IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е, аз предполагам за себе си, че ще пуснат дивидент догодина. Тоест държа си акциите и добавих преди десетина дена още с тази идея. Сега, дали ще стане е друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Съмнявам се, че ти и аз сме цел на това упражнение. Или има някой голям с интерес или мажоритарите ще изкупят варантите, защото вероятно знаят нещо, което ние не знаем.
      Ако не пуснат отново дивидента сами ще си ги купуват и записват,дълбоко се съмнявам някой от ритейла да си вземе точно в този момент варанти

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Съмнявам се, че ти и аз сме цел на това упражнение. Или има някой голям с интерес или мажоритарите ще изкупят варантите, защото вероятно знаят нещо, което ние не знаем.
        Подобни приказки си обменяхме и при увеличението на Доверие.
        Аукционът попари много надежди. Е аз не бях от тях, защото очаквах спих на аукциона, но най-радостното е, че при Доверие случаят имаше прилично възстановяване. Все пак там капиталът, който се търсеше директно от пазара беше значително по-малък от тези 77 млн след 3г.
        Вече не вярвам в големи коснпирации. Пазарът е по-добър оценител и вярвам повече в това.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Демек, трябват му сега към едни 7 милиона лева, а като се зариби пазарът с варанти, след три години ще иска още 77 млн да събере.
          Не е невъзможно, но за нашия пазар ми изглежда прекалено.
          Трудно ми е да се навия на тази заигравка и ще пропусна.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            Брой емитирани акции 34 276 050
            Добра оценка, от тук и капитала да се чете +11 425 350
            Демек, трябват му сега към едни 7 милиона лева, а като се зариби пазарът с варанти, след три години ще иска още 77 млн да събере.
            Не е невъзможно, но за нашия пазар ми изглежда прекалено.
            Трудно ми е да се навия на тази заигравка и ще пропусна.

Коментар

• 7.35 лв. целева цена. Доста по-нормално изглеждаща от тези разпродадени нива...

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                На заседанието си на 05.10.2021 г. КФН реши:

1. Одобрява проспект за първично публично предлагане на емисия варанти, които ще бъдат издадени при последващо увеличение на капитала на „Софарма Трейдинг“ АД.
                Емисията е в размер до 11 425 350 броя безналични, поименни, свободнопрехвърляеми варанти, с емисионна стойност 0,60 лева. Притежателите на варанти могат да упражнят в 3-годишен срок правото си да запишат съответния брой акции - базов актив на варантите по емисионна стойност 6,75 лв. за акция при конверсионно съотношение варант/акция 1:1.
                Вписва посочената емисия варанти, предмет на първично публично предлагане, в процес на емитиране, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, воден от КФН.

Брой емитирани акции 34 276 050
                Добра оценка, от тук и капитала да се чете +11 425 350

Коментар

• На заседанието си на 05.10.2021 г. КФН реши:

1. Одобрява проспект за първично публично предлагане на емисия варанти, които ще бъдат издадени при последващо увеличение на капитала на „Софарма Трейдинг“ АД.
                  Емисията е в размер до 11 425 350 броя безналични, поименни, свободнопрехвърляеми варанти, с емисионна стойност 0,60 лева. Притежателите на варанти могат да упражнят в 3-годишен срок правото си да запишат съответния брой акции - базов актив на варантите по емисионна стойност 6,75 лв. за акция при конверсионно съотношение варант/акция 1:1.
                  Вписва посочената емисия варанти, предмет на първично публично предлагане, в процес на емитиране, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа, воден от КФН.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Ти може да се надяваш на каквото си искаш.
                    Как ви въртят на шиш а? Първо се надува едната акция, после другата? Накрая балона се пука?
                    Тук съдбата ми прилича да стане като при Хим групата накрая. надуване, надуване и накрая тотално спихване!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                      Както върви, ще видим ли 3-ката по някое време или да не се надяваме
                      Ти може да се надяваш на каквото си искаш.

Коментар

• Както върви, ще видим ли 3-ката по някое време или да не се надяваме

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Що не ги пишат същите тези показатели и на консолидирана база.....за да е по-обективно
                          Защото не е за четене

Коментар

• Абе къде е кофата?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Що не ги пишат същите тези показатели и на консолидирана база.....за да е по-обективно
                              На кратко "Чичо не ги обича тия работи, той си има своя гледна точка"

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                                Софарма трейдинг АД-София
                                Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета09:42

„Софарма Трейдинг“ АД приключи август 2021 г. с 23% ръст на печалбата преди данъци, която достига 1 952 хил. лв. спрямо 1 587 хил. лева, отчетени през същия месец на 2020 г. В осмия месец с 19% до 85 006 хил. лв. нарастват и приходите на компанията, сравнено с 71 619 хил. лв. през месец август на предходната година.

Акумулираният от началото на годината приход на „Софарма Трейдинг“ АД достига 623 418 хил. лв., което представлява 11% ръст спрямо 560 342 хил. лв., отчетени през същия период на 2020 г. С 11% нараства и печалбата преди данъци за периода януари-август и достигат 17 248 хил. лв. сравнено с реализираните 15 593 хил. лв. за осемте месеца на предходната година.

Коментар

Working...
                                X