IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Софарма трейдинг АД-София
    Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
    17:35
    „Софарма Трейдинг“ АД приключи 2021 г. реализирайки приходи в размер на 957 154 хил. лв., което представлява 9% ръст в сравнение с отчетените 877 811 хил. лв. съгласно одитирания финансов отчет за 2020 г. Само през декември приходите на компанията нарастват с 5% до 82 206 хил. лв., спрямо 78 357 хил. лв. през същия месец на 2020 г.

Печалбата преди данъци за 2021 година възлиза на 8,180 хил. лв. При направения към 31.12.2021 г. преглед за обезценка на инвестициите в съответствие с МСС 36 „Обезценка на активи“, „Софарма Трейдинг“ АД отчита загуба от обезценка на инвестицията в дъщерното си дружество Sopharma Trading d.o.o. (Сърбия) в размер на 17,307 хил. лв. Акумулираната печалба преди данъци на „Софарма Трейдинг“ АД за периода януари-декември 2021 г. преди ефекта от обезценката достига 25 487 хил. лв.
    Може ли някой да ми разясни какво точно значи
    "При направения към 31.12.2021 г. преглед за обезценка на инвестициите в съответствие с МСС 36 „Обезценка на активи“, „Софарма Трейдинг“ АД отчита загуба от обезценка на инвестицията в дъщерното си дружество Sopharma Trading d.o.o. (Сърбия) в размер на 17,307 хил. лв"? Имам някакви предположения, но ще се радвам някой по-запознат да ми разясни.
    Благодаря предварително.

Коментар

• Утре може да има .. ?!

Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
      Някоя промоцийка тук?

Коментар

• Софарма трейдинг АД-София
        Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
        17:35
        „Софарма Трейдинг“ АД приключи 2021 г. реализирайки приходи в размер на 957 154 хил. лв., което представлява 9% ръст в сравнение с отчетените 877 811 хил. лв. съгласно одитирания финансов отчет за 2020 г. Само през декември приходите на компанията нарастват с 5% до 82 206 хил. лв., спрямо 78 357 хил. лв. през същия месец на 2020 г.

Печалбата преди данъци за 2021 година възлиза на 8,180 хил. лв. При направения към 31.12.2021 г. преглед за обезценка на инвестициите в съответствие с МСС 36 „Обезценка на активи“, „Софарма Трейдинг“ АД отчита загуба от обезценка на инвестицията в дъщерното си дружество Sopharma Trading d.o.o. (Сърбия) в размер на 17,307 хил. лв. Акумулираната печалба преди данъци на „Софарма Трейдинг“ АД за периода януари-декември 2021 г. преди ефекта от обезценката достига 25 487 хил. лв.

Коментар

• Някоя промоцийка тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
            „Има предизвестие за увеличаване на цените от производителите на лекарства. Ръстът ще е в размер от 4 до 20% за някои медикаменти, то отразява инфлацията“. Това заяви в студиото на „Твоят ден“ председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки Николай Костов.
            Увеличението е масово от 2 до 6 %, срещат се и по 8-10%, но има и единици с 15 и 25%.
            Това е от 01.02. Говорим за ОТС пазара.

Коментар

• „Има предизвестие за увеличаване на цените от производителите на лекарства. Ръстът ще е в размер от 4 до 20% за някои медикаменти, то отразява инфлацията“. Това заяви в студиото на „Твоят ден“ председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки Николай Костов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                Супер, тъкмо имам кеш за наместване
                Супееер

Коментар

• Супер, тъкмо имам кеш за наместване

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                    На звездите ТРЯБВА да се вЕрва!
                    Click image for larger version

Name:	SFTRD.jpg
Views:	1
Size:	61.3 КБ
ID:	3854455

Звездите ми подсказват, че започва обратнопостъпателно движение
                    От високото спускането е като при Алберто Томба на Банско

Коментар

• На звездите ТРЯБВА да се вЕрва!

Коментар

• Тук мисля, че тази година е време за ръст. Звездите ми го говорят

Коментар

• Аз пък си мислех, че не си дългосрочен инвеститор, а играеш за бърза спекулка
                          http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Въобще не мисля за продажба

Коментар

• Продавай, щом ти харесва
                              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Харесва ми посоката

Коментар

Working...
                                X