IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение

Хубавото нещо на нашия пазар е, че по някои позиции е доста заблуден. Иначе как ще се правят печалби
    Нищо му няма на пазара, екстра е даже, Проблема е в емитентите, не е в пазара
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
      Тук цената трябва бая да е нагоре като гледам какви обороти правят аптеките!
      Хубавото нещо на нашия пазар е, че по някои позиции е доста заблуден. Иначе как ще се правят печалби
      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Тук цената трябва бая да е нагоре като гледам какви обороти правят аптеките!

Коментар

• Обещах, че ще разпъвам акордеона и отивам да си изпълня обещанието. Тая вечер ще го разтягам като ластик

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
            Явно е, че чичо не може да я управлява тази компания,
            за мен най-доброто е да търси някой който се е доказал и да му продаде миноритарен дял
            Сигурно има западни вериги, които искат да влязат на пазара
            Изпълнителен директор и член на съвета на директорите не е ли Венцислав Маринов? Защо чичо да я управлява?

Коментар

• Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнение
              ВОПИЮЩА КОРУПЦИЯ И ТУК: 1. Намазаха филията на "Лековит" със 17 млн. лв.; 2. Намазаха филията на Ч!ичо ли, на друг някой "наш" човек ли, с изкупените от тях аптеки за вероятно няколко млн. лв,; 3. Намазаха филията на дилъра на "Мини Купър" с незнам колко милиона?
              Защо освоободиха от отговорност менъждмънта??
              Ами сигурно защото всичко е точно и парите са отишли там където е трябвало !

Коментар

• ВОПИЮЩА КОРУПЦИЯ И ТУК: 1. Намазаха филията на "Лековит" със 17 млн. лв.; 2. Намазаха филията на Ч!ичо ли, на друг някой "наш" човек ли, с изкупените от тях аптеки за вероятно няколко млн. лв,; 3. Намазаха филията на дилъра на "Мини Купър" с незнам колко милиона?
                Защо освоободиха от отговорност менъждмънта??

Коментар

• Явно е, че чичо не може да я управлява тази компания,
                  за мен най-доброто е да търси някой който се е доказал и да му продаде миноритарен дял
                  Сигурно има западни вериги, които искат да влязат на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Тва ли беше?! Ебати строшения снегорин!
                    Е, все пак по пътя от близо 9 лева до 5 би трябвало сериозно да са вкарани в цената рисковете и със Сърбия, и с аптеките...
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      До вчера нямахме представа колко е голям проблема, за да се стигне до спиране на дивидента и смяна на изпълнителния директор. Вече имаме представа.
                      Now, don't you know that you are jumping out of the frying pan into the fire? Или да скочиш от тигана направо в огъня! Всички знаят откъде се вмирисва рибата! Това е некомпетентност, та дрънка! Никаква визия! Само схеми и доене на една дърта 80 годишна крава.... И все още,... все пак дава мляко!

Коментар

Виж сега, уроците по лупкането и разпъването са си твои! Отдавна съм признал преструкторирането на две от чичовите до 0 с по над 36К нетни, а съвсем скоро показах и какъв % тежес е сумарно софтр.+варанти в портфейла ми и + остатъка от софтрейда неуползотворен,- тк че отсвирих и тези промоционалните от 4,7 , - нямам претенции да те уча, но ме даряваш с емоции, които трудно е да скрия,- сори за което!

Коментар

• До вчера нямахме представа колко е голям проблема, за да се стигне до спиране на дивидента и смяна на изпълнителния директор. Вече имаме представа.

Коментар

Инта, това какво общо има??? Аз не съм казал, че съм продал. Даже тези дни си купих още на 5 лв.
                            A ти още купувай. Да се усредни

Коментар

• хаха аз снегорин нямам, но ловя падащи снежинки (ножове) отвъд Океана.

Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Еее, направо припалихте и пуснахте снегорина със Свилен

Коментар

Working...
                                X