If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно е, че чичо не може да я управлява тази компания,
за мен най-доброто е да търси някой който се е доказал и да му продаде миноритарен дял
Сигурно има западни вериги, които искат да влязат на пазара
Изпълнителен директор и член на съвета на директорите не е ли Венцислав Маринов? Защо чичо да я управлява?
ВОПИЮЩА КОРУПЦИЯ И ТУК: 1. Намазаха филията на "Лековит" със 17 млн. лв.; 2. Намазаха филията на Ч!ичо ли, на друг някой "наш" човек ли, с изкупените от тях аптеки за вероятно няколко млн. лв,; 3. Намазаха филията на дилъра на "Мини Купър" с незнам колко милиона?
Защо освоободиха от отговорност менъждмънта??
Ами сигурно защото всичко е точно и парите са отишли там където е трябвало !
ВОПИЮЩА КОРУПЦИЯ И ТУК: 1. Намазаха филията на "Лековит" със 17 млн. лв.; 2. Намазаха филията на Ч!ичо ли, на друг някой "наш" човек ли, с изкупените от тях аптеки за вероятно няколко млн. лв,; 3. Намазаха филията на дилъра на "Мини Купър" с незнам колко милиона?
Защо освоободиха от отговорност менъждмънта??
Явно е, че чичо не може да я управлява тази компания,
за мен най-доброто е да търси някой който се е доказал и да му продаде миноритарен дял
Сигурно има западни вериги, които искат да влязат на пазара
До вчера нямахме представа колко е голям проблема, за да се стигне до спиране на дивидента и смяна на изпълнителния директор. Вече имаме представа.
Now, don't you know that you are jumping out of the frying pan into the fire? Или да скочиш от тигана направо в огъня! Всички знаят откъде се вмирисва рибата! Това е некомпетентност, та дрънка! Никаква визия! Само схеми и доене на една дърта 80 годишна крава.... И все още,... все пак дава мляко!
Виж сега, уроците по лупкането и разпъването са си твои! Отдавна съм признал преструкторирането на две от чичовите до 0 с по над 36К нетни, а съвсем скоро показах и какъв % тежес е сумарно софтр.+варанти в портфейла ми и + остатъка от софтрейда неуползотворен,- тк че отсвирих и тези промоционалните от 4,7 , - нямам претенции да те уча, но ме даряваш с емоции, които трудно е да скрия,- сори за което!
Коментар