IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Малко сесии остават, каквото се направи до нова година, това е, После чичо почива няколко месеца
    Чичо никога не почива!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
      Голямо вдигане преди Нова година. Вчера Ердо го вдигна, днес чичо.
      Курса на лирата и цената на трейдинга имам предвид
      Малко сесии остават, каквото се направи до нова година, това е, После чичо почива няколко месеца

Коментар

• Голямо вдигане преди Нова година. Вчера Ердо го вдигна, днес чичо.
        Курса на лирата и цената на трейдинга имам предвид
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          ако няма прахосмукачка, а лискане с кофите до безкрай, ще си седиш в киреча и това е.
          Няма такова понятие като "до безкрай", рано или късно фундамента си казва думата! Единственото, което не знам е кога точно ще се случи, дали след месец, след шест или година Е има и риск разбира се - това е ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
            Нито съм седял на коленце, нито са ми шепнели на ушенце, ама тук съм яко биченце
            Ти си друга бира, пробваш се да уцелиш на късмет и сметки/знания, като останалите балъчета (включително аз). Ма нищо не може да бие вътрешното инфо Успех!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Нито съм седял на коленце, нито са ми шепнели на ушенце, ама тук съм яко биченце

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Груец кажи къде и как се случват тези обаждания, защото и аз уж съм от кораба майка/Карол/ пък нещо не ми се получава ! Да не би да е само за завършилите ВИНСА ?
                Няма как да знаеш, защото хем рече, че си разлюбил чичикака, ерго няма как някой от адептите да ти каже какво са си говорили, докато са му седели на коленцето, хем от друга страна не си професионален инвеститор и няма кой да те търси и да си лафите невинно - азбучни истини ли да ти откривам? Отделно не си се доказал в т.нар. връщанка - разбирай ме както си искаш

А че тази акция има потенциал и от всичките чичови е най-най, е безспорен факт, както е безспорен факт, че колкото и да си най, ако няма прахосмукачка, а лискане с кофите до безкрай, ще си седиш в киреча и това е. Успех на държащите тук - аз белязани карти с чичикака нямам причина да играя
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Трябва една сериозна бича атака и стрелките ще обърнат посоката
                  Най-доброто предстои

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Към този час:
                    52-седмично изменение 8.04%
                    Изменение от началото на годината 7.21%
                    Трябва една сериозна бича атака и стрелките ще обърнат посоката

Коментар

• Към този час:
                      52-седмично изменение 8.04%
                      Изменение от началото на годината 7.21%
                      Last edited by 15%; 22.12.2021, 01:52.
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Има още време до края на месеца, може и да има още някоя ледена кофа

Коментар

Най добре да шумоизолираш първия етаж, че на това често разтягане не знам колко време ще ти издържат !!!

Коментар

• Коментар

• Ейййй, доживяхме и тук 1 бял ден да видим . Дано резултатите продължават да се подобряват и Чичо да не ни мрази! Всичко останало е точно. Акордеон не мога да свиря, но уиски мога да пия и ви казвам едно наздраве!
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Що да бий камбана,да не сме му ритали буци на лозето?
                                Не беще отдавна,само преди две седмици!

Коментар

Working...
                                X