IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

Профилът Батя е абсолютно прав! Нямам идея кой как е "сипал" акции, но техницизмите не са важни! По-важно е защо милиони акции са изсипани на 0,85 2-3 месеца преди да скочи на 2? Вместо да се оплаквате кой е взел и кой не, защо не попитате КФН какви мерки взе и оповести регулатора за глупавото, може би подкупно поведение на този, очевидно голям институционален инвеститор!
    Ако регулаторът не реагира на такива манипулации то кой да следи дребните инвеститори да не са прецакани? Кой взел евтино, кой продал за 100 лв. скъпо е без значение, ако няма правила и кой да следи да се спазват, когато някой "изсипва" милиони на вятъра....
    Моме, ти в коя борса играеш, че никак не ти се вързват приказките ?
    Какви 2-3 месеца, като IHB се търгуваше една година на 0-75-0,85,? Я им виж хронологията после съчинявай. Големият обем на 0,85 не промени цената, после пак се търгуваше на тези цени

Коментар

• Софарма купува ) Донев продава ) туй ли го въртим тук )
      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ордера за продажба на милиони ИХБ на 85 ст. стоя 6 минути! Който инвестира сериозно на БФБ, а не си губи времето в хейт по форуми, успя да си купи доволно!
        При Алтерко също, поне 20-30 минути се трупаха ордери на 6,50. Слагаш си бид на 6,55 и пълниш колкото искаш!
        Трейдинга го сипваха на 3 пъти.. поне 30-40 мин. можеше да се купува в ниското. Аз бях в Милано на екскурзия в този момент и си слагах ордери през тела.. И пак купих доволно!

Както каза един колега наскоро: Кьорав карти не играе!!!

п.п. Отговарям ти инцидентно, само защото игнора на Инвестор нещо се е скапал и ти виждам отново празните мнения. Надявам се скоро да възстановят тази си полезна услуга!
        Профилът Батя е абсолютно прав! Нямам идея кой как е "сипал" акции, но техницизмите не са важни! По-важно е защо милиони акции са изсипани на 0,85 2-3 месеца преди да скочи на 2? Вместо да се оплаквате кой е взел и кой не, защо не попитате КФН какви мерки взе и оповести регулатора за глупавото, може би подкупно поведение на този, очевидно голям институционален инвеститор!
        Ако регулаторът не реагира на такива манипулации то кой да следи дребните инвеститори да не са прецакани? Кой взел евтино, кой продал за 100 лв. скъпо е без значение, ако няма правила и кой да следи да се спазват, когато някой "изсипва" милиони на вятъра....
        IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

С тази КФН, БФБ, Посредници ще е така. Същото беше и при Лещерко на 3 и 6.5, на ИХБ на 85 ст ,сега тук явно на 4.60.
          Докато дават да се краде, ще се краде! Тези Фондове за какво са.
          Ордера за продажба на милиони ИХБ на 85 ст. стоя 6 минути! Който инвестира сериозно на БФБ, а не си губи времето в хейт по форуми, успя да си купи доволно!
          При Алтерко също, поне 20-30 минути се трупаха ордери на 6,50. Слагаш си бид на 6,55 и пълниш колкото искаш!
          Трейдинга го сипваха на 3 пъти.. поне 30-40 мин. можеше да се купува в ниското. Аз бях в Милано на екскурзия в този момент и си слагах ордери през тела.. И пак купих доволно!

Както каза един колега наскоро: Кьорав карти не играе!!!

п.п. Отговарям ти инцидентно, само защото игнора на Инвестор нещо се е скапал и ти виждам отново празните мнения. Надявам се скоро да възстановят тази си полезна услуга!
          Last edited by Батя; 22.12.2021, 17:52.

Коментар

• Харко, бегай от тук! Малко ли ти гледаме глупостите по другите теми та и тук се намърда!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Всичко хубаво, Батя, ама как така се появи баш на последното лискане с кофата? Много ми е интересно? Вероятно защото си велик трейдър и ги усещаш нещата, а всички останало са лаици? Убеден съм, че е това, няма какво друго да е? И точно когато ти купи, почна да расте - още същият ден? Не, разбира се, това е плод на твоите сметки и трейдърски умения, а не на вътрешно инфо - това са приказки за наивници, всички знаем, че БФБ никога не се е търгувало с вътрешно инфо, щото няма нито един глобен за такава търговия, ерго хейтърите си лалят, а яките и позитивни пичове правим пачка....

Явно си добър във "връщанката" и си намерил своята ниша - да си жив и здрав и много успехи ти желая, само внимавай с телефонния оператор, че чувам, че вдигали тарифите

П.С. Акцията е супер и ако не беше с този мажоритар, щеше да ми е едната от двете акции в портфейла заедно с брефчето. Но с този чичикака и ортака да си играя на трейдър - не, мерси. Упсех на всички, които са инвестирали тук по усет и без да се седели на коленце или с обаждане по телефона от господин този или онзи
              С тази КФН, БФБ, Посредници ще е така. Същото беше и при Лещерко на 3 и 6.5, на ИХБ на 85 ст ,сега тук явно на 4.60.
              Докато дават да се краде, ще се краде! Тези Фондове за какво са.

Коментар

• Както искаш си го обяснявай груйко. От целогодишния ти хейт по Алтерко и ДОХ, въпреки че направиха стотици проценти доходност, се убедих че никой и нищо не може да промени "безпогрешния" ти анализ на всяка ситуация ​​​​​​
                Хората, чието мнение ми е важно, добре знаят как играя на БФБ.

Коментар

А така! Точно това е истината. А не като нямаш топки да поемеш риска, после да завиждаш на тези които са го поели и са направили двойна доходност!
                  Мисля че акцията има потенциал за над 7 лв. на първо време. Т.е. и тук цената при която варантите влизат в пари, не е изсмукана от пръстите
                  Всичко хубаво, Батя, ама как така се появи баш на последното лискане с кофата? Много ми е интересно? Вероятно защото си велик трейдър и ги усещаш нещата, а всички останало са лаици? Убеден съм, че е това, няма какво друго да е? И точно когато ти купи, почна да расте - още същият ден? Не, разбира се, това е плод на твоите сметки и трейдърски умения, а не на вътрешно инфо - това са приказки за наивници, всички знаем, че БФБ никога не се е търгувало с вътрешно инфо, щото няма нито един глобен за такава търговия, ерго хейтърите си лалят, а яките и позитивни пичове правим пачка....

Явно си добър във "връщанката" и си намерил своята ниша - да си жив и здрав и много успехи ти желая, само внимавай с телефонния оператор, че чувам, че вдигали тарифите

П.С. Акцията е супер и ако не беше с този мажоритар, щеше да ми е едната от двете акции в портфейла заедно с брефчето. Но с този чичикака и ортака да си играя на трейдър - не, мерси. Упсех на всички, които са инвестирали тук по усет и без да се седели на коленце или с обаждане по телефона от господин този или онзи
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

А така! Точно това е истината. А не като нямаш топки да поемеш риска, после да завиждаш на тези които са го поели и са направили двойна доходност!
                    Мисля че акцията има потенциал за над 7 лв. на първо време. Т.е. и тук цената при която варантите влизат в пари, не е изсмукана от пръстите
                    Чак до 7 се съмнявам, макр че се надявам. Според мен ще е до около 6,15 - 6,20

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Много ясно,когато тръгнат нещата и тренда се потвърди тогава е най сигурно да се купува.......е този който е купувал когато цените са ниски ще направи повече доходност,но за сметка на поетият по висок риск

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                        Трейдингът има път нагоре. Толкова години гледам борсата и все ме учудва пазара. То са врътки..., не се купува, когато са ниски цените, после се емва по нанагорнището...
                        Много ясно,когато тръгнат нещата и тренда се потвърди тогава е най сигурно да се купува.......е този който е купувал когато цените са ниски ще направи повече доходност,но за сметка на поетият по висок риск

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                          Нито съм седял на коленце, нито са ми шепнели на ушенце, ама тук съм яко биченце
                          Абе цялата работа хубава, но голям гап спретнахме. А както знаем, гаповете се запълват

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                            Трейдингът има път нагоре. Толкова години гледам борсата и все ме учудва пазара. То са врътки..., не се купува, когато са ниски цените, после се емва по нанагорнището...
                            Да, точно затова сме на борсата, да се възползваме от подобни пазарни дефекти, да поемаме оправдани рискове и да правим екстра дохоност.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Няма такова понятие като "до безкрай", рано или късно фундамента си казва думата! Единственото, което не знам е кога точно ще се случи, дали след месец, след шест или година Е има и риск разбира се - това е ясно.
                              Внимавай с този израз, че на хейтитата още им държи влага от Случилото се Алтерко ​​​​​

Коментар

• Трейдингът има път нагоре. Толкова години гледам борсата и все ме учудва пазара. То са врътки..., не се купува, когато са ниски цените, после се емва по нанагорнището...

Коментар

Working...
                                X