението ти не е прието /от Чичо, разбира се/!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
да пуснат един символичен дивидент и бързо ще свърши
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеДали свърши промоцията ;-)
Или пак да се нареждаме :-)))))destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар